Yeme & İçme Etli veya Kıymalı Yaprak Sarması mı Yoksa Zeytinyağlı Yaprak Sarması mı? coffeelover9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi Yaprak Sarması Çeşidini Tercih Ederdiniz?Etli mi Yoksa Zeytinyağlı mı? Etli Yaprak Sarması Zeytinyağlı Yaprak Sarması Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Edit:Zeytinyağlı Tabiiki Etli veya Kıymalı Yaprak Sarması mı Yoksa Zeytinyağlı Yaprak Sarması mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 19 gü Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Etli de güzel ama zeytinyağlı daha lezzetli ve hafiftir. 0 0 Yorumla
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Zeytinyağlı etliyi sollar benim gözümde. Etli bana kuru geliyor. zeytinyağlı daha lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Zeytinyağlı 0 0 Yorumla
SeyidPak Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl kıymalı ve zeytinyağlı olsun neden ayrı yapılıyor ki 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Etli iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Etli de güzel ama zeytinyağlı daha lezzetli ve hafiftir.
Zeytinyağlı etliyi sollar benim gözümde. Etli bana kuru geliyor. zeytinyağlı daha lezzetli oluyor.
Zeytinyağlı
kıymalı ve zeytinyağlı olsun neden ayrı yapılıyor ki
Zeytinyağlı yaprak sarması
Kuş üzümü olasın yeterrrr
Zeytinyağlı
Zeytinyağlı sarma
Etli iyidir