Yeme & İçme "Gece de olsa yerim" dediğin bir yemek var mı? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Valla ben saat geçmeye başladıkça fast food aşeriyorum resmen. 😂 Sizin "gece de olsa yerim" dediğin bir yemek var mı? "Gece de olsa yerim" dediğin bir yemek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Pizza 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl tost makinasında basılmış baget ekmeğin arasına sucuk, kaşar, cheddar, krem peynir, zeytin ezmesi, göbek marul ve az mayonez 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Şu an ne olsa yine yiyemem akşamdan da olduğu gibi. 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gece olunca tost perileri gelir ve kendinizi tost yaparken bulursunuz. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gece gündüz fark etmez. Her an her yemegı yerım ben 0 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hazırlayacakmisinbbir ayranın içerim gece yemem de :)) uyumama faydası olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Tost ve ayran gece yenilecek en doğru şey bence ne ağır ne de ayıp. Herkesin mutfağında malzeme de vardır zaten anında hazır. 0 0 Yorumla
Öyleböylebiriyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Karnım tokken hiç yemek yiyemem hiç canın bile çekmez sizinde öylle mi konudan bağımsız 0 0 Yorumla
TheQueenScorpion Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hamburgere hiç hayır demem saat kaç olursa olsun. Bide çiğköfte 😋 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. lahmacun misal yiyebilirim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kelle paça çorbası... Gece saat 03:00 bile olsa... 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ah şu an adana kebap olsada yesek 😬😬😬 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kelle paça sabaha karşı efsane gidiyor 0 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Yorumlara baktım ama karar veremedim. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 657 cevap paylaştı. Dürüm çiğ köfte patso vazgecilmezim 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 554 cevap paylaştı. Gece yerim zaten. De bağlacı fazla benim için 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Noodle 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et Döner 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Pizza
tost makinasında basılmış baget ekmeğin arasına sucuk, kaşar, cheddar, krem peynir, zeytin ezmesi, göbek marul ve az mayonez
Şu an ne olsa yine yiyemem akşamdan da olduğu gibi.
Gece olunca tost perileri gelir ve kendinizi tost yaparken bulursunuz.
Gece gündüz fark etmez. Her an her yemegı yerım ben
Hazırlayacakmisinbbir ayranın içerim gece yemem de :)) uyumama faydası olsun
Tost ve ayran gece yenilecek en doğru şey bence ne ağır ne de ayıp. Herkesin mutfağında malzeme de vardır zaten anında hazır.
Karnım tokken hiç yemek yiyemem hiç canın bile çekmez sizinde öylle mi konudan bağımsız
Hamburgere hiç hayır demem saat kaç olursa olsun. Bide çiğköfte 😋
Domates soslu makarnaaa
lahmacun misal yiyebilirim
Kelle paça çorbası... Gece saat 03:00 bile olsa...
Ah şu an adana kebap olsada yesek 😬😬😬
Kelle paça sabaha karşı efsane gidiyor
bir tek tatlı arıyorum
Pizza ❤️
Yorumlara baktım ama karar veremedim.
Her şeyi yerim sanırım
Tüm yemekler yeter ki aç olayım
kendi hazırladığım sandwic
Dürüm çiğ köfte patso vazgecilmezim
Gece yerim zaten. De bağlacı fazla benim için
Her an döner yerim ben ya 😂
Şırdanı bilir misin yeğenim :))