Yeme & İçme Mısır cipsi mi, patates cipsi mi; hangisi senlik? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Ben mısır cipsini daha çok seviyorum. 😍 Mısır cipsi Patates cipsi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mısır cipsi mi, patates cipsi mi; hangisi senlik? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Fark etmez benim için 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Patates cipsi çünkü o daha güzel ve lezzetli oluyor mısır cipsiden 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben mısır daha çok seviyorum Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl O da güzel oluyor evet ama ben dediğim gibi patates cipsi seviyorum daha çok mısır da çok güzel ama Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle tavsiye etmiyorum tümüyle zehir ama bira içiyorsam yanında olmazsa olmazı patates cipsi. Bira alkollü olduğu için pattesin zehirini alıyomuş 🤗 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cipsin her türünü seviyorum ayırt etmem ama Patos yuvarlak favorim. Acısı ve baharatı ile beni mest ediyor. 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl patos sanırım mısır cipsiydi Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Patates patates patates.Ama fiyatlarından haberin var mı ahshshs. 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl kjdfdk maalesef var Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Mısır cipsi ama baharatları yogun gelıyor daha hafif yapılsa keşke. Hatta sadesi çıksa çok tüketirdim. Bir ara vardı. 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sagliksiz olduklari icin ikiside tercihim disi, yemiyorum. 0 0 Yorumla
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl mısır cipsi dersen aklım tombi ye gider onun da fıstıklısıama patates candır 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Patatesi daha çok severim ama Mısır'a da hayır demem 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Mısır güzel, patates olarakta pringles iyi digerleri artik bozdu ya 0 0 Yorumla
RTÜKçü Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Lays orjinal ya da mevsim çeşnili. Gerisi boş torba 0 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Markete girdim fiyatları görünce almadım cips yiyemez olduk artık. 0 0 Yorumla
Syringa Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sanırım patates cipsini tercih ederim, ama açık ara önde diyemem. Kendinize iyi bakın. 0 0 Yorumla
canyerlii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl patates cipsi daha güzel ama eskisine göre çok pahalı oldu yaa 0 0 Yorumla
elifsenekci Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Patates ama suanki patates cipsleri yağ ve tuzdan ibaret 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mısır cipsleri daha güzel 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de mısır seviyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hepsi ayrı lezzetler 😒 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl orası öyle :D Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sade lays varya ona bayılıyorum 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl Lays deyince akan sular durur Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Hepsi, yemek canavarıyım çünkü ben. 😅😅😅 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisinide yerim ama en sevdiğim tabi patates 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Patates cipslerini daha çok seviyorum🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Paketi olmuş on papel. Nesini seveyim 0 3 Yorumla sweyzy +1 yıl Türkiye de papel harcayacak olsan, bir paket cipsi. 1 papelden bile az fiyata geliyor. 17.30 TL Yorumla sweyzy +1 yıl Ne yazık ki... Yorumla sweyzy +1 yıl bahsettigin 10 papel de 173 TLye denk geliyor yani yaklaşık 16 cipsi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pattis köftis 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl sorudan biraz alakasız oldu Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Patatesin her halini seviyorum cips, köfte ile olan, yemek olan, haşlanmış olan vs Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Patates 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Patates Cipsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Fark etmez benim için
Patates cipsi çünkü o daha güzel ve lezzetli oluyor mısır cipsiden
ben mısır daha çok seviyorum
O da güzel oluyor evet ama ben dediğim gibi patates cipsi seviyorum daha çok mısır da çok güzel ama
Kesinlikle tavsiye etmiyorum tümüyle zehir ama bira içiyorsam yanında olmazsa olmazı patates cipsi. Bira alkollü olduğu için pattesin zehirini alıyomuş 🤗
Cipsin her türünü seviyorum ayırt etmem ama Patos yuvarlak favorim. Acısı ve baharatı ile beni mest ediyor.
patos sanırım mısır cipsiydi
Patates patates patates.
Ama fiyatlarından haberin var mı ahshshs.
kjdfdk maalesef var
Mısır cipsi ama baharatları yogun gelıyor daha hafif yapılsa keşke. Hatta sadesi çıksa çok tüketirdim. Bir ara vardı.
Sagliksiz olduklari icin ikiside tercihim disi, yemiyorum.
mısır cipsi dersen aklım tombi ye gider onun da fıstıklısı
ama patates candır
Patatesi daha çok severim ama Mısır'a da hayır demem
Mısır güzel, patates olarakta pringles iyi digerleri artik bozdu ya
Lays orjinal ya da mevsim çeşnili. Gerisi boş torba
Markete girdim fiyatları görünce almadım cips yiyemez olduk artık.
Sanırım patates cipsini tercih ederim, ama açık ara önde diyemem. Kendinize iyi bakın.
patates cipsi daha güzel ama eskisine göre çok pahalı oldu yaa
Patates ama suanki patates cipsleri yağ ve tuzdan ibaret
Mısır cipsleri daha güzel
ben de mısır seviyorum
Hepsi ayrı lezzetler 😒
orası öyle :D
Sade lays varya ona bayılıyorum
Lays deyince akan sular durur
Lanet olsun adamım canım cips çekti
Hepsi, yemek canavarıyım çünkü ben. 😅😅😅
İkisinide yerim ama en sevdiğim tabi patates
Patates cipslerini daha çok seviyorum🥰
açıkcası doritos cok pahalı ve alamıyorum
Paketi olmuş on papel. Nesini seveyim
Türkiye de papel harcayacak olsan, bir paket cipsi. 1 papelden bile az fiyata geliyor. 17.30 TL
Ne yazık ki...
bahsettigin 10 papel de 173 TLye denk geliyor yani yaklaşık 16 cipsi
Pattis köftis
sorudan biraz alakasız oldu
Patatesin her halini seviyorum cips, köfte ile olan, yemek olan, haşlanmış olan vs
Mısır cipsi
Aradaki farkı bilmiyorum.
Mısır cipsi
Mısır cipsi
Mısır cips
Patates
Mısır
Kesinlikle patates
Patates derim
patates cips
Mısır bence de
Patates Cipsi