Yeme & İçme Lahmacun arası çiğ köfte yemek midesizlik midir? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben midesiz miyim sjssj Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/lk8nXxiuRBQ şu güzelim parçayı buraya bırakıyorum anlayana çok şey anlatıyor 😀 Lahmacun arası çiğ köfte yemek midesizlik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet biraz midesizlik 0 0 Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Icine yesillik ve tursu malzemeleride ekleyebiliosak bide sogani unutmayalim harika oluyo tatli olarakta baklava uzerine kakolu puding dok harika oluyo 0 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bilmem hiç yemedim öyle hatta lahmacun bile daha yemedim hayatımda ama güzeldir ya bence ikisi midesiz değilsin aga aman ye gitsin 0 5 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Cidden mi lahmacun nasıl yemezsin sevmediğinden mi Yorumla 126Pınar +1 yıl Yok ya severim ama hiç almadım Yorumla 126Pınar +1 yıl Normalde çiğ köfte falanda şeydi ama hocalar arada alıyorlar ya ondan yedim jajaj Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Beni yanlış anlama kargoyla gönderebilirim istersen Yorumla 126Pınar +1 yıl Yok ya gerek yok sağ ol Yorumla
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 104% +1 yıl Hayır ikisini de çok severim ekmek arası da olur hatta waffle gibi üst üste dizipte yerim hepsi olur. 0 0 Yorumla
Misandrist1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk hayal edince garip geldi ama cigkofteyi meze olarak düşünürsek neden olmasın ki lezzetli olabilir.. 0 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır sen sadece açsın. Aç insandan her şeyi beklerim. Lahmacunun arasına hanımı koyup onu da yesen şaşırmam abi açsın sonuçta sana mübah. 0 0 Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Benim amcaoğlu dağda hayvan otlatırken ekmeğin arasına ne varsa koyardı. Sonra da "Nasıl olsa mide de karışacak" derdi. 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl gerçek çiğköfteyse zaten ara yemekte yenilir bol isotlu ama esas olan etli çiğköfte oda zaten yapan yok 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl değill 😃sen bide közlenmiş patlıcan koy dene arasında veya patlıcan kebabı aşırı iyi oluyor 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Antepde sabah kahvaltı niyetine yiyorlardı bilirim sjsjs Yorumla Coraline-0 +1 yıl 😂😂evet Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lahmacun da çiğ köfte de tek başlarına müthişler karıştırmaya gerek var mı?😅😅 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ekmek arası çiğ köfte denedim güzel böyle de güzeldir 0 0 Yorumla
bııırrt Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ayrı ayrı mükemmeller beraberken de süper bir kombinasyon olabilir denensin 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı. Yaa hiç denemedm ama iki sevdiğim lezzet bence güzel olabilir 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Midesizlik değilse nedir? Nasıl istiyorsan öyle yersin 0 1 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Senin kafa uçmuş🤯 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çiğ köfte bir tür soğuk meze/salata sayılır. Et yemekleriyle uyumlu olur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 839 cevap paylaştı. Sen seviyorsan kimi ilgilendirir? Yorumları boş ver. Ye. 0 0 Yorumla
Peştamalli__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bayiliyorum bu adama ya sago sicak ekmek uzerine bal kaymak😄😄😄👌 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Al yeni albüm 😀 https://youtu.be/HswTd4JFmdo Yorumla Peştamalli__ +1 yıl Tskler cok yasa Yorumla
Sonianna53 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Hayır herkesin damak tadı başkadır basıl istiyorsan öyle ye 0 0 Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yoo senin her zamanki hallerin zaten 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Niye sen bana ne demek istiyorsun 🤨 Yorumla ummiiss +1 yıl ahshshsh bir şey demeye çalışmıyorum, hep böylesin diyorum sadece Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tadı nasıl merak ettim he 0 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Ben beğendim tabi sen kaldırır mısın bilemem herkesin midesi bir değil sonuçta sjsjs Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl Kaldırırız paşam ayıp ettin Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kola ayran çay kahveyi karıştırıp içtin mi peki sjsjs Yorumla TYTDÜŞMANI +1 yıl Ölürüm ama denicem merak ettim aofnsl Yorumla
AchelyaMiryamxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Miğdesizlik değil, aşırı miğdelilik :) 0 0 Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır, ağzının tadını bilmektir koçum! 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yoo değildir. Ben de yedim gayet lezzetli 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı. Ne alaka. Çok lezzetli yiyecekler 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yediğin şdy sana keyif veriyorsa gerisi boş 0 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 575 cevap paylaştı. bir miden var ama çöplük ya 😂 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Haklısın ne yapacaz bu mideyi ya sjsjs Yorumla BaşınaBuyrukKız +1 yıl belediyeye haber ver döksünler 😂 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Henüz insanlık buna hazır değil beni kendimle baş başa bırakın sjaıa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Borcun olsun artık ısmarlarsın bir gün 😅 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Bakarız Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağzının tadını biliyorsun 😂 0 0 Yorumla
Meliscigim000 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Denemek lazım 2 1 Yorumla Meliscigim000 +1 yıl Sagoo 💃 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet öyledir 0 9 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sarı çiyan ne çok bilgin Bi şeysin sen böyle sjshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Maşallah de lan 3 kere tahtalara vur dağlara taşlara çık haydi 🧐 öyleyimdir 😅 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Şeytan kulağına kurşun olurun var gibi 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl çevrimdışı sarı çiyan sensin bu arada :D Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Yok be kara oğlan sen sarı çiyan kabul etmiyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl neyse sen lahmacun arası çiğköfte ye midesiz kara böcek seni 🧐 bugün biraz asabiyim yoksa melek gibiyim bilirsin 😇 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Hayırdır kim canını sıktı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ben kendim :D heyheylerim üstümde Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sakin ol champ Yorumla
Marshall-Todd Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bi insan hiç mi değişmez aw 0 1 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Niye la sjsks Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence güzel ya 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıktayfa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hayır on numaradır yanınada ayran içilir:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet biraz midesizlik
Icine yesillik ve tursu malzemeleride ekleyebiliosak bide sogani unutmayalim harika oluyo tatli olarakta baklava uzerine kakolu puding dok harika oluyo
Bilmem hiç yemedim öyle hatta lahmacun bile daha yemedim hayatımda ama güzeldir ya bence ikisi midesiz değilsin aga aman ye gitsin
Cidden mi lahmacun nasıl yemezsin sevmediğinden mi
Yok ya severim ama hiç almadım
Normalde çiğ köfte falanda şeydi ama hocalar arada alıyorlar ya ondan yedim jajaj
Beni yanlış anlama kargoyla gönderebilirim istersen
Yok ya gerek yok sağ ol
Hayır ikisini de çok severim ekmek arası da olur hatta waffle gibi üst üste dizipte yerim hepsi olur.
İlk hayal edince garip geldi ama cigkofteyi meze olarak düşünürsek neden olmasın ki lezzetli olabilir..
Hayır sen sadece açsın. Aç insandan her şeyi beklerim. Lahmacunun arasına hanımı koyup onu da yesen şaşırmam abi açsın sonuçta sana mübah.
Benim amcaoğlu dağda hayvan otlatırken ekmeğin arasına ne varsa koyardı. Sonra da "Nasıl olsa mide de karışacak" derdi.
gerçek çiğköfteyse zaten ara yemekte yenilir bol isotlu ama esas olan etli çiğköfte oda zaten yapan yok
değill 😃sen bide közlenmiş patlıcan koy dene arasında veya patlıcan kebabı aşırı iyi oluyor
Antepde sabah kahvaltı niyetine yiyorlardı bilirim sjsjs
😂😂evet
Lahmacun da çiğ köfte de tek başlarına müthişler karıştırmaya gerek var mı?😅😅
Ekmek arası çiğ köfte denedim güzel böyle de güzeldir
ayrı ayrı mükemmeller beraberken de süper bir kombinasyon olabilir denensin
Yaa hiç denemedm ama iki sevdiğim lezzet bence güzel olabilir
Midesizlik değilse nedir?
Nasıl istiyorsan öyle yersin
Senin kafa uçmuş🤯
Çiğ köfte bir tür soğuk meze/salata sayılır. Et yemekleriyle uyumlu olur diye düşünüyorum
Sen seviyorsan kimi ilgilendirir? Yorumları boş ver. Ye.
Bayiliyorum bu adama ya sago sicak ekmek uzerine bal kaymak😄😄😄👌
Al yeni albüm 😀 https://youtu.be/HswTd4JFmdo
Tskler cok yasa
Hayır herkesin damak tadı başkadır basıl istiyorsan öyle ye
yoo senin her zamanki hallerin zaten
Niye sen bana ne demek istiyorsun 🤨
ahshshsh bir şey demeye çalışmıyorum, hep böylesin diyorum sadece
Tadı nasıl merak ettim he
Ben beğendim tabi sen kaldırır mısın bilemem herkesin midesi bir değil sonuçta sjsjs
Kaldırırız paşam ayıp ettin
Kola ayran çay kahveyi karıştırıp içtin mi peki sjsjs
Ölürüm ama denicem merak ettim aofnsl
Miğdesizlik değil, aşırı miğdelilik :)
Hayır, ağzının tadını bilmektir koçum!
Allah seni ne yapmasın ya😂
Yooo gayet lezzetlidir
Yoo değildir. Ben de yedim gayet lezzetli
Ne alaka. Çok lezzetli yiyecekler
Bol limonlarsan neden olmasin 😉
Midesizlik değil de, mideyi mahveder ya.
Aslında çok lezzetli olur
Denenebilir sjmsjfkdk
Yediğin şdy sana keyif veriyorsa gerisi boş
denemedim yenebilir sanki
kafam sararsa bende gömerim ahahah
bir miden var ama çöplük ya 😂
Haklısın ne yapacaz bu mideyi ya sjsjs
belediyeye haber ver döksünler 😂
Henüz insanlık buna hazır değil beni kendimle baş başa bırakın sjaıa
Borcun olsun artık ısmarlarsın bir gün 😅
Bakarız
Ağzının tadını biliyorsun 😂
Afiyet olsun devrem yakışır
Denemek lazım
Sagoo 💃
Evet öyledir
Sarı çiyan ne çok bilgin Bi şeysin sen böyle sjshs
Maşallah de lan 3 kere tahtalara vur dağlara taşlara çık haydi 🧐 öyleyimdir 😅
Şeytan kulağına kurşun olurun var gibi 😀
çevrimdışı sarı çiyan sensin bu arada :D
Yok be kara oğlan sen sarı çiyan kabul etmiyorum
neyse sen lahmacun arası çiğköfte ye midesiz kara böcek seni 🧐 bugün biraz asabiyim yoksa melek gibiyim bilirsin 😇
Hayırdır kim canını sıktı
Ben kendim :D heyheylerim üstümde
Sakin ol champ
Bi insan hiç mi değişmez aw
Niye la sjsks
Midene saygın yok diyelim
Midesizliktir
guzel duyuldu bana
canım çekti
Evet midesizlik
İçli köfte de akıyor
Çiğköfte rakı
Bence güzel ya
Denenir ya ÖDMCMSMDNDMSNFN
Hayır on numaradır yanınada ayran içilir:)
Tarzım değil
Yok canım normal
Normal
Denedim gayet güzel
Evet😅😅😅
Garip
Hayırr değildir
Denemedim hiç 🥹
Canım çekti