Yeme & İçme Buonasera 🙋🏻♂️ Evet ışık var mı, yemekler nasıl görünüyor? Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayalim iyi bir şef olmak ve işimi de çok seviyorum. Sizlerin de fikirlerini merak ettim.🙏🏻🙂 Buonasera 🙋🏻♂️ Evet ışık var mı, yemekler nasıl görünüyor? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. bence iyi 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hepsi çok özenle hazırlanmış ve harika görünüyorlar😋 ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Usta eli değerde güzel olmaz mı çok güzel görünüyor ellerinize emeğinize sağlık. 1 3 Yorumla Chefnky +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙂🙏🏻 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Rica ederim Yorumla Chefnky +1 yıl 🙏🏻🙂🙂 Yorumla
happymoonssss Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Elinize saglik. Isik fazlasi ile var. Basariniz daim olsun 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Grazie signorina 🙏🏻 eksik olmayın 🙂🙂 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabaklar harika görünüyor. Temiz ve güzel çalışılmış çok belli. Eline emeğine sağlık şef 🙂 0 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 eksik olma 🙂🙏🏻🙏🏻 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Ellerine saglik sefim hepsi guzel gozukuyor🤤 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkür ederim signorina 🙂🙏🏻 o sizin güzelliğiniz Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Basarili bi sef gibi duruyosun uzaktan zaten 0 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence iyi
Hepsi çok özenle hazırlanmış ve harika görünüyorlar😋 ellerinize sağlık
Usta eli değerde güzel olmaz mı çok güzel görünüyor ellerinize emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Rica ederim
🙏🏻🙂🙂
Elinize saglik. Isik fazlasi ile var. Basariniz daim olsun
Grazie signorina 🙏🏻 eksik olmayın 🙂🙂
Tabaklar harika görünüyor. Temiz ve güzel çalışılmış çok belli. Eline emeğine sağlık şef 🙂
Teşekkür ederim 🙏🏻 eksik olma 🙂🙏🏻🙏🏻
Ellerine saglik sefim hepsi guzel gozukuyor🤤
Teşekkür ederim signorina 🙂🙏🏻 o sizin güzelliğiniz
Basarili bi sef gibi duruyosun uzaktan zaten
Teşekkür ederim 🙏🏻🙂