Güncellemeler
+1 yıl
Ankara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iştah açıcı sonra kapamnmaz ise sorun yaşarsın bence spor yap acık
Doğru haklsnz da biran önce almak istiyorum kilo
spor yaparak alınan kilolar kas olur bırakırsanız kaslar gider ama bu tür iştah açıcılar ile alınan kilolar yağ olur ve durduramam sorunu olabilri
Of napıcsm ben
Promass ne, işe yarıyor mu? Benim de 10 kilo eksiğim var
Doktora git iç hastalıkları neyin eksik niye alamıyosn söyler hiç girme bunlara ben gittim ilaç verdi eksikleri söyledi önce doktora gitmeni öneririm
Gittim folik asit ve demir ilacı verdi. Bunlar kilo almama yardımcı olmuyo bende senin gibi ek takviye urunleri araştırıyorum. Gainer almayı düşündüm
Bana da aynısını verdi ya hiçbişy olmuyo ilk başlarda iştahım arttı şu an aynı
Yatmadan cici bebe süt pekmez tahin falan yiyom araştırsana gogleden kilo aldıran cici bebe tarifi
Puding hamur işi ye simit falan marketten alabilirsin illa yapmana gerek yok
Her öğün 1 tam ekmek yiyorum metabolizmam eritiyo başkası yese yağlanır o derece
Çok ye kendini zorla doysanda için almasada zorla zorla böyle böyle miden genişler ben öyle yapıyorum eskisinden daha çok yiyorum daha da devam edşcem bakalım inşallah zamanla
Ya cici bebe hiçbir işe yaramıyor. Youtubedan kilo aldıran en az 1.200 kalorilik shakerlar yapayım desem her gün yapamam içerisine çok malzeme koyuluyor. Bir de kıvamı yoğun oluyo bitiremem kusarım
Dediğin gibi öğünlerimi atlamamaya çalışıyorum ama 1 tabak bile bitiremiyorum zor knk kısacası bizim işimiz
Evet evet bende o yüzden basitşnş buldm şey yap bide aç karna 2 tatlı kaşığı pekmezi 1 çay bardağı suyla iç gece yatarken 2 tatlı kaşığı iç fındık fıstık ezmeleri yiyebilirsin ben param yok alamıyom şu an imkanın varsa bu tarz ek şeyler al puding bol bol ye alıyorm marketten 4 TL neredeyse zamnlandı ama hatada 2 kere falan almaya çalışıyorum param oldukça paranı yiyeceği harca hazır pizzalar ya da lahmacun yapan Bi yere git haftada 1 2 kere benim gidicek arkadaşım yok kendim gidemiyorum
Zorla kendini mecburuz bırakma o tabağı doldur yiyebilsiğin kadar ye zorla sonra azcık otur falan o devamını ye tabağın hepsini aynı süre içinde yiyemesen bile ara ver yarım saat en fazla :(
Bende de manny yok ki olsa çoğu tarifi denemiştim. 2 senedir kilo almaya çalışıyorum eczaneden vitaminler aldım, iştah açıcı şurup aldım, internetten toz içecek aldım ama tık yok. Çünkü yemek yiyemiyorum sen yine 1 ekmeği bitirebiliyomuşsun maşallah nazar değmesin
Hangi şehirdesin sen knk
Acıyı bol bol ye turşu ye soğan ye teşekkür edermmm yiyebiliyorum ama durmuyo acı ye iştshın açılır zamanla
Acıya bayılırım zaten her yemeğe acı koyarım ama işte işe yaramıyo maalesef ki
Yaa zorlican kendini o zaman o Bi ekmeği mutlaka yemeye çalış dene tost yap ikiye böl hızlı ye biraz ki hemen doyduğunu anlama
Çok mu zayifsin
42 den 44 oldum doktora gitmiştim şu an alamıyorum 44 de kaldım
Alırsın devam et
Boy kac
158 50 kilo olsam yeter artar da olmuyo şansıma sçym nerem doğru ki
Yavasss😊😊