Yeme & İçme Türk kahvesinin yanına hangi aromalı likörler yakışır? kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesinin yanına likörün yakıştığını birçok insandan duydum ve denemek istiyorum. Hangi aromalı likörler önerirsiniz? Türk kahvesinin yanına hangi aromalı likörler yakışır? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Türk kahvesi yanında hiç likör denemedim acaba güzel mi oluyor nasıl tadı var ben de merak ettim şimdi 🙄 Meyve aromalı likörler iyi gidiyormuş muz vişne gibi onun dışında nane diye duydum 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç likör deneyimim olmadı.O yüzden fikir beyan edemicem 0 0 Yorumla
coolbirboy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ne bilim olm bana kalirsa ben kivi likorlu iciyorum 😂 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kahlua tercih edilebilir canım kahve likörü zaten 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. nane likörü 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Sade soda 0 0 Yorumla