Kaç defa yazmaya yeltendim sonra vazgeçtim Ama sürekli yorumlarda rastladığım İçin yazıyorum. Profilin korkutucu Bi kız neden bundan hoşlansın çok merak ettim.
@Yusufaras33 kardeşim ben yılan seviyorum bildiğin sen nasıl kedi köpek seviyorsan bende öyle yılan seviyorum. Çocukluktan beri böyleydi bu 10 yaşında yılan videoları açıp izlerdim. Yilanlarin o vahsi görünümleri hoşuma gidiyor önüne hayvan attıklarınnda onları sindire sindire yavas yavaş yemeleri beni cezbediyor zevk alıyorum izlerken.. o yüzden de bu gorseli beğendiğim için koydum. Mesela profilim sana göre korkutucu gelebilir doğaldır ama ben bakınca zevk alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kaburga dolması. Ama yanımda pala da olacak 😀😀😀😀
Kaburga dolması hiç denemedim
Vallahi ben ismini çok duydum çok tercih edeni de var. Ama biz birak kırmızı eti beyaz eti bile bulamaz olduk.
Kötü bir insansın sen fdasfa yiyemiyorum hiç birini
Ben mi kötüyüm niye
Amel defterine baktım
Ajjdis
her şeyi yemişsin gfşadphbgnaek
Yok be
2 hesapmı kullanıyorsun sen :D
Yok niye
aynı anda sordunuzda ondan aynı soruyu
Şu an canınız ne cekiyo? ↗
Gördüm biri daha sormuş
Biraz önce kurye binaları karıştırmış tavuk döner getirdi ahsjs
Jajdu vallahi mi ya 😂
Evet ama geri gönderdim
Lahmacun şöyle yanına bol soğan, yeşillik falan buzzz gibi kola ya da pilav üstü duble tavuk döner
Et döner ve patates kızarmatası 1.5 porsiyon daha dün yedim köfteci yusufunki harika
Su an bişey istemiyorum ama istediğim zaman zaten yerim
Canım şu an hiçbir şey istemiyor. Çünkü daha 30 dakika önce bir orta boy pizza gömdüm yine ndmf
Ohh yarasın 😂
Kaç defa yazmaya yeltendim sonra vazgeçtim
Ama sürekli yorumlarda rastladığım İçin yazıyorum. Profilin korkutucu
Bi kız neden bundan hoşlansın çok merak ettim.
@Yusufaras33 kardeşim ben yılan seviyorum bildiğin sen nasıl kedi köpek seviyorsan bende öyle yılan seviyorum. Çocukluktan beri böyleydi bu 10 yaşında yılan videoları açıp izlerdim. Yilanlarin o vahsi görünümleri hoşuma gidiyor önüne hayvan attıklarınnda onları sindire sindire yavas yavaş yemeleri beni cezbediyor zevk alıyorum izlerken.. o yüzden de bu gorseli beğendiğim için koydum. Mesela profilim sana göre korkutucu gelebilir doğaldır ama ben bakınca zevk alıyorum
Enteresan bulmakla beraber saygı duyuyorum.
😂 😂 😂 Öok açsın sanırım
Pekte aç değilim ya 😂
Sıcakta inssnın canı çok şey istemiyor aslında
Az önce yedim, bayılacam
Ayifet olmuş olsun
Afiyet*
Teşekkürler, sıcakta yenmez
köfte arası ekmek olsa güzel olurdu şu an
Bugün hiç iştahım yok.
Aldeliko olsa hayır demezdim
Bişdy yemek istemiyorum çünkü çok sıcak
Adana dürüm ve şu an bitirdim