Yeme & İçme En sevdiğin Algida dondurma hangisi? BernaÖzgener Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor En sevdiğin algida dondurması hangisi? Magnum Cornetto Twister Max ve diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin Algida dondurma hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bademli magnum, sıkıldım ondan da başka da yok 🙄😒 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Max classics kakaolu favorim. Magnum double çikolata ve cornetto classico kakaoluyu da çok seviyorum. 0 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Liseliler bilmez Star Loli, Burger Ve Temptation Brownili olan...(Eski kaldırılan dondurmalar) 0 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl AOÇ dondurmalarının nında ismi bile olmaz ama arada magnum alıyorum 0 0 Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Magnumun bi tane vişneli yoğurtlu vardı glaiba bi ara onu seviyordu. m 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Nogger der ve ne zamandan beri yiyemedigimi hatırlar ağlamaklı olurum... 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Algida helal sertifikasi yok neyle yapildigi belli degil ben yemiyorum 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Frigola , twister ve keyif. 0 0 Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl nogger benim tabirimle yarım ekmek :) 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki Magnum 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nogger kesinlikle 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşk ateşi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Magnum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 388 cevap paylaştı. Magnum bademli. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Magnum fıstıklı 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. frigola ilk tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fark etmez
Bademli magnum, sıkıldım ondan da başka da yok 🙄😒
Max classics kakaolu favorim. Magnum double çikolata ve cornetto classico kakaoluyu da çok seviyorum.
Liseliler bilmez Star Loli, Burger Ve Temptation Brownili olan...(Eski kaldırılan dondurmalar)
AOÇ dondurmalarının nında ismi bile olmaz ama arada magnum alıyorum
Magnumun bi tane vişneli yoğurtlu vardı glaiba bi ara onu seviyordu. m
Nogger der ve ne zamandan beri yiyemedigimi hatırlar ağlamaklı olurum...
Magnum double.. Keyifli günler..
Algida helal sertifikasi yok neyle yapildigi belli degil ben yemiyorum
Magnum bademli favorim
Frigola , twister ve keyif.
nogger benim tabirimle yarım ekmek :)
Sevmem, italyan markaları tercihim
Twister ocean
Cornetto
magnum classic ve antep fistik 🥶
Magnum
Yeni fiyatları mi
Magnum