Yeme & İçme Sıkıldığınızda ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben genelde yemek yapıyorum ya siz Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Sıkıldığınızda ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Dizi ve film izliyorum 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Uyurum, tatlı yaparım , arkadaşlarla sohbet ederim değişiyor o anki duruma göre 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bilgisayarda oyun oynarım yürüyüş yaparım ya da namaz kılarım 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Atlarım arabaya gidebildiğim kadar uzağa giderim sıkılınca dönerim. 0 0 Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzel bir kız varsa onunla msjlaşırım onun dışında boş boş otururum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl var mı Yorumla Konservatuar01 +1 yıl Yok Yorumla
AtHırsıȥı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl En yakın arkadaşıma uçan tekme atıyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Atların atıyordur😃😃 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Atlara taktın kafayı değişecem nickimi Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 değişme ama Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Niyeymiş 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel 😃 Yorumla AtHırsıȥı +1 yıl Çok ısrar ettin silmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ahahha teşekkür ederim 😃😃 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Arkadaşımla yayın açıp yemek yapıyoruz 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. film izlerim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Spor, play Station. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dizi ve film izliyorum
Uyurum, tatlı yaparım , arkadaşlarla sohbet ederim değişiyor o anki duruma göre
Bilgisayarda oyun oynarım yürüyüş yaparım ya da namaz kılarım
Atlarım arabaya gidebildiğim kadar uzağa giderim sıkılınca dönerim.
Güzel bir kız varsa onunla msjlaşırım onun dışında boş boş otururum
var mı
Yok
En yakın arkadaşıma uçan tekme atıyorum
Atların atıyordur😃😃
Atlara taktın kafayı değişecem nickimi
😃😃 değişme ama
Niyeymiş 🤔
Çok güzel 😃
Çok ısrar ettin silmiyorum
Ahahha teşekkür ederim 😃😃
ısraf ısraf olmaz boyle :D