+1 yılBence kolay yenen şeyler yenir. Patates kızartması gibi 🙂 Soğanlı şeyler yemek saygısızlıktır ve çok zor yenen şeyler de sohbeti bölebilir. Onun yerine daha kolay ve yemesi rahat şeyler tercih edilmelidir ki karşımızdakiyle tanışabilelim. Karnımızı doyurmaya gitmedik sonuçta 😂
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgüzel bir dürümcü veya piliç yenir Erol Taş gibi veya çorbacı pilav üstü kuru harika ve doğal olur ne kibarlık nezaket gösteri kasıntısı yapıp gizlenilsinki nasılsa ileride her şey açığa çıkacak göbek pamuğunu bile yuvarlayıp atılan gün gelecek hemde kaçınılmaz bir gerçek niye olan naturel hal yokmuş gibi yapılsın hem saydığım yemek aşamasında herkes doğal halini baştan dürüstce sunmuş olur daha iyi bence
10 Yorumla
Sizin karşınızdaki kişiyle aranızdaki muhabbete duruma göre değişir sakin bir yerde buluşulup bir kahve de içilebilir açsanız yemekte yenilebilir daha eğlencelik bir durumsa akşam barda bir şeyler de içilebilir değişkenlik gösterir kısacası:)
12 Yorumla
Soran+1 yılÖncesi ne kadar samimi olsa da o masada ciddiyet olmalı biraz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatlıcanın kilosu olmuş 30₺, yenmez.
😅😅😅😅😅113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@wrogue soru Sahibi ile aramızda olan bi muhabbet o, asla cinsel bir şeu değil yanlış anladınız ya...
Soran+1 yılBöyle bi muhabbet geçmişti sanki bi yerde. Çıkaramadım ama 😃
Cevap sahibi+1 yılRamazan ayında iftara gitmişti soru Sahibi, onun menüde patlıcan vardı benim menüde tavuklu bi şeyler. Bana menüsünün daha fakir işi olduğunu söylediğinde patlıcanın kilosu 30₺ idi ve bununla ilgili bir sohbet geçmişti aramızda. Buna istinaden yazdım bu yorumu, kpss sorusu idi nicki de buradan bir sohbetimiz olmuştu.
Ben siz öyle bir şey ima ettiniz sandım, o yüzden belirtme ihtiyacı duydum. Kusura bakmayın 🤦🏼♀️
Soran+1 yılHatırladııım😃
Buralardasın demek.
Cevap sahibi+1 yılEvet 😂
1-1.5 ay oldu bakamadım çok aktif değildim.
Ama görünce bugün bi profiline girip baktım ve sorularını cevapladım. Tevafuk oldu 😅
Soran+1 yılŞimdi anladım 😅
Gel yine ara ara mühendis hanım
Cevap sahibi+1 yılMühendis? 😅
Karıştırdın 😅 el cezeri Sibernetik hakkında konuştuk diye mi öyle düşündün? O ben değilim başka biridir, ben sağlıkçıyım 😂
Soran+1 yılMühendis değilsen cezeriyi niye konuştuk ki😅 sağlıkçılar pek güven vermiyor açıkçası
Cevap sahibi+1 yılKonusu geçmişti diye hatırlıyorum, bilmiyorum ki geçmiş zaman.
Ramazan ayı geçeli kaç ay oldu.
Sen güvenme, ben kendime güvendikten sonra başkalarının güveni pek de mühim değil 😅
Soran+1 yılÖzgüven budur işte 🙏😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Yeme & İçme konusunda 713 cevap paylaştı. Bir şeyler içmek daha mantıklı.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 66,4b cevap paylaştı.
u +1 yılkahve daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılİlk bulusmadan kasit, zaten tanisikligi olan ama flort anlaminda ilk kez bas basa olacak olan kisiler icin yemek normal. Birbirini İlk defa gorecek kisiler icin yemek biraz sacma olur. Uzun surer hem belki elektrik alamayacak kişiler erken ayrilman gerekecek riskli bence...
10 Yorumla
+1 yılBuluşma uzun sürecekse veya iş çıkışı buluştuysak yenir neden yenmesin ki önceden konuşulur zaten, 2 hafta tanıdığım her insanla yiyebilirim yemek 🌸
16 Yorumla
Soran+1 yılBari 40ın çıksaydı
- +1 yıl
40 çok ya, ben yerim hamburger de yedim şimdiye kadar ne var seviyorum hamburger yemeyi hiç kibarlık yapamam lahmacun yiyelim desin onu da yerim gören de herkes evinde salata yiyor zanneder triplere bak 😅
Soran+1 yılDoğallık da bazen iyidir 😃
- +1 yıl
Bazen miiii
Soran+1 yılÇünkü Her zaman olunca recep ivedik modu ortaya çıkıyor
- +1 yıl
😂😂😂 yok artık
Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tek başlıkta 2 farkli soru olmuş bu.. Bu format kabul görüyorsa artık günlük soru limiti bizi engellemez 💃
12 Yorumla
Soran+1 yılYani soruya cevabın evetse hangi yemekleri yemezsin anlamında.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim pizza ustası olduğu için çıkamıyordu bende o zamanlar çalışıyordum. Bende iş yerine gitmek zorunda kaldım iş sahibi tutturdu kızım açsın yemek ye falan filan ben istemiyorum dedikçe yemek yemeden burdan cikmicaksin dedi tamam demeye mecbur kaldım pizzayı da erkek arkadaşım yaptı küçük boy istedim yiyemem diye yaptı getirdi falan. Yani ilk buluşmada pizza yemiştik
10 Yorumla
+1 yılBen yerim valla sonuçta beleş hatta en pahalı yemek ve içecekler den isterim
25 Yorumla
Soran+1 yılOha ya. Beleş diye buluşuyor
- +1 yıl
Sen buluşma
Soran+1 yılAh keşke senin gibi biri denk gelse gözünden anlarım ki😃 500 liralık hesabı da bilerek kitlerim. Gıkı çıkmaz
- +1 yıl
O biraz zor işte hele ben gibi birine
Soran+1 yılTam bi varoş😅
+1 yılYa ilk bulusmada her halt olabilir teker teker cumlenin nesne kismini degistirip turetip turetip sormayin sunu yapilmayan sey kalmadi zaten su ilk bulusmalarda devami gelmiyor zaten herkes ilk bulusuyor son tripler atip muhattabini keserek triplere giriyor
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
İlk buluşmada yemek yenilir tabii ki neden yenilmesin ama bazı şeyleri yemek çok da doğru değil Makarna olabilir Ayvalık tostu alabilir mesela çok fazla bulaşıyor yani bir İlk buluşmada yenmez diye düşünüyorum10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 878 cevap paylaştı. tabiki de yenir.. genellikle yetişkinlerin buluşmalarında..
13 Yorumla
Soran+1 yılErgenler için Çocuk menüleri de var alında.
Soran+1 yılPopeyeste taş devri karakterleri de hediye ediliyor
Yeni tabi neden yenilmesin. Yani ilk buluşmada illa bir şeyler içilir sonrasında ancak bir şeyler yenilir kuralı mı var? Var da ben mi bilmiyorum. Ayrıca böyle bir şey varsa da çok mantıklı değil. Bir yemeğin lafı mı olur
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada yemek de yenebilir ama bence yenmemeli. Dikkatimi yemeğe, ağzımın kenarında kırıntı dişimde maydanoz kalıp kalmamasına değil karşımdaki insanı tanımaya vermek isterim. O yüzden bana sade bir kahve içmek daha cazip geliyor.
10 Yorumla
+1 yılAradaki samimiyete göre değişir. Resmi konuştuysan yenmese daha iyi. Ama can ciğerse, sohbetler samimi geçtiyse yenir tabi neden yenmesin. Yemeğin muhabbeti de yapılır keyifli olur yani :) diye düşünüyorum
15 Yorumla- +1 yıl
He gülüm
- +1 yıl
Melis olduğunu ıspatlarsan olabilir :)
+1 yılHem de nasıl yenir biliyor musun Bir de karşıdaki kişiye hamburgeri ısmarlatacaksın ki of of
14 Yorumla
Soran+1 yılÖlürüm daha iyi 😃
- +1 yıl
Ama hayat fedakarlık gerektirir ilişkinin temellerini sağlama atmak gerekir
Soran+1 yılOlum ne hayatı alt tarafı buluşma bu
- +1 yıl
Herşeyin ilki önemli
ilk buluşmada yemek olur. ancak maksat yemek değil. ortam. öyle her hangi bir yerde değil. ortam çok önemlidir ilk buluşmada. büyük ihtimalle söylenen yemekler israf olucak ama yapıcak bişi yok. önemli olan ortamın sakinliği, sessizliği ve rahatlığı.
10 Yorumla
+1 yılYemeğe göre değişir. Bazı yemekler dışarıda yerken işkence haline geliyo mesela hamburger dağılabiliyo falan. Öyle bir durum yaşamak istemem tatlı yiyebilirim
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama olmaması sanki daha iyi. Neden? Birbirimizi tanımak üzere buluşuyoruz. Bir şeyler içip sohbet etmek daha uygun bence. Ama tatlı yenilebilir.
20 Yorumla K buluşmada yemek yemek karşıdakini daha iyi tanımanızı sağlar örneğin gittiniz Bi Hatay döner yemeye eğer narin narin yiyorsa kibar biridir ama dürümü hoam diye koca ısırıyorsa Allah yardım etsin
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar açsa yenir neden yenmesin. Her şeyi kalıplaşmış şekilde yaşamanın bir anlamı yok ki biraz spontane olmak lazım. Hmm yerken insana zorluk çıkarmayacak şeyler tercih edilebilir tabii.
10 Yorumla Ay hamburger yemem. Ağzını acıcan boyle hayvan gibi o hamburger dökülecek eline bulaşacak agzına bulaşacak of ifrit oldum anlatırken
20 Yorumla
+1 yılHamburger, spagetti tarzı şeyler yemem kesinlikle. Bir yerde oturup kahve içmek bana daha uygun geliyor bir şeyler yemek yerine.
20 Yorumla
+1 yılNeden yenmesin ki... Şöyle kıtır kıtır, bol acılı, salatalı lahmacun ile yanında soğuk köpüklü yayık ayran olsa da yesek ilk buluşmada djdjd
27 Yorumla- +1 yıl
Ben yazıcaktım bunu hdjdjdk
- +1 yıl
ahaha sen de bu yemekten sonraki tatlıyı yazarsın 😂
- +1 yıl
Hmmm o zaman dondurmalı peynir tatlısı olsun
- +1 yıl
Şefim bize oradan iki çay, biri şekersiz
- +1 yıl
djdjjd
- +1 yıl
Hahahah mükemmel
- +1 yıl
Afiyet olsunn
+1 yılŞu asla yenmez bu yenmeli diye bir düşüncem yok sevilen ortak bir yemek seçip yenilir sıkıntı olarak görmüyorum
20 Yorumla
+1 yılBu sanki sonraki aşamada daha iyi olur. İlk buluşmada bir şeyler içilirse daha rahat olur. İnsan heyecandan yemeği mi yiyebilir ya? Lütfen. 😂
20 YorumlaHamburger yiyelim demisti gittik normalde olsa 2 dakikada bitiririm ama onun yaninda agzimi kocaman acip isiramadim ekmegi cok utanmistim shsjdhsjdj
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılYenilir de bazı paranoyak kızlar korkuyor adam beni zehirler mi diye
11 Yorumla
Soran+1 yıl😃 Hiç duymadım ama vardır
+1 yılNe yiyeceğiz, birbirimizi mi hehe 🤪😂
16 Yorumla
Soran+1 yılArabanı yersin sen
- +1 yıl
Araba mı niye yiyim beyfendi
Soran+1 yılMı ayrı değil
- +1 yıl
Biliyorum yorgunluktan yanlış yazmışım ne var bunda
Soran+1 yılBi daha olmasın
- +1 yıl
İnat değil miiiii olurrr
ilk buluşmada acıkılmaz mı :D yani rahat olunmalı bence sohbet muhabbet ederken bişeyler yiyelimmi diye sorulabilir bunları sorun etmeyin bence
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada bir kahve yeterli ama ikinci buluşmada Allah ne verdiyse yersiniz bir şey olmaz tabi ağız yüz kaymadığı sürece doğal olmak önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılAsla ıstakoz ahtapot gibi şeyler yemem karışık yemekler asla tüketmem içeçrk olarak gazlı içecek ve kahve asla içmem.☺️
10 Yorumlaİsteyen yer, neden yemesin de, utanma durumu olabilir, onun için kahve vesaire iyi olur ama rahat olanlar yesin. 😃
10 YorumlaBence yenir ya, çok çok süper olur benim için açıkçası. Asla yemem dediğim yemek genelde bazı sebze yemekleri taze fasulye ve bumya gibi
.10 Yorumla
+1 yılValla acil buluştuk çok açtım götürdüm yedim ben tokum dedi yiceksin dedim zorla yedirdim ona da gaahag 😃
10 Yorumlaİlk buluşmada yemeğe gömülmenin anlamı yok bence. Bir şeyler içip birbirimizi tanımaya yönelik sohbet etmemiz en güzeli ve en mantıklısı olur.
10 YorumlaBen ilk buluşmada hamburger yemiştim tutkuyla yememden çok etkilendiğini söylemişti kckfkf.
Şu an evliyiz.21 Yorumla
Soran+1 yıl😃 😃
Hesap gelir yok sen yok ben ugrasamam, kahve yeterli
20 Yorumlaİşkembe için😂
Şaka şaka.
Yemekte yenir ama bir şeyler içmek daha mantıklı.10 YorumlaLahmacun ayran yicen ama soğan koymayın ayıp olmasın
10 Yorumla
+1 yılYok bakışılır sadece allahım soruya bak ya jsjsjsjs
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılÇay kahve içilebilir, ya da
Tatlı yenebilir belki10 Yorumla Biz direk yemek yemeye gittik. Bence iki kişi arasındaki samimiyeti gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNuri Alço ağabeyimizin tavsiyeleri çok önemli...
Herhangi bir şey yenilmeyecek
İçilmeyecek
Sosyal mesafe 2 metreden az olmayacak...
Ama evde kalırsanız benden bilmeyin...10 YorumlaBen daha çok çay kahve içip sohbet etmek istediğim için yemeğe çıkmayalım derim
10 Yorumla
+1 yıl@joh06 bence yenir ama çorba içmem utanırım içine kadar 😂
12 Yorumla- +1 yıl
@Jöh06 peki
+1 yılBol sirke sarımsaklı kelle paça güzel gider 😂😂 şaka tabiki çay kahve iyidir
10 Yorumla
+1 yılÇekinme durumu olursa yenmez. Pizza hamburger lahmacun gibi şeyler özellikle 😅
10 Yorumla
+1 yılBuluşmaya ne gerek var ben tek başımada yerim yemek daha rahat olurum
10 YorumlaYemek te yer alışveriş te yaptrr kadın ne vurursa kar. Sonra engeli basar 😀
10 Yorumla
+1 yılKahve daha uygun ama bu samimiyete göre değişir konuşma süresine göre
10 Yorumla
+1 yılBence ilk buluşma için yemek ağır gelir. Bir kahve ,çay , tatlı çok daha hoş ve uygundur.
10 Yorumla
+1 yılKahve daha uygun. Ama bana fark etmez ben yemekte yerim takmadan :)
10 Yorumla
+1 yılAslinda cay veya kahve icilir. Yemek sonraki aşamada olacak bir şey benim için.
10 Yorumla
+1 yılYemek yenebilir veya birşeyler içilebilir ama alkol alınmamalı bence
10 Yorumla
+1 yılAç duracak halin yok ilk buluşmada 5dk mı görüşüyürosunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmamızda ben stresten mide ağrısı çekerken sevgilimin döner i gommesini izlemiştim
Ustelik ben yiyemeyince bendekini de yemişti. Erkeklerin bu konuda utanması yok arkadaşlar afshshs12 Yorumla
Soran+1 yılPaket yapıp eve götürseydin
- +1 yıl
Sen utangaç adam görmemişsin🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılPilavciya götürürüm baktım caz yapıyor tekrar görüşmem
20 YorumlaBen ilk gorusde zaten yemek yemeğe götürürüm. O çok sevdiğim muffin ve tatlıları yedirmedende bırakmam😅
00 Yorumla
+1 yılBen yemek yemeyi tercih etmem sanırım. Kahve iyidir. İlk buluşmamızda kahve ilk 1 saat önümde durmuştu heyecandan içmeyi unutmuştum 😂
00 Yorumla
+1 yılİster yemek yiyin ister bişeler için sonuçta oraya gezmek için gitmediniz yemek yerken de tanışılabilir bence tanışırken ne yaptığınızın o kadar da bi önemi yok
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYenir niye yenmesin. Aç gittiysem aç mı oturacağım.
10 Yorumla - Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat