Yeme & İçme Açık ayran mı, kapalı hazır ayran mı içmeyi tercih edersiniz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yemek yemeye gittiniz mesela iki seçenek var hangisini seçerdiniz? Açık ayran mı, kapalı hazır ayran mı içmeyi tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ayran sevmiyorum 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kapalı ayran tercih ediyorum, açık ayranlar bana ekşi geliyor 2 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sen diyorsan öyledir
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yerine göre açık ayran. Geçen gün açık ayran içtim. İçmez olaydım dedim. 1 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Neden Yorumla Onuradr +1 yıl Yoğurdu yoktu diyebilirim. Yorumla Boavistaa +1 yıl Suyu basıyorlar tabii Yorumla Onuradr +1 yıl Esnaflık bitti zor durumda Yorumla Boavistaa +1 yıl Ülke bitik ya Yorumla Onuradr +1 yıl Doğru. 100 yılın en kötü halinde. Yorumla Boavistaa +1 yıl Maalesef :/ Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim için hiç farketmez ayran olsun da ama kapalı ayran biraz daha hoşuma gidiyor 1 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayran olsun yeter diyorsun )) Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Yakında ahır var oradan süt alıp yoğurt yapıyoruz onla ayran yapıyoruz 1 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Güzel oluyordur Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Açık ayran pek tercihim değil. İçindeki yoğurt miktarının az olması sebebiyle yani. 1 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl @KaliteliBirArkadaş bence öyle. Tadının güzel olduğu falanda yok kanka tek çekici özelliği var oda köpüklü olmasi Yorumla Boavistaa +1 yıl Hazırlarda da öyle değil mi zaten Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Hazır ayran içerim diğerleri su gibi gelıyor ama evdeysem yaparım kendim. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yayık ayran tercih ederim. Cafe tarzı olan yerlerde bazen denk gelince mutlu olurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoğurt olmadığı için eğer şeker varsa suya şeker katip şerbet yaparak çorbanın yanında kaşıkla içiyoz biz 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aman aman kapalı olsun :D 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Prensesler kapalı tercih eder 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öylesi 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Ayran ve limonata 😋🤭 1 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Açık ya da kapalı olması önemli değil diyorsun )) Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Yok açık olmasın çok titizim 🤭🤭 Yorumla Boavistaa +1 yıl Anladım 😂 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kapalı ayran alıyım ben 😁 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Köpüklü :D Boavistaa +1 yıl Pardon yanlış anladım lskdflks Cevap sahibi +1 yıl en sevdiğim 😄 Cevap sahibi +1 yıl köpüklü severim ama 🤣 Boavistaa +1 yıl Ben de seviyorum :D
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Açık ve ekşi ayranı tercih ederim 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Kapalı hazır ayran tercih ederim 1 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Yayik ayran çok daha güzel oluyor 1 0 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bol köpüklü açık ayran tabiki de. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Acık ayran 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Açık ayran 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ayran sevmiyorum 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kapalı 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Açık 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Açık ayran 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. fark etmez bana göre 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kapalı hazır ayran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayran sevmiyorum
Kapalı ayran tercih ediyorum, açık ayranlar bana ekşi geliyor
Sen diyorsan öyledir
Yerine göre açık ayran. Geçen gün açık ayran içtim. İçmez olaydım dedim.
Neden
Yoğurdu yoktu diyebilirim.
Suyu basıyorlar tabii
Esnaflık bitti zor durumda
Ülke bitik ya
Doğru. 100 yılın en kötü halinde.
Maalesef :/
Benim için hiç farketmez ayran olsun da ama kapalı ayran biraz daha hoşuma gidiyor
Ayran olsun yeter diyorsun ))
Yakında ahır var oradan süt alıp yoğurt yapıyoruz onla ayran yapıyoruz
Güzel oluyordur
Açık ayran pek tercihim değil. İçindeki yoğurt miktarının az olması sebebiyle yani.
@KaliteliBirArkadaş bence öyle. Tadının güzel olduğu falanda yok kanka tek çekici özelliği var oda köpüklü olmasi
Hazırlarda da öyle değil mi zaten
Hazır ayran içerim diğerleri su gibi gelıyor ama evdeysem yaparım kendim.
Yayık ayran tercih ederim. Cafe tarzı olan yerlerde bazen denk gelince mutlu olurum
Yoğurt olmadığı için eğer şeker varsa suya şeker katip şerbet yaparak çorbanın yanında kaşıkla içiyoz biz
Evde yoğurtla yapılmış ayran
Aman aman kapalı olsun :D
Prensesler kapalı tercih eder 😂
Öylesi 😅
:D
Ayran ve limonata 😋🤭
Açık ya da kapalı olması önemli değil diyorsun ))
Yok açık olmasın çok titizim 🤭🤭
Anladım 😂
Evet
kapalı ayran alıyım ben 😁
Köpüklü :D
Pardon yanlış anladım lskdflks
en sevdiğim 😄
köpüklü severim ama 🤣
Ben de seviyorum :D
Fark etmez bana her türlü severim
Açık ve ekşi ayranı tercih ederim
Bol köpüklü, soğuk yayık ayran