Yeme & İçme En sevdiğiniz yemeği tahmin edeyim mi? rapunzelo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısı falan işte fhjdhhd Hadi çıkın çıkın gelin 😂 En sevdiğiniz yemeği tahmin edeyim mi? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım :) genelde tahminler çok tutmamış ama belli mi olur 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Pizza Yorumla BayanOlric +1 yıl O @AtomunÇekirdeğinin en sevdiği:) Ben pilav Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben bile sorduklarında 10 15 sn düşünüyorum. Sen nasıl bileceksin :) 0 4 Yorumla rapunzelo +1 yıl Mantı Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Boşuna peşinde değilim Yorumla rapunzelo +1 yıl Doğru mu 😂 Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Yaprak sarması ile mantı arasında seçim yapamıyorum ikisinden birini söylesen de kabulum Dü :) Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hadi bakayım, tahmin et 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Spagetti 1İnciTanesi +1 yıl Yaaaa, evet çok seviyorum 😊
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Ey bakim neymiş ☺️ 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Kebap Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Mantı ☺️ Yorumla
Secretzone Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl İçli köfte Yorumla Secretzone +1 yıl İçli köfte candır çok severim ama en sevdiğim yemek mantı Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buyurun 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Tavuk döner Yorumla 97Kerim97 +1 yıl lahmacun Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et. 😒 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Et sote Zincirler +1 yıl Bilemediniz. En sevdiğim yiyecek Ton balığı konservesi.
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 8 Yorumla rapunzelo +1 yıl Kokoreç Yorumla Boavistaa +1 yıl Hayır 🙄 Yorumla rapunzelo +1 yıl Mantı Yorumla Boavistaa +1 yıl Mantı severim ama en sevdiğim değil Yorumla rapunzelo +1 yıl Çiğ köfte? Yorumla Boavistaa +1 yıl Makarna veya pizza 😂 Yorumla rapunzelo +1 yıl Püüü bana Yorumla Boavistaa +1 yıl Pü 😏 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla rapunzelo +1 yıl Tavuk dürüm Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl et bakalimm 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Lahana dolması Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl tebrikler Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Keyfin bilir 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Makarna Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Otur sıfır Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Tavuk döner Yorumla mavisevenbirkiz +1 yıl Tavuk sote Yorumla
classicman0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mesela ben neleri seviyor olabilirim? 0 1 Yorumla rapunzelo +1 yıl Kebap lahmacun Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla rapunzelo +1 yıl Tavuklu pilav Yorumla mine13 +1 yıl Yanlış tahmin :D Yorumla rapunzelo +1 yıl Çiğ köfte Yorumla mine13 +1 yıl İskender ve karnıyarıktı Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oluur 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Makarna Yorumla yazar_1 +1 yıl Severiim Yorumla
lalalalaaaaağğ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl et bakalım 0 10 Yorumla rapunzelo +1 yıl Patates kızartması Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl oha be bacım naısl Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl peki en sevdiğim içecek Yorumla rapunzelo +1 yıl Doğru mu 😂 Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl doğruu Yorumla rapunzelo +1 yıl Ayran mı içecek de Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl yok Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl bu sefer bilemedinn Yorumla rapunzelo +1 yıl Tüh çay mıydı Yorumla lalalalaaaaağğ +1 yıl hayjrr çay sevmemm kola 😂😂 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Uydur gelsin 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Kuru fasulye Yorumla TayyarRA +1 yıl Vayyyy 😌😌 yüzde yüz isabet jaajja Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ett bakalım 0 2 Yorumla rapunzelo +1 yıl Yaprak sarma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃😃🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla rapunzelo +1 yıl İskender Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefret ederim 😂 Yorumla rapunzelo +1 yıl Biber dolması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaklaştın. Onu da ben söyleyeyim Yaprak sarması 😂 Yorumla rapunzelo +1 yıl Hadi yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka sefere artık 🙂🙂 Yorumla
ŞhadovCz Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Et bakim 0 9 Yorumla rapunzelo +1 yıl Et döner Yorumla ŞhadovCz +1 yıl No Yorumla rapunzelo +1 yıl Yaprak sarma Yorumla ŞhadovCz +1 yıl Bi hakkın kaldı Yorumla rapunzelo +1 yıl Mantı değildir herhal Yorumla rapunzelo +1 yıl Lahmacun diyorum Yorumla ŞhadovCz +1 yıl Mumbar dolması 😁 Yorumla rapunzelo +1 yıl Öğkk Yorumla ŞhadovCz +1 yıl Sınıfta kaldın kız, hadi yallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tahmin edebilirsin
Et bakalım :) genelde tahminler çok tutmamış ama belli mi olur
Pizza
O @AtomunÇekirdeğinin en sevdiği:)
Ben pilav
Ben bile sorduklarında 10 15 sn düşünüyorum. Sen nasıl bileceksin :)
Mantı
Boşuna peşinde değilim
Doğru mu 😂
Yaprak sarması ile mantı arasında seçim yapamıyorum ikisinden birini söylesen de kabulum Dü :)
Hadi bakayım, tahmin et
Spagetti
Yaaaa, evet çok seviyorum 😊
Ey bakim neymiş ☺️
Kebap
Mantı ☺️
Tahmin et
İçli köfte
İçli köfte candır çok severim ama en sevdiğim yemek mantı
Olur et bakalım 😋
Buyurun
Tavuk döner
lahmacun
Et. 😒
Et sote
Bilemediniz. En sevdiğim yiyecek Ton balığı konservesi.
Et bakalım
Kokoreç
Hayır 🙄
Mantı
Mantı severim ama en sevdiğim değil
Çiğ köfte?
Makarna veya pizza 😂
Püüü bana
Pü 😏
Et bakalım
Tavuk dürüm
ettt