Yeme & İçme Şalgam sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günde 5-6 bardak içerim ben taneli olursa daha çok seviyorum küçüklükten belli hastasiyim resmen Güncellemeler+1 yıl Şalgamı kim bulduysa allah mekanini cennet eylesin şalgam olmasa ne yapardım ben... Şalgam sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet çok severim hemen hemen her yemeğe yakıştırıyorum ❤️ 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Şalgamı seviyorum ekşi ekşi iyi gidiyor özellikle çiğ köfte sonra balık yanında fena iyi gidiyor 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yani olsa içerim ama bir yere gittiğimde içecek olarak tercih etmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hastasiyim ya şalgam olmadan yaşiyamam kim şalgami bulduysa allah mekanini cennet eylesin Yorumla
müminehanımkız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir Adanalı olarak sevmemem mümkün bile değil sabah sabah olsa içerdim 😂 0 0 Yorumla
QWertiq Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olursa bir barkak yoksa aramam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acayip seviyorum ben yaa gece hatta yatarkende gene şalgam içiyorum rüyada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet çok severim hemen hemen her yemeğe yakıştırıyorum ❤️
Şalgamı seviyorum ekşi ekşi iyi gidiyor özellikle çiğ köfte sonra balık yanında fena iyi gidiyor
Yani olsa içerim ama bir yere gittiğimde içecek olarak tercih etmem
Ben hastasiyim ya şalgam olmadan yaşiyamam kim şalgami bulduysa allah mekanini cennet eylesin
Bir Adanalı olarak sevmemem mümkün bile değil sabah sabah olsa içerdim 😂
Olursa bir barkak yoksa aramam
Acayip seviyorum ben yaa gece hatta yatarkende gene şalgam içiyorum rüyada
severim