Bir arkadaşla yemek yemeye gitmeye karar verdik, gittik ben baya yedim karnım da şişti. (Yemekten dolayı, sonra gene normale dönüyorum) bana "Sen bir daha yemek yeme" dedi. Bu ne ya? Ne bu ukalalık?
Güncellemeler
+1 yıl
Yediğime çok da mutluyum iyi ki yemişim bir daha olsa bir daha yerim yarasın
Normalce yemek yemek için gittik dürümcüye, 1 saat geçmişti ben 1.5 dürüm yedim kız 1 dürümü bitirmeden bırakmıştı. Göbeğim şişti biraz ben kolay şişen bir insanım maalesef (1 saate iniyo ama) kız "Bir daha yeme sen" dedi
1 saate kesin iniyosa :) çok iyi 😊 İnsanlar bazen nerde ne konuşcağını bilemiyo o anki ruh hallerine göre konuşuyolar boş ver takılma benim çevremde de patavatsız insan çok..
Yerim ben valla ama mekan konusunda seçiciyimdir her yerde yemem.. Özellikle İstanbul içinde olduğum da karar vermekte biraz zorlanıyorum nerede yesem acaba diye..🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
4 tane dürüm falan üst üste gömdüysen bende korkarım :)
Sadece 1.5 😄
1.5 ama tüketim süresi kaç 10 saniye mi 😊
45 dakika 😅
Abartmış o zaman o belliki sende tek yemeğe değil tavrınada takılmış
Normalce yemek yemek için gittik dürümcüye, 1 saat geçmişti ben 1.5 dürüm yedim kız 1 dürümü bitirmeden bırakmıştı. Göbeğim şişti biraz ben kolay şişen bir insanım maalesef (1 saate iniyo ama) kız "Bir daha yeme sen" dedi
1 saate kesin iniyosa :) çok iyi 😊
İnsanlar bazen nerde ne konuşcağını bilemiyo o anki ruh hallerine göre konuşuyolar boş ver takılma benim çevremde de patavatsız insan çok..
Gitme sebebiniz birlikte olmak mıydı yoksa senin karnını doyurman mıydı?
Öylesine yemek yiyip karnımızı doyurmaktı
Bence doğru değil ama senin hayatın ne diyim
Ney doğru değil yemek yemek mi hayda
Evinde yeseydin kanka o zaman? Arkadaşlarla toplanıp gidip sonra arkadaşları unutup yemeğe dalmak..
Unuttuğumu kim söyledi slk mısın, ben 1.5 yedim o 1 i bitiremedi bana "Yeme sen bir daha" dedi
Haklı
Malsın demek ki yemek yemeye gidiyoruz yicem tabii manyal
Niye hakaret ediyorsun kardeşim evde şiddet falan mı görüyorsun derdin ne senin
Slk mısın nesin sil uygulamayı s! ktir git. Yemek yemeye geldik oraya aç mı dönücem kiz 1 dürümü yemedi bıraktı benim sorunum değil oc
Zavallı ya
Ben olsam daha o göbüşü severdim bence tatlı bir görüntü çünkü hatta daha yedirebilirdim sana yemek😋
Şişince noluyo ki bende hep yemeklerden sonra şişiyorum hamile gibi görünüyorum sonra sabaha iniyor
İşte manyak herhalde kendi yemek yemek için geldiğimizde 1 dürümü yiyemiyince bana laf söylüyor
Ben zorlasam 3-4 dürüm yerim ama sonra yuvarlanarak dönerim eve😊
Bir ara beraber yemeye gitmek lazım 😄
Hastanelik oluruz bence istersen deneyelim şu an bile ben aşırı doluyum kusucam nerdeyse🤢
Ye gülüm ye can boğazdan gelir..
Valla 😁
Bugün bende 3 tane lahmacun ve üstüne 100 gram döner porsiyon oda yetmedi künefe bir bardakta çay gömdüm çıktım..🤦
O kadar ben de yemiştim güzel oluyor, keşke beraber yeseydik valla patlayana kadar 😄
Yerim ben valla ama mekan konusunda seçiciyimdir her yerde yemem.. Özellikle İstanbul içinde olduğum da karar vermekte biraz zorlanıyorum nerede yesem acaba diye..🙃
Ayıp etmiş
İşte, ben ne güzel yedim yemeğimi beni ilgilendirmez
Aynen öyle takılma ona
Afyet olsun keke takma kafaya
Aynen slk kendi yemiyo sanki de mi
Aynn öyle boşkoy