Yeme & İçme Gökten yemek yağsa sizin şansınıza hangi yemek düşer? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 137 Yapay Zekaya Sor Gökten yemek yağsa sizin şansınıza hangi yemek düşer?Gökten yemek yağsa sizin şansınıza hangi yemek düşer? Gökten yemek yağsa sizin şansınıza hangi yemek düşer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Hangi yemek düşer bilmiyorum ama umarım hamburger düşer :D 1 0 Yorumla
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ahahha bendeki bu şans varken anca sebze yemeği falan düşer 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Profiterol düşer bana 🤤 1 10 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Sana dana düşer sende et yemezsin boşa gider. 🤣 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Sen öyle san canım 🤣 ben dana yemem sana veririm di mi? Yok öyle yağma 🤣🤣Hee bu arda cinsel yaşam fenomenlerin aldım iyi ki seni dinlemedim 🥳 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Ahaha Allah kabul etsin ne denir bilemedim hayırlısı olsun beni dinlesen kafan rahat olurdu ama 🤣 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Kafam rahat engel listem Sağ olsun 🤣🤣 mesaj kurumda kapalı ysno kafama göre kafam misss👍 Bu arada sana hediye aldım 🥳 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Ne aldın Allah için troll değilse bende bisey bilmiom Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Trol değil bee, üzü zamandır konuşmadık ben londradayim salı günü geliyorum. Sana hediye aldım buradan londranin anahtarını sana teslim edeceğim. Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Ahaha kız getirsene ordan hazır gitmişken Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Tamam aldım diyorum yaa Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Teşkürler HayatLondra 😌 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ne demek Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Pizza ve hamburger 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne düşerse kabulum ben tastan yumusak herseyi yiyorum 2 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Şöyle bol peynir ve sucuklu pizza düşebilirdi, ya da acılı çiğ köfte de olabilirdi. 😋Hiç hayır demeyeceğim yiyecekler, gökten bana düşsün. 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Şansız olduğum için taze fasülye denk gelir maalesef 1 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yumurta bile düsse sevinirim. Ekşın olur, hoşuma gider. 1 0 Yorumla
Benimasaplarbozuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aaa ben nasipliyimdir kesinlikle hamburger falan düler hatta benim önüme menüdüşer dkdkfkf 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aaa farklı bir soru, sevdim. 😄Benim üstüme karnabahar düşsün. 😍 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Allam aşktan sonra yemekte düşecek kafamıza))Fark etmez benim için 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben şırdan diyeyim sen anla 1 1 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
BeyazRenk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Keşke karnabahar kızartması düşse ya gece gece nereden aklıma geldiyse 1 0 Yorumla
İlginçperiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sarma düşsün isterdim ama benim şansıma işkembe falan düşer. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum ya, pırasa veya bamya kesin 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kelle paça kesin dlkmdfg :D 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Sevmediğim bir yemek düşebilir kesin 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Mantar falan düşer herhalds hiç sevmem 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Sevmediğim yemek düşer kesin 1 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Lütfen Ayşe kadın fasülye düşsün ❤️ 1 0 Yorumla
sorumdeğilsorunumvar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevmediğim bir şeyin düşeceği kesin dkfbkd 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sushi düşer bizim şansımıza ancak :D 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kebap 1 0 Yorumla
romeonunjulietiyim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Zurna tavuk durum düşerse makbule geçer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hangi yemek düşer bilmiyorum ama umarım hamburger düşer :D
Ahahha bendeki bu şans varken anca sebze yemeği falan düşer
Profiterol düşer bana 🤤
Sana dana düşer sende et yemezsin boşa gider. 🤣
Sen öyle san canım 🤣 ben dana yemem sana veririm di mi? Yok öyle yağma 🤣🤣
Hee bu arda cinsel yaşam fenomenlerin aldım iyi ki seni dinlemedim 🥳
Ahaha Allah kabul etsin ne denir bilemedim hayırlısı olsun beni dinlesen kafan rahat olurdu ama 🤣
Kafam rahat engel listem Sağ olsun 🤣🤣 mesaj kurumda kapalı ysno kafama göre kafam misss👍 Bu arada sana hediye aldım 🥳
Ne aldın Allah için troll değilse bende bisey bilmiom
Trol değil bee, üzü zamandır konuşmadık ben londradayim salı günü geliyorum. Sana hediye aldım buradan londranin anahtarını sana teslim edeceğim.
Ahaha kız getirsene ordan hazır gitmişken
Tamam aldım diyorum yaa
Teşkürler HayatLondra 😌
Ne demek
Pizza ve hamburger
Ne düşerse kabulum ben tastan yumusak herseyi yiyorum
Şöyle bol peynir ve sucuklu pizza düşebilirdi, ya da acılı çiğ köfte de olabilirdi. 😋Hiç hayır demeyeceğim yiyecekler, gökten bana düşsün.
Şansız olduğum için taze fasülye denk gelir maalesef
Yumurta bile düsse sevinirim. Ekşın olur, hoşuma gider.
Aaa ben nasipliyimdir kesinlikle hamburger falan düler hatta benim önüme menüdüşer dkdkfkf
Aaa farklı bir soru, sevdim. 😄
Benim üstüme karnabahar düşsün. 😍
Allam aşktan sonra yemekte düşecek kafamıza))
Fark etmez benim için
Ben şırdan diyeyim sen anla
😂😂😂
Keşke karnabahar kızartması düşse ya gece gece nereden aklıma geldiyse
Sarma düşsün isterdim ama benim şansıma işkembe falan düşer.
Sevmiyorum ya, pırasa veya bamya kesin
Bahtıma ne çıkarsa artık
kelle paça kesin dlkmdfg :D
Suşi düşer muhtemelen
Sevmediğim bir yemek düşebilir kesin
Çiğ köfte düşsün yeter
Yemediğim yemek düşerdi herhalde 😂
Etli bi yemek düşer kesin bana öğh
Sarma düşsün beyfendi.
Mantar falan düşer herhalds hiç sevmem
Bu şanssizlikla mumbar dolmasi
Sevmediğim yemek düşer kesin