Yeme & İçme Migros sanal market iyi mi önerir misiniz? Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evin önünden geçti de merak ettim 🫡 Güncellemeler+1 yıl Sitedeki üyeler hiç dikkatli değil hepinize benden Ritalin Migros sanal market iyi mi önerir misiniz? Cevapla Market Soruları Öneri Soruları Migros Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla hemen geliyor gadası 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç denemedim 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fiyatlar a101 ve şok a göre biraz pahalı ve diğer marketler getrme parası almazken migros 7 küsur alıyordu en son ama smdi ona da zamn gelmistr 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben her zaman migrostan alışveriş yapıyorum sanal marketi de tavsiye ederim 2 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Denemedim banabi favorim 1 4 Yorumla Serqts +1 yıl Hepsini deneyip favori seçilmiyor mu 🤨 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Ben favoriyi kullanım kolaylığına göre seçtim. Çoğu eşit mesafede olmasına rağmen en hızlısı yemek sepeti. Sanal marketin çalışma saatleri uymayınca geç getiriyor. En kısa sürede elimde olmayacaksa anlamı yok… Yorumla Serqts +1 yıl Yemek sepeti benim aşırı gözümden düştü yemek getirme olayı olarak söylüyorum. Trendyol yemek ve Getir yemek şu an daha iyi konudan kaydım ama Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Bilemiyorum ben merkezi bir konumda oturuyorum belki de o yüzdendir. Hem yemek hem de market konusunda aşırı iyiler oturduğum bölgede. Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Migros sanal market yazısını okurken reklamdaki tonlamayla okudum🥲🥲 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. Ben memnunum iyi bence 1 0 Yorumla
meryemyoruk Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Anal market🤣🤣🥹 1 2 Yorumla Serqts +1 yıl Soruyu sırf bunun için sordum kimse dikkatli değil 😅 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Hahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla hemen geliyor gadası
Hiç denemedim
Fiyatlar a101 ve şok a göre biraz pahalı ve diğer marketler getrme parası almazken migros 7 küsur alıyordu en son ama smdi ona da zamn gelmistr
Ben her zaman migrostan alışveriş yapıyorum sanal marketi de tavsiye ederim
Denemedim banabi favorim
Hepsini deneyip favori seçilmiyor mu 🤨
Ben favoriyi kullanım kolaylığına göre seçtim. Çoğu eşit mesafede olmasına rağmen en hızlısı yemek sepeti. Sanal marketin çalışma saatleri uymayınca geç getiriyor. En kısa sürede elimde olmayacaksa anlamı yok…
Yemek sepeti benim aşırı gözümden düştü yemek getirme olayı olarak söylüyorum. Trendyol yemek ve Getir yemek şu an daha iyi konudan kaydım ama
Bilemiyorum ben merkezi bir konumda oturuyorum belki de o yüzdendir. Hem yemek hem de market konusunda aşırı iyiler oturduğum bölgede.
Migros sanal market yazısını okurken reklamdaki tonlamayla okudum🥲🥲
Ben memnunum iyi bence
Anal market🤣🤣🥹
Soruyu sırf bunun için sordum kimse dikkatli değil 😅
Hahahaha
Borcu analdan odeniyo hrlde
Güzel soru 👍🏻🙂
Tavsiye etmem
Çok iyi
hiç tecrübem yok
Bilgim yok