Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş, pastamla geçebilir miyim?

Bana yapılmayan pasta benim midemden geçmeyen pasta 😏
Resimdeki pastayla beni istemeye gelebilirsin?🤣
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!%70 midesinden geçiyor. Midesinden geçiş izni alındıysa kalbine geçmeye hak kazanmış olursun😂. Pasta gayet başarılı duruyor ellerine sağlık😋😋
Bence bu bir şehir efsanesi. Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçmez. Ama pastaya bayıldım harika olmuş. 😍
Tozu dumana katıp geçersin
Harika bir pasta olmuş bayıldım ellerine sağlık
Midesin geçer bence
Sordugum soruya güzel bir cevap verdigin icin teşekkür ederm gerçekten sorduguma pişman etiler ya🙏🏼
Görüş yazıp abartanda var mesaj kutusundan saçmalayanda sorduguma pişman etiler kısacası
Benim kalbine giden yol da midemden geçiyor😅 evet, çok güzel görünüyor pasta. Kesinlikle geçersin.
öyle efsane hurafe laflara bakmayın.
erkeklerin kalbine giden yol kimileri midesinden geçer der kimleri yataktan geçr der
öyle olsaydı tüm erkekler ya aşçılarla ya da genelev kadınları eskortlarla evlenirdi. öyle bir şey yok.
Normalde benimki kafamdan geçiyor, çünkü benden daha güzel yemek yapan kadın daha görmedim. Bu da benim yaptığım pasta
Bir erkeğin kalbine giden yol midesenden geçer diyen kimse kesin aç kalmıştır ondan söylemiştir , sevgi sevgi güven aşk lo aşk 😄😄
Yani o da bi düşünce şekli tabi 😂 ama onun icin özel hazırlafıgını düşünürsek fena olmaz gibi teşekkürler 😊
Pastacı eş. Böyle iştah açıcı pastalar yapsa erken yaşta şeker hastası olurdum herhalde. İradem sağlamdır da bir yere kadar yani. Görüntü gayet iyi. Eminim lezzet de iyidir. Afiyet olsun.
Pastayı toparlarken eğmissin bir sonrakin de harika ürün çıkaracaksın eminim
sadece erkeklerin değil tüm herkesin kalbinden geçersin bacım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Sen o pastayı yolla 1 günlüğüne ev işlerin benden 😁🤣
Pastayı ben alayım. Sen nasıl geciyorsan geç valla 😂😂😂
erkeğin kalbine giden yol hakkında bir fikrim yok ama pasta harika görünüyor
Şu an benim kalbimden geçtin canımsı. Güzel olmuş.👍💜
Daha çok ana yemekler aslında ama pasta da güzel elinize sağlık
Benim midemden geçer. Yemek yapabilen kadın aslında becerekli kadın avantajlıdır.
evet geçebilirsin ama pastayı sevıyosa eger sevmıyosa geçemezsın
Mideden geçse bile bağırsak ve anüs tende geçeceğini hesap etmek lazım😆
En İyi Erkek Görüşleri