Yeme & İçme Bu aralar hiç iştahım yok sızın var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Azıcık bana verin iştahınızı ya 😂 bu hafta böyleyim ama acıktım da Güncellemeler+1 yıl şu an açım ama yemek yemek istemiyorum ya niye böyle Bu aralar hiç iştahım yok sızın var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Benim iştahım var 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu ara iştahın yoksa yinede yemeye çalış kendine bak çiçeğim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Dikkat et ye yemezsen olmaz canım rica ederim kurban olurum sana Yorumla Soran +1 yıl 😂😂ya Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Noldu çiçeğim🌹 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gitti teşekkür ederim 🙂 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sen hakediyosun çünkü kadınsın papatyam Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Hoşuna gitmesi güzel gülüm rica ederim kıyamam sana Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Çiçeğim ordamısın seni merak ettimde Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Beni takip edermisin Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Rahatsızmı ettim Yorumla
02istnbul Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hava degisimi dengesiz ve sıkıntı bendede iştahım yok yiyemiyom gunde bir ogun bazen hic 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilir Yorumla 02istnbul +1 yıl Oyle zaten Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sıcaklardan çoğu insanın iştahı kapandı maalesef 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl benim de yok, stresten hep bunlar. 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senin iştahını da ben yedim herhalde. Hajahahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin biraz iştahsızlaşman lazım zaten soran hanım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama göbüşün gitmesi için güzel fırsat karışma Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben bu ara doymuyom sanki 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Verilebilseydi verirdim biraz ☺️😊 0 0 Yorumla
CemMaksim36 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sıcak havada yemek yiyemiyorum ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Standart benimki hep 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geceleri artıyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim iştahım var
Bu ara iştahın yoksa yinede yemeye çalış kendine bak çiçeğim
Teşekkürler
Dikkat et ye yemezsen olmaz canım rica ederim kurban olurum sana
😂😂ya
Noldu çiçeğim🌹
Hoşuma gitti teşekkür ederim 🙂
Sen hakediyosun çünkü kadınsın papatyam
Hoşuna gitmesi güzel gülüm rica ederim kıyamam sana
Çiçeğim ordamısın seni merak ettimde
Beni takip edermisin
Rahatsızmı ettim
Hava degisimi dengesiz ve sıkıntı bendede iştahım yok yiyemiyom gunde bir ogun bazen hic
Evet olabilir
Oyle zaten
Benim son bir kaç aydır öyle maalesef
Sıcaklardan çoğu insanın iştahı kapandı maalesef
benim de yok, stresten hep bunlar.
Senin iştahını da ben yedim herhalde. Hajahahaha
Senin biraz iştahsızlaşman lazım zaten soran hanım
Acıktım
Ama göbüşün gitmesi için güzel fırsat karışma
Ben bu ara doymuyom sanki
Verilebilseydi verirdim biraz ☺️😊
Sıcak havada yemek yiyemiyorum ben