Yeme & İçme Şırdan sever misiniz? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İzmirliler midye Adanalılar şırdan yer canım ahakdjs Şırdan sever misiniz? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 yıl Hiç yemedim, seveceğimi hiç sanmıyorum sadece kokoreç ve ciğer yiyebilirim sakatat olarak 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fesat mıym acaba diye düşünmeye başladım tövbe 😂 Görüntüsü iyi değil ya tadını bilemem 2 1 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Görüntü de sıkıntı var 😂 Yorumla
s Alfoo Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hiç yemedim ama seveceğimi tahmin ediyorum :D :D 1 1 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Seversin 😃😃 Yorumla
Gülciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Biseye benziyor sonra benzemiyor gibi de😅😅😅😅 bunu yerken bile utanır insan🙄 0 4 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Ahajskdhs Yorumla Gülciiii 1 yıl Yalan mu bebik😅 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Bebik? Ahahaha görüntüsü farklı biraz evet 😃 Yorumla Gülciiii 1 yıl Alıngan kscan🙄ben kaçayım Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl Mide ; biz kalkalım o zaman 2 1 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Ahakshas Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Görüntüsü hiç hoş durmuyor, seveceğimi sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Şırdan harıka oluyor kızlar bayılıyor göruntusune 😜 0 0 Yorumla
Melisgg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl İlk kez Adanada yedim. Limon ve kimyonla muhteşem oluyor tadı ki ben kokoreç sevmeyen biri olarak Şırdana çok önyargılıydım. Mutlaka bir şans verilmelii tadı muhteşem :)) 0 0 Yorumla
BoavistaaFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sevmiyorum denemedim de 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 21 , eic 80% 1 yıl Sevmem canim 1 3 Yorumla вιтєχєи 1 yıl Niye canim ajshdkf Yorumla benkendall 1 yıl Seklinden dolayi ahajsjzsskwşxkls Yorumla вιтєχєи 1 yıl Ajshfkshdjahdks Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 54% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Hic denemedim sevicegimi de düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 92% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla sevmem ogkk kusucam şimdi 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 23,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç. 0 0 Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ah sevilmez mi😍😄 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç yemedim, seveceğimi hiç sanmıyorum sadece kokoreç ve ciğer yiyebilirim sakatat olarak
Fesat mıym acaba diye düşünmeye başladım tövbe 😂 Görüntüsü iyi değil ya tadını bilemem
Görüntü de sıkıntı var 😂
Hiç yemedim ama seveceğimi tahmin ediyorum :D :D
Seversin 😃😃
Biseye benziyor sonra benzemiyor gibi de😅😅😅😅 bunu yerken bile utanır insan🙄
Ahajskdhs
Yalan mu bebik😅
Bebik? Ahahaha görüntüsü farklı biraz evet 😃
Alıngan kscan🙄ben kaçayım
Mide ; biz kalkalım o zaman
Ahakshas
Görüntüsü hiç hoş durmuyor, seveceğimi sanmıyorum.
Şırdan harıka oluyor kızlar bayılıyor göruntusune 😜
İlk kez Adanada yedim. Limon ve kimyonla muhteşem oluyor tadı ki ben kokoreç sevmeyen biri olarak Şırdana çok önyargılıydım. Mutlaka bir şans verilmelii tadı muhteşem :))
Sevmiyorum denemedim de
Hiç yemedim ama merak ediyorunm tadını
Içi pilav olan her şey iyi.
Sevmem canim
Niye canim ajshdkf
Seklinden dolayi ahajsjzsskwşxkls
Ajshfkshdjahdks
Hic denemedim sevicegimi de düşünmüyorum
Asla sevmem ogkk kusucam şimdi
Sevmiyorum hiç.
Ah sevilmez mi😍😄
hiç yemedim