En sevdiğim çikolatanın farklı bir versionunu yapmışlar. Merakıma yenik düşüp aldım ama tadına baktıktan sonra devamı gelemdi maalesef. Harika bi çikolata nasıl yenilemez hale getirilir adlı çalışma
Hatay durum beklerken , lavaş arası sarılan o durum ve fiyat hayal kırıklığı o kadar deymeyeceği halde ödeme yapmam 🤨neyse geçti geçti sakin ol kendim 😌😍
Olmam ya olacağım işi de yapmam yemeği de yemem sporla telafi de ediyorum kendimi zorluyorum ama olsun😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla fast food yemeyeli çok oldu en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ama en pişman olduğum 2 haft önce falan a101 den 1.5 litrelik kola ve lays aldım kolanın yarısının gazı kaçmıştı çöpe gitti en sağlıklısız oydu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genelde pişman olmuyorum çünkü sevdiğim şeyleri yiyorum
En sevdiğim çikolatanın farklı bir versionunu yapmışlar. Merakıma yenik düşüp aldım ama tadına baktıktan sonra devamı gelemdi maalesef. Harika bi çikolata nasıl yenilemez hale getirilir adlı çalışma
Hatay durum beklerken , lavaş arası sarılan o durum ve fiyat hayal kırıklığı o kadar deymeyeceği halde ödeme yapmam 🤨neyse geçti geçti sakin ol kendim 😌😍
Olmam ya olacağım işi de yapmam yemeği de yemem sporla telafi de ediyorum kendimi zorluyorum ama olsun😉
Valla fast food yemeyeli çok oldu en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ama en pişman olduğum 2 haft önce falan a101 den 1.5 litrelik kola ve lays aldım kolanın yarısının gazı kaçmıştı çöpe gitti en sağlıklısız oydu
Kahvaltı yaptım annemle. Bir de kayısı yedim. Pişman değilim. Ve yediklerimden pişman değilim.
Pirinç pilavı yediğim için pişman oldum. Sevmiyorum ya şu pilavı
İki ay önce midye yemiştim birayla, berbattı tadı, çok pişman oldum.
neden pişmansın? onu yemek isteyen bir sürü insan var
Dışarıdan söylediğim bayat bir lahmacun yüzünden midem mahvoldu pişman oldum. O an canım istemişti ama keşke evdekini ısıtsaymışım.
Porsuk eti yedim. Tadi fena değildi ama yinede psikolojik olarak bir rahatsızlık hissettim
Makarna yemiştim fettucini vs İtalyan makarnası ama çok pişman oldum bu 2. makarna faciam 😓
Yediysem pişman olmam
Dolma yedim, zor yuttum dolmayı.
mantar yediğim için pişman oldum çok tuzluydu
Pişman olmadım
Olmadım
Pizza.