Yeme & İçme Bu akşam yemeğe kimle çıkıp, ne yemek isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Akşam yemeğinize kim eşlik etmesini isterdiniz ve ne yerdiniz 💙 Bu akşam yemeğe kimle çıkıp, ne yemek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Erkek arkadaşımla çıkmak isterdim tabii ki ve güzel bir restoranda tadım menüsü olabilir mesela 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yalnız çıkardım 1 0 Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu akşam bir kız arkadaşım olsun yeni tanışıyor böyle bir balık restoranti raki balık muhabbet sohbet etmek isterdim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi ☺️ Yorumla Alp3461 +1 yıl En iyisi sohbet muhabbet güzel olur Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Akşam eve gidip kebap lahmacun siparişi vereceğüm kendime jsks 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Misss 😅 Yorumla
etkindusunceler Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl şu an canım sıkılıyor ve kim oldugu farketmezdi.Kadıköye gidip alkol alacağım tek başıma, yapacak birsey yok. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Arkadaşım aradı ama evde yemeği çoktan yapmıştım. 2 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Akşam yemek yemeği düşünmüyorum.Çok kahve içtim sanırım yeterince doygunluk hissediyorum:) 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl canımın içiyle çıkmayı ve içli köfte ve mantı yemek isterdim 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Anneannem ve dedemle bu gun goremedim özledim 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Kimse yok güzel bir yemek içki takılmak isterim biriyle 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Budur şartım.https://voca.ro/1exfwcaN3zG6 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Ben kendimle kokoreç yemek istiyorum 1 19 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Yarım 60 TL oldu 😅 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bodrumda bir kadın altınlı kokoreci 1600 tl ye satıyormuş altınsız 250 tl buna ne diyorsun 🤣🤣 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Yok artık one öyle 😂 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Kaçak alkol ustası olduk yakında herşeyin ustası olacağız 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Demi o ne öyle nusrete özenmiş işte haspam yabancı turistler alıyormuş genelde hamutluyor hepsini 🤣 Yorumla Bitirim10 +1 yıl Zaten turistler... etti bizi 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Aynenn Yorumla Bitirim10 +1 yıl Birde kolay para kazanma millet napsin herşeye hergun zam Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl He ya kara canımıza yetti valla Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Nolcak böylee Yorumla Bitirim10 +1 yıl Valla bı yerde millet patlar ama nerede bilmiyorum Yorumla Bitirim10 +1 yıl Çünkü bu kadar zamdan sonra milyonlarca insanın zorluk çekmesi lazım Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bence patladılar millet sokranıyor haberlerde Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Askeri ücret 10 bin olsun diyen var hahah Yorumla Bitirim10 +1 yıl Da korku var o dedi mi hop ters kelepçe Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne korkusu Yorumla Bitirim10 +1 yıl 14 yaşında ki çocuğa gözaltı yapıldı helva paylaştı diye sence Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bu ne saçmalık bee Yorumla Bitirim10 +1 yıl Tek saçmalık bu değil ki ne yazikki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimle kebapçıya gidip masayı donatmak isterdim ellerimle yedirirdim ona 1 0 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rakı balık ve dostum yeterli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli 😌 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Pizza yemek istiyorum çok canım çekti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😬🫣 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendimle çıkıp, lahmacun yemek isterdim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅nefiss Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aziz Yıldırım babamla balık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Baldwin_Mayer Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kebap yemek isterdim. Kimle çıktığımın bir önemi yok 1 0 Yorumla
8zgr8 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Tuba Büyüküstün'le rakı balık keyfi.Bizim de var devrimci hayallerimiz ^^ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Naz niyaz çekilmez samimi bir eskort bin kat daha iyi. Hemde ilk kez olurdu. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yemeğe çıkabileceğim birisi yok maalesef 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Kendimle başbaşa bi 35lik deviresim var shhs 1 0 Yorumla
genji22 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Alfaların alfa kadını Mine Tugay ile rakı balık... 1 0 Yorumla
Profondità Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek başıma ziyafet yapmayı dilerdim. 1 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl İçicem bu akşam ama yarın akşam olur. 1 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımla olabilir ne yerdik bilmiyorum 1 0 Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Arkadaşımla çıkıp burger menü gömmek istiyorum 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl henüz o derece olan biri yok hayatımda 1 0 Yorumla
Saanela2323 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hoşlandığım sınıf arkadaşımla çıkmak isterdim (erkek) ondan sonra bir otel neden olmasın🙂 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl yedik bile 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun ☺️ Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl sağolasn :) Yorumla
kardeloo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Tek başıma çıtır tavuk 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Miss 😅 Yorumla kardeloo +1 yıl Diyetteyim 1 haftadır yemek yemiyorum aklıma tek gelen deli gibi canım çekiyor 😋🥰 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Kimseyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkek arkadaşımla çıkmak isterdim tabii ki ve güzel bir restoranda tadım menüsü olabilir mesela
🥰
Yalnız çıkardım
Bu akşam bir kız arkadaşım olsun yeni tanışıyor böyle bir balık restoranti raki balık muhabbet sohbet etmek isterdim
Çok iyi ☺️
En iyisi sohbet muhabbet güzel olur
Akşam eve gidip kebap lahmacun siparişi vereceğüm kendime jsks
Misss 😅
şu an canım sıkılıyor ve kim oldugu farketmezdi.
Kadıköye gidip alkol alacağım tek başıma, yapacak birsey yok.
Arkadaşım aradı ama evde yemeği çoktan yapmıştım.
Akşam yemek yemeği düşünmüyorum.
Çok kahve içtim sanırım yeterince doygunluk hissediyorum:)
canımın içiyle çıkmayı ve içli köfte ve mantı yemek isterdim
Anneannem ve dedemle bu gun goremedim özledim
Kimse yok güzel bir yemek içki takılmak isterim biriyle
Budur şartım.
https://voca.ro/1exfwcaN3zG6
Ben kendimle kokoreç yemek istiyorum
Yarım 60 TL oldu 😅
Bodrumda bir kadın altınlı kokoreci 1600 tl ye satıyormuş altınsız 250 tl buna ne diyorsun 🤣🤣
Yok artık one öyle 😂
Kaçak alkol ustası olduk yakında herşeyin ustası olacağız 😂
Demi o ne öyle nusrete özenmiş işte haspam yabancı turistler alıyormuş genelde hamutluyor hepsini 🤣
Zaten turistler... etti bizi 😂
Aynenn
Birde kolay para kazanma millet napsin herşeye hergun zam
He ya kara canımıza yetti valla
Nolcak böylee
Valla bı yerde millet patlar ama nerede bilmiyorum
Çünkü bu kadar zamdan sonra milyonlarca insanın zorluk çekmesi lazım
Bence patladılar millet sokranıyor haberlerde
Askeri ücret 10 bin olsun diyen var hahah
Da korku var o dedi mi hop ters kelepçe
Ne korkusu
14 yaşında ki çocuğa gözaltı yapıldı helva paylaştı diye sence
Bu ne saçmalık bee
Tek saçmalık bu değil ki ne yazikki
Sevgilimle kebapçıya gidip masayı donatmak isterdim ellerimle yedirirdim ona
Rakı balık ve dostum yeterli
En güzeli 😌
Pizza yemek istiyorum çok canım çekti
😬🫣
Kendimle çıkıp, lahmacun yemek isterdim.
😅😅nefiss
Aziz Yıldırım babamla balık
😅
Kebap yemek isterdim. Kimle çıktığımın bir önemi yok
Tuba Büyüküstün'le rakı balık keyfi.
Bizim de var devrimci hayallerimiz ^^
Naz niyaz çekilmez samimi bir eskort bin kat daha iyi. Hemde ilk kez olurdu.
Yemeğe çıkabileceğim birisi yok maalesef
Kendimle başbaşa bi 35lik deviresim var shhs
Arkadaşımla çıkıp döner ayran...
Alfaların alfa kadını Mine Tugay ile rakı balık...
Tek başıma ziyafet yapmayı dilerdim.
İçicem bu akşam ama yarın akşam olur.
Arkadaşımla olabilir ne yerdik bilmiyorum
Arkadaşımla çıkıp burger menü gömmek istiyorum
henüz o derece olan biri yok hayatımda
Hoşlandığım sınıf arkadaşımla çıkmak isterdim (erkek) ondan sonra bir otel neden olmasın🙂
yedik bile
Afiyet olsun ☺️
sağolasn :)
Tek başıma çıtır tavuk 😅
Miss 😅
Diyetteyim 1 haftadır yemek yemiyorum aklıma tek gelen deli gibi canım çekiyor 😋🥰
Arkadaşlarla rakı balık
Kimseyle
Yalnız yemek isterdim
Tek başıma evde
seninle