Yeme & İçme Poğaça sever misiniz? En cok hangi çeşidini seversiniz? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şöyle bi poğaça 😍Birazdan yapıcağımmm ama size de sorayım dedim sıcacık poğaça sevilmez mi😍🥯 Poğaça sever misiniz? En cok hangi çeşidini seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. sevmiyorum hiç 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Poğaçanın sevmediğim bir hali yok ki, zeytinli, dereotlu ve pizza poğaçalar favorim 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üstüne yumurta sürülmediyse ve peynirli maydonuzlu ve ya dere otluysa bayılırım;) 1 0 Yorumla
Newyorkluçılgınzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Seviyorum, peynirli, sucuklu seviyorum, yapıyorum. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Her sabah yerim neredeyse.. Sade, peynirli ya da kaşarlı.. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet kaşarlı poğaça favorim 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl patates ve kaşar birleşimi az nane mükemmmmel 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl hepsini severim özellikle zeytinli ve peynirli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sevmiyorum hiç
Poğaçanın sevmediğim bir hali yok ki, zeytinli, dereotlu ve pizza poğaçalar favorim
Üstüne yumurta sürülmediyse ve peynirli maydonuzlu ve ya dere otluysa bayılırım;)
Seviyorum, peynirli, sucuklu seviyorum, yapıyorum.
Her sabah yerim neredeyse.. Sade, peynirli ya da kaşarlı..
Bol susamlı zeytinli
evet
kaşarlı poğaça favorim
Dereotlu ve peynirli poğaça severim
patates ve kaşar birleşimi az nane mükemmmmel
hepsini severim özellikle zeytinli ve peynirli
Görsel sana mı ait canım çekti 😄
Güzel görünüyor :)
severim
Patatesli ve zeytinli
olsa da yesek
Kahvaltıda severim