Yeme & İçme Bir erkeği yemek yaparken izlemek kadınlarda nasıl bir his yaratır? okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz yemeği söyleyin bakalım yapabiliyor muyum :) Bir erkeği yemek yaparken izlemek kadınlarda nasıl bir his yaratır? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Bence oldukça etkileyici bir his ya. Yemek yapan bir erkekten etkilenmeyecek kadın zor bence :D 1 0 Yorumla
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bence hem hayranlık hem de heyecan uyandıran çok etkileyici bir görüntü. Bayılırım yani yemek yapabilen erkeklere 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. His yaratmaz bence 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Çekici bulurlar kadınların çoğunluğu bu duruma bayılır avantajlı bir durum kişi için de karşı taraf için de.👍 1 2 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Ben yemek yapmayı seviyorum en güzel tarafı da birine beğendirmek :) Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Marifetli erkek iyidir güzel bir şey tabi eğer lezzetli ise parmaklarını yer o kişi eminim iyide yapıyor sun.🙂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çoğu erkeğin yapamadığı şeyi yapabildigini görmek karizma kat sayısını arttırıyor gözümüzde 1 1 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Karizma yapar mı bilmiyorum ama beğendirebilmek daha güzel hissettiriyor :)
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayranlıkla izlenir.İçinde karnabahar ve taze fasulyenin olduğu her yemeği severim ya. En sevdiğim yemek diye direkt şu diyemiyorum. 1 0 Yorumla
ArchSila Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Izlemek hoşuma gider benim bi cekicilik katar sanirım😀 1 0 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğer yeteneği varsa izlemesi pek keyifli olur, oturup saatlerce izleyebilirim 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl işkembe dolması yap :) 1 7 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Paça yapsam şırdan mumbar? Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) paça olabilir işkembe dediğim bağırsak ve işkembeyi pirinçli yapılıyo dolma halinde Yorumla okan61trbzn +1 yıl Onu yapamam işte :) Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) hele aşçı diyor yapamam e tamam öyle olsun :) Yorumla okan61trbzn +1 yıl Ama o kadar da değil :) Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) bişi olmaz Yorumla okan61trbzn +1 yıl İyi bakalım :) Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sebebini bilmiyorum ama aşırı seksi duruyor 1 7 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Farklı bi bakış oldu bu Yorumla hakaarkan +1 yıl bamya yemegını yaptım ya baska da zor bı yemek oldugunu dusunmem Yorumla SushidekiKurt +1 yıl @hakaarkan Ben lazanya yapan erkek istiyorum ya. O yapsın ben yiyim ahahah Yorumla hakaarkan +1 yıl bız kendı kultrurmuzdekı yemeklerı yapmayı sevıyoruz bamya yapmak cıdden zor gecen hafta kafayı yedım temıozleyene kadar Yorumla SushidekiKurt +1 yıl @hakaarkan Sizden bahsetmedim ben zaten. Ben bir kere içli köfte açmıştım. Damla şekline benzemişti :D Yorumla hakaarkan +1 yıl hayır zaten benden bahsetmedıgınızı bılıyorum ben genel konustum kollayyemek yapmak daha guzel ama zor yemekde yapınca eşimden ovgu almak ayrıca guzel Yorumla SushidekiKurt +1 yıl @hakaarkan Tabii öyle. Ama dünya mutfağı da yapsa olur. Yemek kültürü ne kadar genişse o kadar etkiler beni. Türk yemekleri yapsa ben zaten mest olurum :D Yaşasın şişmanlık Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Of erkek yhaaa deriz 3 1 Yorumla okan61trbzn +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
SiteBendenSorulur Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Karnımız doyacak işte 2 16 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Bi eline sağlık dersin herhalde ;) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Yapıcak mısın yemek? Yorumla okan61trbzn +1 yıl Evet :) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Güzel olur beğenirsem ellerine sağlık derim Yorumla okan61trbzn +1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Hani yemek Yorumla okan61trbzn +1 yıl Koş gel masayı hazırlayalım :) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Ben anlamam onuda sen yap 😄 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Peki peki :) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Yemekte ne var Yorumla okan61trbzn +1 yıl Tavuklu mntar sote :) sever misin Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Mantar yemem hiç senin için denerim senin için ölürüm sonra😄 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Deme öyle be :) Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Alerjim var napiyim 😃 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Peki o zaman başka bişey yaparım sana Yorumla SiteBendenSorulur +1 yıl Ne yapıcaksın bana 🙈 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Beğenilir 1 0 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rakı balık sofrası hazırlasın aşık olurum 0 3 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Rakı mı? Iykkk Yorumla LadyonFiree +1 yıl Light erkek sevmiyorum anlıycagın :d Yorumla okan61trbzn +1 yıl Olabilir bişey diyemem Yorumla
Berakgizem Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Mide bulandırıcı 0 3 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Sebep desem? Yorumla Berakgizem +1 yıl Kendimce sebepleri var ama paylaşamam seninle 😂 Yorumla okan61trbzn +1 yıl Peki bakalım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence oldukça etkileyici bir his ya. Yemek yapan bir erkekten etkilenmeyecek kadın zor bence :D
Bence hem hayranlık hem de heyecan uyandıran çok etkileyici bir görüntü. Bayılırım yani yemek yapabilen erkeklere
His yaratmaz bence
Çekici bulurlar kadınların çoğunluğu bu duruma bayılır avantajlı bir durum kişi için de karşı taraf için de.👍
Ben yemek yapmayı seviyorum en güzel tarafı da birine beğendirmek :)
Marifetli erkek iyidir güzel bir şey tabi eğer lezzetli ise parmaklarını yer o kişi eminim iyide yapıyor sun.🙂
Çoğu erkeğin yapamadığı şeyi yapabildigini görmek karizma kat sayısını arttırıyor gözümüzde
Karizma yapar mı bilmiyorum ama beğendirebilmek daha güzel hissettiriyor :)
Hayranlıkla izlenir.
İçinde karnabahar ve taze fasulyenin olduğu her yemeği severim ya. En sevdiğim yemek diye direkt şu diyemiyorum.
Izlemek hoşuma gider benim bi cekicilik katar sanirım😀
Eğer yeteneği varsa izlemesi pek keyifli olur, oturup saatlerce izleyebilirim
işkembe dolması yap :)
Paça yapsam şırdan mumbar?
:) paça olabilir işkembe dediğim bağırsak ve işkembeyi pirinçli yapılıyo dolma halinde
Onu yapamam işte :)
:) hele aşçı diyor yapamam e tamam öyle olsun :)
Ama o kadar da değil :)
:) bişi olmaz
İyi bakalım :)
Sebebini bilmiyorum ama aşırı seksi duruyor
Farklı bi bakış oldu bu
bamya yemegını yaptım ya baska da zor bı yemek oldugunu dusunmem
@hakaarkan Ben lazanya yapan erkek istiyorum ya. O yapsın ben yiyim ahahah
bız kendı kultrurmuzdekı yemeklerı yapmayı sevıyoruz bamya yapmak cıdden zor gecen hafta kafayı yedım temıozleyene kadar
@hakaarkan Sizden bahsetmedim ben zaten.
Ben bir kere içli köfte açmıştım. Damla şekline benzemişti :D
hayır zaten benden bahsetmedıgınızı bılıyorum ben genel konustum kollayyemek yapmak daha guzel ama zor yemekde yapınca eşimden ovgu almak ayrıca guzel
@hakaarkan Tabii öyle. Ama dünya mutfağı da yapsa olur. Yemek kültürü ne kadar genişse o kadar etkiler beni. Türk yemekleri yapsa ben zaten mest olurum :D Yaşasın şişmanlık
Of erkek yhaaa deriz
😊😊😊
Fazlasıyla etkileniyorum
Karnımız doyacak işte
Bi eline sağlık dersin herhalde ;)
Yapıcak mısın yemek?
Evet :)
Güzel olur beğenirsem ellerine sağlık derim
Afiyet olsun :)
Hani yemek
Koş gel masayı hazırlayalım :)
Ben anlamam onuda sen yap 😄