Yeme & İçme Erkeklerin de çikolata krizi tutuyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çikolata ya da tatlı krizi tutuyor mu sizide beyler 🤣 Güncellemeler+1 yıl Evet mi hayır mı karar verin 😂 Erkeklerin de çikolata krizi tutuyor mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Evet kan şekerim düştüğü zaman, çok yorgun olduğum zaman tatlı krizine girer gibiyim illa yiycem tatlı çikolata 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalan yok uzulunce bende browni falan yemek istiyorum ama her zaman değil 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Valla beni tutuyor her akşam yemek sonu cay ile ya tatli ya da çikolata yerim 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl he ya aşırı çikolata istiyorum ama alanım yok aşko 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. bizde öyle şeyler yok hiç ffdg 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Tutmuyor 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok tutmuyor. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Evet kan şekerim düştüğü zaman, çok yorgun olduğum zaman tatlı krizine girer gibiyim illa yiycem tatlı çikolata
Yalan yok uzulunce bende browni falan yemek istiyorum ama her zaman değil
Valla beni tutuyor her akşam yemek sonu cay ile ya tatli ya da çikolata yerim
Felaket.. Geldi mi geliyor.
Spor krizim duruyor sporsuz asla
tutmaz beni sadece canım çeker o kadar
he ya aşırı çikolata istiyorum ama alanım yok aşko
Hemde nasıl aşeriyorum
bizde öyle şeyler yok hiç ffdg
Hayır.
Hiç geçmiyor ki
Nadir
Hayır..