Yeme & İçme 1 ay Hangi kahveyi daha çok seviyorsunuz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 10 Ben menengiç kahvesine bayılıyorum keşke biri kahve yapsa da içsek :) Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Hangi kahveyi daha çok seviyorsunuz? 101 Görüşünü yaz
LezzetPerisi | Yeme & İçme konusunda 212 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Ben türk kahvesinin her çeşidine bayılırım.😍 Ama favorim dibek kahvesi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Yap da içelim be 😂 Yorumla
AtomikŞef | Yeme & İçme konusunda 172 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Ben sade türk kahvesini seviyorum klasik. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Türk kahvesini seviyorum, menengiçte güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BayanOlric | Yeme & İçme konusunda 443 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sade Türk kahvesi tercihim olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
melcck007 | Yeme & İçme konusunda 237 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay nescafe :d vizyonsuz muyum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Sanki biraz evet jdksks Yorumla melcck007 1 ay olsun Yorumla Soran 1 ay Olsun be bizim de aslan gibi yüreğimiz var değil mi 😂 Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster melcck007 1 ay o da yok ahdkslld Yorumla Soran 1 ay Seni asla sana karşı savunamıyorum kdksk Yorumla melcck007 1 ay nesin sen oğuz atay falan mı? :D kelimelere bak Yorumla Soran 1 ay Yani bi oğuz Atay olamasak da bizim de beğenmeyip çöpe attığımız yazılar var kxmsls Yorumla melcck007 1 ay :D edebiyat alanında başarılar dilerim Yorumla Soran 1 ay Geçti be bizden 😂 Yorumla melcck007 1 ay niye kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 ay Anotomik olarak 24 hissedileni tam olarak bilmiyorum Yorumla melcck007 1 ay onu ben de bilmiyorum Yorumla Soran 1 ay Ne kadar ortak yönümüz var bizim Yorumla melcck007 1 ay evet kardeş miyiz neyiz Yorumla Soran 1 ay O zor ya Yorumla melcck007 1 ay zor tabi :S Yorumla Soran 1 ay Evet xmskks Yorumla
efulimmm88 | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Türk kahvesi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Şekersiz mi Yorumla efulimmm88 1 ay Evet Yorumla Soran 1 ay Asla içemem Yorumla
HemşireHanım94 Xper 5 1 ay Türk kahvesi ama dibek favori Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Evet dibek de çok güzel ama memengiçin kokusuna bayılıyorum Yorumla
_m0Onlight_ | Yeme & İçme konusunda 53 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay kahve sevmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla
Irresistibleart | Yeme & İçme konusunda 214 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Kahve içemiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla Irresistibleart 1 ay Kokusu midemi aliyo Yorumla
küçüksevimlibrokoli | Yeme & İçme konusunda 376 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay türk kahvesi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101Ben türk kahvesinin her çeşidine bayılırım.😍 Ama favorim dibek kahvesi.
Yap da içelim be 😂
Ben sade türk kahvesini seviyorum klasik.
Türk kahvesini seviyorum, menengiçte güzel
Sade Türk kahvesi tercihim olur.
nescafe :d vizyonsuz muyum
Sanki biraz evet jdksks
olsun
Olsun be bizim de aslan gibi yüreğimiz var değil mi 😂
o da yok ahdkslld
Seni asla sana karşı savunamıyorum kdksk
nesin sen oğuz atay falan mı? :D kelimelere bak
Yani bi oğuz Atay olamasak da bizim de beğenmeyip çöpe attığımız yazılar var kxmsls
:D edebiyat alanında başarılar dilerim
Geçti be bizden 😂
niye kaç yaşındasın
Anotomik olarak 24 hissedileni tam olarak bilmiyorum
onu ben de bilmiyorum
Ne kadar ortak yönümüz var bizim
evet kardeş miyiz neyiz
O zor ya
zor tabi :S
Evet xmskks
Türk kahvesi.
Şekersiz mi