Eskiden çikolata idi, sonraları kahvenin yanına koyduklarım az miktar kuruyemiş ve kuru meyveler oluyor. Tercihen hurma, kayısı ve cezerye türevleri...
Ben de söylemek istesem söylerim değil mi, paylaşmak istemediğim için sağlık dedim. Genel yetenek/genel kültür kısaltması gygk. Kendi mezun bölümü de paylaşmak istemiyorum.
Utanmak ne alaka? Herkese açık bir platformda kişisel bir bilgimi paylaşmak istemiyor olamaz mıyım? Çok şükür utanılacak değil, gurur duyulacak bir bölümden mezunum. Bence ben işime giderim ama siz bu mental sağlık ve düşünme yetinizle iki adım öteye gidemezsiniz. 😅 “kardeşim” 😅😅
Bu tercih meselesi, siz saklamayın açıkça söyleyin. Bakın ben sizi eleştirmiyorum, çünkü kişisel bilgilerinizi paylaşmak ya da paylaşmamakta özgürsünüz. Bu bir problem değil tercihken, sizin insanların tercihlerine saygı duymamanız ve daha nedenini bile algılayamıyor olmanız maalesef ki mental retarde olduğunuzu gösteriyor. Sizin çalışanınız olmam için de hastanenizin olması gerek. Bu kafa ile de sizin değil hastane, bir kürdan çöpüne sahip olabileceğinizi sanmam. Zira daha kendini doğru ifade etmekten aciz bir canlısınız. ÖPTÜM 😘
Herhangi bi kuşaktan akraba olabileceğimizi zaten düşünmedim. Zira ailemde mental sorunları olan bireyler yok. Okumayın, anlamazsınız zaten. Okuduğunuzu anlamada sorun var sizde 😅
Çok şükür, olsa da allahtan deyip kabul ederiz. Ama işte kan bağım olmayan insanlarda böyle olunca çok çekilmiyor. Kıt olan insanlara pek tahammülüm yok. Ama sizde genetik olabilir, dikkat edin. Tüp bebek yapın da çocuklarınız bari siz gibi olmasın. 🙃
Bölümümü paylaşmak istemediğimi söyledim ben de ama sizde anlama ve algılama sorunu olduğu için anlayamıyorsunuz. Sen benim bölümüme giremezsin zaten, zekan yetmez. Hadi kudurma, NAŞ NAŞ