Yeme & İçme Taze Fasülye yemeğini sever sever misiniz? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Çabuk benim fasülyelerime minik domateslerime bakın 😄 uzun zamandır bahçe fotosu atmıyordum merak etmişsinizdir😂Sizi yiyeeerim yiyeeerrimm😎 Taze Fasülye yemeğini sever sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Taze fasulye yemeğini sevmiyorum. Ama bir kez nasıl olduysa bayıla bayıla yedim. Bilmem ne fasulyesiymiş.Biber ve domatesler mükemmel gözüküyor. 2 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet çok severim ve sık sık taze fasulye yemeği yaparım. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet çok severim özellikle de zeytinyağlı favorimdir.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bazen severim 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bayılırım.Hatta biz bir de onu kurutuyoruz.Kışın soğanla kavurup yiyoruz oda çok güzel oluyor.Fasülyenin her hali güzel bence 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Aaa evet onu bizde yapiyoruz Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Pek aram yok taze fasulye ile...Sanki külleme hastalığı var fasülyende, maydanoz sapının dibindeki fasulyede 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl İki cins fasülye var birisi çilli fasülye diye geçiyor Yorumla u OurangMedan +1 yıl Hım, tek öyle olsun. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İşi gücü bırak hemen görüşüme bak seri ama çabuk. Fasulye sevmem ama yerim. Domatesler aşırı iyi duruyor yalnız hee 1 7 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Çay içiyordum bardağı bıraktım 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Afiyet olsun. Bende tam markette para verıyordum veremedım hırsız bu taşlayın dedıler. Su an hastaneden yazıyorum 🥺 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ahh geçmis olsun bu kadar acele etme bi dahakine 😂daha bamyaları göstericem jxjcjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çabuk yazmışsın ve morlu desenli tabakta foto çekmişsin panik oldum. Pazartesı özel sağlık sigortası yaptırayım oyle paylaş olur mu 🥲 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tamam seni zarara soktuk artik idare edersin djxjjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Attıgın randomu okumaya çalışırken yüz felci geçirdim bunu da sana fatura etmem gerekıyor 🥺 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂😂 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Senin bahçen benim olmalı, neresi ya orası neresiiii? 😍Sevmem miiii sevmem miiii, hem de deli divane! 😍❤ 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Antalya😎 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Fasulye bizim yaşam şeklimiz resmenHerhalini severim 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Karadenuz🤔 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Sayılır Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Severim, maşallah valla en iyisini sen yapıyorsun 🧿😊 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 🌸 şehrin gurultusunden 2 saat uzaklasmak bile harika Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yine bahçeyi coşturmuşsun he ellerine sağlık.. 😂😅 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂 özleyin diye paylaşmıyorum sırada bamyalar var xjjcjd Yorumla Need4Read +1 yıl Ohh ne güzel.. Miss 😃😃 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Allahim bahceli bir evim olsun ve ben de sebzelerimi yetistireyim amin.🤗Masallah nasil keyiflidir insanın emeğini toplaması. En sevdigim yemeklerden biridir taze fasulye yemegi de. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bol sulu fasülye yemeklerine bayılıyorumbizim fasülyeler daha yeni oluşacak ama seninkiler yemeklik olmuş ((: 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Isıya bagli farkliliklardan Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Severek yediğim yaz yemeklerinin en başında geliyor taze fasulye. Domateslere hayran kaldım harika görünüyorlar❤️ 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok severim fasulyeyi enine kestikten sonra boyunda kesin ve bir tatlı kaşığı silme şeker koyun salça yerine domates koyun iki diste sarımsak mimmm 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Etli taze fasulye ve zeytinyağlı fasulyeye bayılırım. Yaz günlerinin favori yemeklerindedir. Yanında domatesli pilav ve cacık'a hayır demem 1 0 Yorumla
Alyabanasormalısın Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl Çok severim yaz aylarınada çok uygun hafif bir yemek 1 0 Yorumla
Pınar3232 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Evt cok severim 2 haftada bir günde yaparım genelde 1 0 Yorumla
Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla yemem, evde o yemek pişince zeytin ekmek yiyorum fkhkdv 1 0 Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Severim yaparimdaCok guzel gorunuyorlar saglikla tuketin sifa olsun 1 0 Yorumla
SafetyPin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Çok severim iyide pişirin bol domatesli zeytinyağında çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Severim bugün yemeye çalıştım ama sıcaktan yiyemedim 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Bayılırım yanına bulgur pilavı ve ayranda olursa offfff offff 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yazın çok seviyorum yaa.Oyh aşırı tatlı yaaa 😍 1 0 Yorumla
demilov Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yanında biraz da pilavla dünyanın sekizinci harikası olur 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Taze fasülye sevilmez mi? Bayılırım, çok da güzel yaparım. 1 0 Yorumla
DeadPool-34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Deniz manzaralı triplesk villanın bahçesinde yetiştirdiğin sebzeler gayet güzel görünüyor 🙂🙂 1 3 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tabi bunları da taze sıkılmış portakal suyumu içerken yardımcım topladı xkjxjd Yorumla DeadPool-34 +1 yıl Hayalle yaşarken gerçek dünyada. Zamanı içmişiz haberimiz yok. Ne güzel demiş Müslüm baba 🙂Bu şarkı tam senlik 🙂https://m.youtube.com/watch?v=2U3UrR5_FpM Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl ✌️ Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Fasülyeleri bilmem de mangalda harika olur domates ve biberler... 1 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bayılırım ağız tadıyla ye inşallah bahcedenmi rabbim bereket versin iyi hasatlar 0 0 Yorumla
nothingxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl domatesli ve hafif acılıysa yemek ne kelime dibine geçerim 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Hiç sevmem taze fasulye. 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çok severim ce çok da güzel yaparım 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sever ve güzel yaparım zeytinyağlı 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok severim ve çok canım istiyor. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayşekarı olmazsa yemem 1 0 Yorumla
Kedilerbeniyer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmem olursa yerim ama olmasa da olur bence 1 0 Yorumla
_eოeralԃ_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. severim, harika görünüyorlar 😍 1 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet çok severim çok da güzel yaparım 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet çookk severim soğan ile kavrularak bayılırım 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oha bahçen çok iyi 😂 Evet seviyorum taze fasülye 1 0 Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Burası antalya mıBizim burada yetişmedi daha 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Güzelmiş baya büyümüşler. 1 0 Yorumla
aaaliali Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Olsada yesek, şöyle doğalından ustasindan👌👌 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. En sevdiğim yemek. 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Severim çok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Taze fasulye yemeğini sevmiyorum. Ama bir kez nasıl olduysa bayıla bayıla yedim. Bilmem ne fasulyesiymiş.
Biber ve domatesler mükemmel gözüküyor.
Evet çok severim ve sık sık taze fasulye yemeği yaparım.
Evet çok severim özellikle de zeytinyağlı favorimdir.❤️
Bazen severim
Bayılırım.
Hatta biz bir de onu kurutuyoruz.
Kışın soğanla kavurup yiyoruz oda çok güzel oluyor.
Fasülyenin her hali güzel bence
Aaa evet onu bizde yapiyoruz
Pek aram yok taze fasulye ile...
Sanki külleme hastalığı var fasülyende, maydanoz sapının dibindeki fasulyede
İki cins fasülye var birisi çilli fasülye diye geçiyor
Hım, tek öyle olsun.
İşi gücü bırak hemen görüşüme bak seri ama çabuk.
Fasulye sevmem ama yerim. Domatesler aşırı iyi duruyor yalnız hee
Çay içiyordum bardağı bıraktım
😂
Afiyet olsun. Bende tam markette para verıyordum veremedım hırsız bu taşlayın dedıler. Su an hastaneden yazıyorum 🥺
Ahh geçmis olsun bu kadar acele etme bi dahakine 😂daha bamyaları göstericem jxjcjd
Çabuk yazmışsın ve morlu desenli tabakta foto çekmişsin panik oldum. Pazartesı özel sağlık sigortası yaptırayım oyle paylaş olur mu 🥲
Tamam seni zarara soktuk artik idare edersin djxjjd
Attıgın randomu okumaya çalışırken yüz felci geçirdim bunu da sana fatura etmem gerekıyor 🥺
😂😂
Senin bahçen benim olmalı, neresi ya orası neresiiii? 😍
Sevmem miiii sevmem miiii, hem de deli divane! 😍❤
Antalya😎
Fasulye bizim yaşam şeklimiz resmen
Herhalini severim
Karadenuz🤔
Sayılır
Severim, maşallah valla en iyisini sen yapıyorsun 🧿😊
🌸 şehrin gurultusunden 2 saat uzaklasmak bile harika
Yine bahçeyi coşturmuşsun he ellerine sağlık.. 😂😅
😂 özleyin diye paylaşmıyorum sırada bamyalar var xjjcjd
Ohh ne güzel.. Miss 😃😃
Allahim bahceli bir evim olsun ve ben de sebzelerimi yetistireyim amin.🤗Masallah nasil keyiflidir insanın emeğini toplaması. En sevdigim yemeklerden biridir taze fasulye yemegi de.
bol sulu fasülye yemeklerine bayılıyorum
bizim fasülyeler daha yeni oluşacak ama seninkiler yemeklik olmuş ((:
Isıya bagli farkliliklardan
Severek yediğim yaz yemeklerinin en başında geliyor taze fasulye. Domateslere hayran kaldım harika görünüyorlar❤️
Çok severim fasulyeyi enine kestikten sonra boyunda kesin ve bir tatlı kaşığı silme şeker koyun salça yerine domates koyun iki diste sarımsak mimmm
Etli taze fasulye ve zeytinyağlı fasulyeye bayılırım. Yaz günlerinin favori yemeklerindedir. Yanında domatesli pilav ve cacık'a hayır demem
Çok severim yaz aylarınada çok uygun hafif bir yemek
Evt cok severim 2 haftada bir günde yaparım genelde
Asla yemem, evde o yemek pişince zeytin ekmek yiyorum fkhkdv
Severim yaparimda
Cok guzel gorunuyorlar saglikla tuketin sifa olsun
Çok severim iyide pişirin bol domatesli zeytinyağında çok güzel oluyor
Severim bugün yemeye çalıştım ama sıcaktan yiyemedim
Bayılırım yanına bulgur pilavı ve ayranda olursa offfff offff
Yazın çok seviyorum yaa.
Oyh aşırı tatlı yaaa 😍
Yanında biraz da pilavla dünyanın sekizinci harikası olur
Taze fasülye sevilmez mi? Bayılırım, çok da güzel yaparım.
Deniz manzaralı triplesk villanın bahçesinde yetiştirdiğin sebzeler gayet güzel görünüyor 🙂🙂
Tabi bunları da taze sıkılmış portakal suyumu içerken yardımcım topladı xkjxjd
Hayalle yaşarken gerçek dünyada. Zamanı içmişiz haberimiz yok. Ne güzel demiş Müslüm baba 🙂
Bu şarkı tam senlik 🙂
https://m.youtube.com/watch?v=2U3UrR5_FpM
✌️
Fasülyeleri bilmem de mangalda harika olur domates ve biberler...
Bayılırım ağız tadıyla ye inşallah bahcedenmi rabbim bereket versin iyi hasatlar
domatesli ve hafif acılıysa yemek ne kelime dibine geçerim
yemek olan her şeyi severim
Ay cok guzel bayılırım taze fasulyeye
Hiç sevmem taze fasulye.
Severim tabi hep yerim
Çok severim ce çok da güzel yaparım
sever ve güzel yaparım zeytinyağlı
Çok severim ve çok canım istiyor.
Ayşekarı olmazsa yemem
Sevmek başka yemek başka yeriz..
Sevmem olursa yerim ama olmasa da olur bence
severim, harika görünüyorlar 😍