Yeme & İçme Pilavın yanına en çok et mi yakışır tavuk mu? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Pilavın yanına en çok et mi yakışır tavuk mu? Et yakışır bence Tavuk kesinlikle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pilavın yanına en çok et mi yakışır tavuk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. tavuk olabilir 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pilav o kadar muhteşem bir yemek ki yanına ;TavukEtSalataYoğurtKuru fasulyeNohutBezelyeKarnı yarık Oturtma Yeşil fasülye ve daha niceleri yakışıyor:) 1 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tavuk etini diğer etlere göre daha çok sevdiğimden tavuk diyorum 0 0 Yorumla
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Attığınız görüntü tavuğa ikna etti zaten. Sizce hangisi peki? 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pirinç pilavına, tavuk. Bulgur pilavına et yakışır. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Ben tavuk sevdiğim için tavuk yakıştırırım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ikisi de yakışır bence fark etmez bana 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tavuk yakışır bence et ne ya sevmem ögh 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Tavuk bence çünkü et ve pilav çok ağır oluyor 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Nohutlu daha iyi oluyor bence ama eti seçtim 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Ett, tavuğu makarnayla seviyorum 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et olarak kavurma tarzı şeyler daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. İkisi de 1 0 Yorumla
Esrarlıgözler1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl İkisi de yakışıyor, et daha çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Eşit bence ya 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İkisi de olur. 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Et kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
tavuk olabilir
Pilav o kadar muhteşem bir yemek ki yanına ;
Tavuk
Et
Salata
Yoğurt
Kuru fasulye
Nohut
Bezelye
Karnı yarık
Oturtma
Yeşil fasülye ve daha niceleri yakışıyor:)
Tavuk etini diğer etlere göre daha çok sevdiğimden tavuk diyorum
Attığınız görüntü tavuğa ikna etti zaten. Sizce hangisi peki?
Pirinç pilavına, tavuk. Bulgur pilavına et yakışır.
Ben tavuk sevdiğim için tavuk yakıştırırım
Kesinlikle et ya 😋
İkisi de o kadar pahalı ki
en çok kuru fasulye yakışır
Tavuk yakışıyor
ikisi de yakışır bence fark etmez bana
Tavuk yakışır bence et ne ya sevmem ögh
Tavuk bence çünkü et ve pilav çok ağır oluyor
Nohutlu daha iyi oluyor bence ama eti seçtim
Ett, tavuğu makarnayla seviyorum
Ben tavuk daha çok seviyorum.
Etin lezzeti bambaşka bana göre
Et olarak kavurma tarzı şeyler daha çok yakışıyor
Karar veremiyorum
kuru fasülye/ nohut
İkisi de
Tavuk
Ettt
HER İKİSİDE BENİM BEBEKLERİM
Her ikiside iyi oluyo bence
Tavuk bence.
Kararsızım
davuk
Kırmızı et
İkisi de yakışıyor, et daha çok yakışıyor.
Eşit bence ya
İkisi de olur.
İkisi de yakışır
Et..
Et..
Et yakışır
Kabak kavurması 👌😎:)
Tavuklu Pilav 😋
ama zor bir soru bu :)
Tavuk
Tavuk
ayrım yapmam