Yeme & İçme 3 kişilik kahvaltı yapıyorum buna nasıl engel olacağım? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Durum vahim a dostlar 🥴 Güncellemeler+1 yıl Peynirden 2 dilim kaldığını belirtmek isterim 😀 3 kişilik kahvaltı yapıyorum buna nasıl engel olacağım? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Diyet yapabilirsin ama zaten yediklerinin kalorisi çok düşük yani yiyebilirsin normal 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yediklerin zararlı şeyler değil ki engel olman gereken bir durum yok ortada. Günlük yeterli vitamini alıyorsundur bence sevinmen lazım😂 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzel yapmışsın bence sevdiğim bir iş olduğu için devam et engel olma :D 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bu 3 kişilik mi? Hangı 3 kısı onlar merak ettim 😂 kahvaltı sonrası çayın yanına yerim ben bunları 1 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafındaki kilonu koruyabiliyorsan ye gitsin. Afiyet bal şeker olsun, kan can olsun dbdjjd 1 0 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buna 5 yumurta daha ekle 🙂🙂 benim ki daha vahim o zaman 😅 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çok iyi yapıyorsun, kahvaltı kilo aldırmaz, ayrıca görseldeki kahvaltı 3 kişilik değil. 1 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yiyen de ölüyor yemiyende Burak yedide öldü desinler arkandan 1 1 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Ben iştahım kapansındiye diyet yerine midemi bulandıran vesayre aklıma getiriyorum ne iştah kalıyor nede kilo Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ona ragmen aşırı fitsin. Keske bende sen gibi olsam sabah 2 yumurta 3 dilim ekmek anca yiyebiliyoruö 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. ben burada tek kişilik görüyorum bende bu kadar hatta bundan fazla yiyorum 1 0 Yorumla
XXeros Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kilona göre iyi yani kahvaltı kilo aldırmaz devamke😅 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Bu durum bende de var yaa 😁😄 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İrade koyarak olursunuz 1 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl 1 kişiliğini bize göndersen ne olur 1 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. 2 kişi daha çağır jsjs 1 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunu muhabbet kuşu bile bir oturuşta yer 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Güzel vücudun var onu mahvedeceksin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Diyet yapabilirsin ama zaten yediklerinin kalorisi çok düşük yani yiyebilirsin normal
Yediklerin zararlı şeyler değil ki engel olman gereken bir durum yok ortada. Günlük yeterli vitamini alıyorsundur bence sevinmen lazım😂
Güzel yapmışsın bence sevdiğim bir iş olduğu için devam et engel olma :D
Bu 3 kişilik mi? Hangı 3 kısı onlar merak ettim 😂 kahvaltı sonrası çayın yanına yerim ben bunları
Fotoğrafındaki kilonu koruyabiliyorsan ye gitsin. Afiyet bal şeker olsun, kan can olsun dbdjjd
Buna 5 yumurta daha ekle 🙂🙂 benim ki daha vahim o zaman 😅
Çok iyi yapıyorsun, kahvaltı kilo aldırmaz, ayrıca görseldeki kahvaltı 3 kişilik değil.
Yiyen de ölüyor yemiyende Burak yedide öldü desinler arkandan
Ben iştahım kapansındiye diyet yerine midemi bulandıran vesayre aklıma getiriyorum ne iştah kalıyor nede kilo
Ona ragmen aşırı fitsin. Keske bende sen gibi olsam sabah 2 yumurta 3 dilim ekmek anca yiyebiliyoruö
ben burada tek kişilik görüyorum bende bu kadar hatta bundan fazla yiyorum
Fazla harbiden. Eğer sporcu değilsen çok yemek çok çok zararlı.
Kilona göre iyi yani kahvaltı kilo aldırmaz devamke😅
Bu durum bende de var yaa 😁😄
İrade koyarak olursunuz
Kahvaltıdan sonra egzersiz yap.
1 kişiliğini bize göndersen ne olur
Ye can bogaz dan gelir
2 kişi daha çağır jsjs
Bunu muhabbet kuşu bile bir oturuşta yer
burada sagliksiz bir sey yiok ki
Güzel vücudun var onu mahvedeceksin
Bununla doyuyor musun cidden
Bence 1 kişilik bu kahvaltı