Yeme & İçme Adana kebabı mı, Urfa kebabı mı daha çok seviyorsunuz? PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Selam Asteriks ve Oburiks'ler!Yok yok bu saatlerde bir şey yememeliyim derken dayanamadım, ne yesem diye düşünürken en bir sevdiğim Adana kebap söyledim. 🤤 Adana kebabı mı, Urfa kebabı mı daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercihim Adana'dan yana. Bazen de Urfa'daki hafif et tadını almak için tercih ediyorum. 1 1 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Beraber Adana yemeliyiz, acilen 😌 Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kebap olsun da çok fark etmez ama adana fav❤️ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Urfa olarak tercih ediyorum genelde ama Adana'ya da hayır diyebileceğimi sanmıyorum😂 1 2 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Acı seviyorsan Adana yemelisin 🤤 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet seviyorum ama çok sık tercih etmemeye çalışıyorum 😂 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Basur yoksa, adana candır, ama olan yemesin apollo11 in yerden fırlatılışını hatırlatırım, hani egzoz dan alevler çıkıyor😆😆😆 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Hesaplar aendenae ikisinide yerim şalgam kola farketmez suda olur yanında içecek problemim yok 😂 1 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Acısız olan hangisi ise onu daha çok seviyorum 1 2 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Urfa 🌸 Yorumla Uzeyy +1 yıl Hah o zaman urfa 😅 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bunları halâ ayırt edemiyorum acısız olan 🙈 1 2 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Urfa 😅 Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Tam işte onu seviyorum Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl yaa su kosedeki aklemler cokzeeeeellll 1 1 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Teşekkür ederim, trendyoldan almıştım. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Adana kebap. Afiyet olsun sister 1 1 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Teşekkür ederim 😌 Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Acılı olduğu için adana seviyorum 1 4 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Kesinlikle, ben de o yüzden seviyorum. Yorumla Akınalp_ +1 yıl Ne yenirdi şimdi afiyet olsun 😅 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Teşekkür ederim 😅🌸 Yorumla Akınalp_ +1 yıl Rica ederim 😁 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Acılı olsun bizim olsun 1 2 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Yanii Adana dimi Yorumla Boavistaa +1 yıl Hıhı Yorumla
Küesal Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl İkisi de güzel yine de Urfa kebap daha ağır basıyor. 2 0 Yorumla
DeadPool-34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Biri acılı biri acısız hiç bir fark yok ikiside güzel 1 0 Yorumla
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Bol acılı adana canım istedi bak şimdi 😃 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Farketmez ama Adana derim yine de 1 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim ama urfayı daha çok 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Urfa tabi ki 😃 1 3 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Ama ama neden Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Urfaliyig ondan 😃 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Hee, ne güzel😌 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Adana da mısın adana Adana'da yenir 😂 0 7 Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Değilim, zaten Adana'ya gelip asıl yerinde yediğim kebabın tadını hiçbir yerde bulamıyorum.Orada olmayınca idare ediyoruz işte. 🙁 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Tabi ki Urfa da ciğer bir başka oluyor 😀sever misin Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Hayır, ciğer ağzıma sürmem. Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Niye be ciğer güzel enfes Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Sakatat yemem. 🤢 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Peh yenmez mi 😂😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Ağzının tadını bilmiyorsun Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Adana 1 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. adana kebap 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbiri sevmiyorum 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Lahmacun ❤️🥰 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar