Para basarak zenginleştiğinizi zannedenlere gelsin yakında çanta yaparız parayla

Para basarak zenginleştiğinizi zannedenlere gelsin yakında çanta yaparız parayla
Saçma bulduğum kısım orta boy nasıl büyük boydan pahalı. Et filan yazsa anlardım da onu da göremedim başka durum var herhalde. Neyse fiyat çok yüksek.
Geçenlerde büyük boy pizza 1 tabak papates kızartması 1 ayranı 90 liraya yemiştim. Daha uygun olan yerlerde var tabi.
Ayrıca getir yemek sepeti vb. Şeyler tercih edilmemeli sebebi bu aracılar fiyatı artmasını sağlıyor. Bu hafta başında yeni açılan bir yeri denedim eve sipariş varmış istersem yemeksepetinden de söyleyebilirmişim ama daha pahalıya gelir öyle dedi. Zaten yemeksepetinden gördüm o mekanı gittiğimde orada yedim fiyatı daha az gelince sordum abi yüzde 20 30 civarı daha yüksek gelmesi lazımdı fiyatın nasıl ucuz dedim olayı özetledi işte bu tür aracılar olunca fiyat artıyor.
Şahsen eskisi gibi de sık dışarıda yiyemiyoruz hayat pahalılaştı iyice. Evde yemek lazım nadiren dışarıda yemek lazım. Ekonomi kötü bunu inkar etmiyorum parti savunuyorum gibi sanılmasın asla.
Pizzacıda kurye olarak çalışıyorum, fiyat pahalılığından muzdaribim ama işverenimle konuştuğumda bana şunu söyledi: pizzanın üzerine Mozarella peyniri kullanıyoruz, diğerleri yapışıyor dedi. Onun da kilosu 275₺, bakın kilosu diyorum. Pandemide 1500ü geçmeyen elektrik parası bu zamanları 6-7 geliyor. Benzin desen 25-28 lira. Eleman maaşı, dükkan kirası vs. Elbette işvereni savunmuyorum, işçiyi de savunmuyorum ama bu pahalılıkta herkesin işi zor
Annemle bugün yemek yiyorduk ve biz önümüze gelen menüye baktık daha sonrasında seçtik aldık. sonra güzelce yedik ödeme yapmaya gittik. Bize demesinler mi size garsonlar eski menüyü vermiş. Bu yeni menü ve güncel fiyatlar ödemeniz buna göre olacak... hayda...
Ama onlar hatası ki
Cevap
61Cevap
bence zor
Varya cidden abartıyorlar. Söylemesi ayıptır bazen annem evde bol malzemeli büyük boy pizza yapıyor yaklaşık 3 tepsi. Biz de klasik bir Türk ailesi olduğumuz için, babam maliyetini hesaplıyor. Sonuç ise dışarıdaki fiyatların verdikleri ürüne göre çok uçuk olduğu.
Tamam ben de çocuk değilim biliyorum bunun kâr payı var, çalışan parası var, kirası var tamamen malzemeyle bitmiyor iş ama bunlar bahane değil. Bu kadar uçuk pizza fiyatları karşısında asla bahane değil. Bir da orta boy, orta boy olsa. Seçtiğimiz ürünler içinde bolca olsa...
Kimse bana çıkıp da "ama zarar ederler" demesin. Zarar etmezler emin olun. Gözleri doymuyor ve kâr üstüne kâr koymaya çalışıyorlar.
Haha super bir payalsim olmuş. Hem cinslerim bilirler biz burdan 100 dolarla rusyaya gittigimiz zaman rus parasina cevirirdik doları ama bir poşet para ile 15 gun bitiremez dim gelirdik. bulgar desen al benden de o kadar. Şu an bizi 10 bin dolarin olsa ne rusya ne bulgar kapidan içeri almaz. adamlar nerden nereye geldi. fakat şu an itibari ile hala savaşta olan suriye parasi bile deger kazandı. Bizim herseyimiz varmis ekonomi uçmuş ya ondan fiyatlar yüksek. Efendim herkesin parasi var ac mi kaldi memlekette😁😁piza yemeyin efenim gidin ot yiyin😁suan inanin ki çok iyi günlerimiz. kafalar nasil biliyormusunuz? amerikada piza 11 dolar efendim burada tl vur kac lira... lan amerikada adam en düşük 3000 dolar aliyor bizede o parayi verin dolarla harcayalim. dikkat edin avrupa ile fiyatlari esitlemeye çalışıyor lar. Dolar borcun var tl az geliyo adamlara...
Bu konuda haklisin fakat pizayi sen nerden söylüyor sun? dominos hala uygun bence ordan bir dene
173 TL'ye evde rahat 5 6 tane büyük boy pizza çıkartırım
az önce bütün ekmek kumruyu 45 liraya gömdüm. Umarım bildiğimiz türden et yemişimdir tedirginliği yaşamıyor değilim ama pizzaya 142,98 tl gömmeye bunu tercih ederim.
Ben 2 gün önce büyük pizza 30tlye aldım ama indirim kuponum vardı, zaten onun dışında almıyorum. Uçmuşlar cidden.
bi pizza 200 olmuş arıza keşfine servis ücretine 200 isteyince araba çarpmış köpek gibi yalvarıp pazarlığa tutuşuyor millet sqrm bırakacam işi
aynen ya yeter ya
ciddi ciddi 🧐 çok fazla:( € yi bile geçmiş. Yok, hayır dikkat ediyorum, rejim yapıyorum yani yemiyorum
Bana gereksiz pahalı geliyor bazen kızım söylüyor ben yaparım kızım diyorum bir daha söyleme ne olduğu belli değil malzemelerin.
Pizza yemeyin sizde Türk yemeği değil Zaten neden gavur özentisi oldu bu millet döner neyinize yetmiyor.
Ne boş bir insansın sen ya yemekte bile şovenizm yapani ilk defs görüyorum. Yazık kafana.
Ülke bu ve bu zihniyetteki olan geri kafalılar yüzünden bu halde
aynen bravo. pizza ney ki 160 tl olacak bu açgözlü esnaftan alışveriş yapmayın kara kara düşünsünler
Ülkemiz çağ atladı gayet güzel halde ama sen senin gibiler aynı yerde sayıklıyor. Sensualizm
Cidden artmış mı fiyatlar bu kadar 3 tanesini 130 TL'ye alıyordum
Pizzacilar daha iflas etmediğine göre demek ki hala alan var
Pizza öğrenci yemeğiydi vay be 🙄 Evde yapın demiş herkes ama evdede bedavaya yapilmaz ben yapıyordum evde peyniri mantari unu mayasi sosu ıvırı zıvıri evdede maliyetli dometes zeytin bir suru şey var yani
Büyük boy pizza + litrelik içeceği daha 1 ay önce 125 TL'ye almıştım Ankara 'da :(
Eskiden dominosta kuru domatesli vegan pizza vardı müthişti tadı. Arada alırdım hala var mı bilmiyorum. O kadar uzun zaman oldu ki dışardan yemek almayalı
Disardan değil yemek, kahve içmek bile lux oldu artık. Bir de "yapmayın, içmeyin, gezmeyin" diyen bir kitle var ki cildirtiyorlar
Bence sipariş verdiğin yeri değiştir.
Arkadaşlar pizza isteyen varsa sadece üst malzemeleri alsın getirsin rahat 6 tane orta boy pizza çıkartırım teşekkürler
Yav evde yapın pizzanızı evdeee
Ulan fırın yoksa tavanızda mı yok delirtmeyin adamııı
Beceremiyorsun
😅😅😅
Yaz kızım 250 ton çimento
Millete fırça atma sen önce bana yap bakalım 20 dakika sonra işten çıkıyorum 1 saate evdeyim
Evimun direği dört gözle bekliyorum seni
Gelirken ne lazım Evimin kavuşmayı dört gözle çektiğim duvarı 🌷
Sen lazımsın sadece
Tıpkı senin bana lazım olduğun gibi 😉🌹
Kendim yapmıştım bir kaç ay önce denemek için 😀 idare ederdi pratik yapsam daha iyi yapacağıma inanıyorum 😁
Enayilik gibi. Farklı yerlerde daha makul fiyatlardaydı bayramda. 45-50 liraydı. Belki şu an zam gelmiştir. Beklerim.
Evde kendimiz yapıyoruz. Çok da güzel oluyor. Hiç gerek yok.
Almayın kardeşim adamlar satıyor demek ki satamasalar bu kadar pahalı olur mu
Özel günlerde ödül olarak sipariş edilir, niye edilmesin?
Şu ekonomik krizi oldu olası almadım dışardan bu tür yemekleri evde yapmak daha hesaplı geliyor
Gecen orta boy ballı hardallı pizza istedim 85 tl tuttu 15 tl indirim kuponum vardı 69 tl ye geldi. Indırımleri falan kovalıyom ben yoksa pızza istemem ahhahahahahahahahah
🤭🤭neeee hihihi
Trendyoldandı getir artık indirim yapmıyo 😕
Evde yapmak daha iyi 100 liraya filan gelir rahat rahat da doyarsınız
Bu fiyata ben kocaman 5 tane bol malzemeli pizza çıkarırım, asla almam. 😄
Evde yapsan gene maliyetli. ama o fiyata iki tane daha yapıyon
Pizzayı evde yaparım hep. 60 liraya mal ettiğim malzemelerle koca tepsiyle pizza çıkarıyorum.
Biraz önce sbarrodan büyük boy pizza ve 4 tane kanat sipariş ettim
86 tl
Ve pizza berbatti🥴
Sbarro severdim ben ya
Ama bu çok kötüydü
Yoruma da yazicam👎
Yok ya o kadar eskiye gitme
Geçen yil falan severdim
Demekki çok aç zamanima denk gelmiş ajsjsjs
Ya dominos da minicik gözüm bile doymuyor ki🙄
Orta değil büyük boy yedim ajajsjsj
Ben yerim valla🙈
Yarışalım bi gün sjsjsjsj
Sjsjsjsjsjs
Olur
Gop İstanbul da mi
Ama ben İstanbul da değilim sjsjsjsj
Alacağız malzemeleri evde yapacağız artık yapacak bir şey yok
Bu hangi pizzacı kardeşim neden hangi marka olduğunu göstermedin? Ben tüm zincir marketleri denemiş biri olarak Little Caesars ve Hut seviyorum. Geçenlerde aldım orta be büyük 117 ₺.
resimdek dükkan ya sosyetik yerde ya da lüks herhalde. daha bugün bol malzemeli yedim küçk boyunu 40 liraya. bu fiyata pizza siparişi vedren ya keriz ya da fabrikatördür
cidden bu kadarıda fazla ama yani içine doğru düzgün bir malzeme bile koymuyorlar yani. Haksız kazanç tamamen.
Yemek sepeti komisyon muhabbeti döndüğü için fiyatlar sisiriliyor
Ayda 1-2 kere dominosdan söylüyorum canım çekerse, orada 70 lira falandı büyük boy en son söylediğimde.
Bir ay önce sipariş vermişti geldiğinde ne kadar dedim 87 dedi ohaaa abi ya pirzola ile yarışıyor pizza ya şaka gibi
Kanka daha şimdi merak ettim ondan baktım bu arada bizde bir değişiklik yok ama bölgesel olabilir mi acaba
Yurt dışında yaşadığım için bu fiyata sipariş etme durumum yok. Yalnız boş zamanım ve halim olduğunda hamurunu kendim açar yaparım. Çok daha lezzetli oluyor. 👌🏻
Kasimpasa öz Gaziantep dururken ne pizzası ya
Her gece ordayim resmen iş yerimin dibinde Bi pidesi var offff pizza kaça gider
Bide bunların malzemesi kötü mesela sucuk piliçten salam piliçten domatesler vs taze değil bimden peynirle iş yürütüyorlar o haliyle bile pahalı
Allah belalarını versin ne diyim
Milletin temel ihtiyaçları lüks fiyata satılırken dert ettiğim şey pizza değil maalesef.
Çok uzun zamandır dışarıdan yemek istemiyorum hem çok pahalı hem eski tadı yok hiçbir şeyin.
İçine koyukları malzeme toplasan 20 tl anca eder abi bir pizza bu kadar mı boş olur ya
Maalesef olmuş son iki üç yıldır evde yapıyorum pizzalarımı çok da güzel oluyor
ben 2 yıldır pizza yemiyorum bu gidişle bi 5 sene daha yemem herhalde
esnaf işyok diye agliyor birde devam etsinle zam yapmaya gunde 5 pizza satin
Pizza seven biri degilim o yuzden no problem
mardin'e kurban..
iki kişi bir buçuk kebap ayran, 95 tl..
Bu ne yA daha bir süre önce 50-60 TL ye pizza alıyordum
Ben dışarda yemek asla yemem çünkü tiksiniyorum sakın linçlemeyin elimde değil
Hicbir sey yemeyelim, olelim🥹
Abartma neresi pahalı
10 dolar falan bence normal
173 liraya pizza fabrikası kurulur
Yani o pizzayı o fiyata veren p. zvnklere söylüyorum
Kendim yapıyorum evde sipariş etmiyom en son geçen sene ramazanda sipariş etmiştim
85 küsür liraya büyük. boy kampanyası var dominosta o olmasa yemem
Canım pizza çektiyse sipariş ederim
Kendime 😂
O paraya kendim evde yapsam tüm mahalleyi doyururum bir buda var 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?