Yeme & İçme Kahvenin yanına en iyi ne gider? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Lokum diyorum 😀 Güncellemeler+1 yıl 15 şiş ciğerin üzerine kahve 😅 Kahvenin yanına en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Çikolata gider. O ateş şeysi efekt mi gerçek mi? Lokumu nasıl yaktınız ya 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek 😃 mangal jeli gibi bişey düşün Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kahve ve lokum ikilisi🤧 ah yine aklıma geldi🙄 "kahveyi düşün lokumla" bunuda yazayım kalsın burada.. belki ileride bakıp birlikte güleriz.. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl o cidden yanıyo mu yoksa efekt mibu arada sade severim yanına hiçbir şey sevmem 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Hurma hem güzel hemde doyurucu özelliğe sahip 1 8 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Lokumları ateşe vermişsin sanki kivilcim çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Hurma severim ama kahvenin yanında nasıl olur 😃Sıcak tutsun diye şov yapıyorlar 🔥 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Kahvenin yanında sormuşsun zaten hurma dedim kahvenin yanında gündüz güzel oluyor.45 dakika önce kupa kahve içtim sütsüz tatlı şeylerle iyi gider Yorumla dikenliyıl +1 yıl 🤣🤣hiç güleceğim yoktu Yorumla Soran +1 yıl Sana güzel gelmiş olabilir de ben bilemiyorum dedim. Belki de saçma kaçar Yorumla dikenliyıl +1 yıl Bi ara denersin o halde😉 Yorumla Soran +1 yıl Tamam boş yapma bakalım. Sen iç Yorumla dikenliyıl +1 yıl Oho ben ixeli çok oldu afiyet olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biraz salepe benzemis bu ama… 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dibek gibiydi ama sütü bol Yorumla
krmucn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Sigarasız kahve, yorgansız yatağa benzer. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Limonata 1 5 Yorumla flaneurx +1 yıl Beğenmeyen de ne bilim zevksiz 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Uyku sersemliği😅 ama yine de saçma yani 😏 Yorumla flaneurx +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Midemi bozar Yorumla flaneurx +1 yıl Icmeyiniz Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl kaşilikli keyfini cıkarıcagım bir Dost 0 0 Yorumla
bkvk49 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Valla çikolata veya küçük fıstıklı lokum 😄 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Bisküvi 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Sütlü çikolata 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çikolata gider. O ateş şeysi efekt mi gerçek mi? Lokumu nasıl yaktınız ya 😂
Gerçek 😃 mangal jeli gibi bişey düşün
Kahve ve lokum ikilisi🤧 ah yine aklıma geldi🙄 "kahveyi düşün lokumla" bunuda yazayım kalsın burada.. belki ileride bakıp birlikte güleriz..
o cidden yanıyo mu yoksa efekt mi
bu arada sade severim yanına hiçbir şey sevmem
Hurma hem güzel hemde doyurucu özelliğe sahip
Lokumları ateşe vermişsin sanki kivilcim çıkıyor
Hurma severim ama kahvenin yanında nasıl olur 😃
Sıcak tutsun diye şov yapıyorlar 🔥
Kahvenin yanında sormuşsun zaten hurma dedim kahvenin yanında gündüz güzel oluyor.
45 dakika önce kupa kahve içtim sütsüz tatlı şeylerle iyi gider
🤣🤣hiç güleceğim yoktu
Sana güzel gelmiş olabilir de ben bilemiyorum dedim. Belki de saçma kaçar
Bi ara denersin o halde😉
Tamam boş yapma bakalım. Sen iç
Oho ben ixeli çok oldu afiyet olsun
Biraz salepe benzemis bu ama…
Dibek gibiydi ama sütü bol
Browni ile nirvana yapılır.
Yanan kahve yapmışlar.
Sigarasız kahve, yorgansız yatağa benzer.
Sigara giderdi eskiden 😄
İki lafın beli kırılır
Limonata
Beğenmeyen de ne bilim zevksiz 🤣🤣
Uyku sersemliği😅 ama yine de saçma yani 😏
Sence
Midemi bozar
Icmeyiniz
kaşilikli keyfini cıkarıcagım bir Dost
Valla çikolata veya küçük fıstıklı lokum 😄
sigara
Çikolata