Yeme & İçme En sevdiğiniz vegan yemek hangisi? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben falafel diyorum. İnanılmaz sevdiğim, fırsat buldukça da yediğim bir yemek. Yanında tahin sos olduğu zaman tadından yenmiyor. 😋 En sevdiğiniz vegan yemek hangisi? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sebze yemekleri 0 0 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Falafel hiç yemedim tadı nasıl acaba vegan olarak ta hamburger denemiştim 0 0 Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir vegan olarak sanırım taco veya tofulu pilav 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Tofu hiç denemedim. Yorumla
canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Bende denemiştim acayip güzel 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kesinlikle öyle. :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1-Kısır 2- Mercimek köfte 3- Humus 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl İlk iki seçenek tam gün menüsü. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisini aynı menüye koysalar diğerini yemem😂 bulgur şişirir insanı Yorumla
NameDisturbed Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İskender (!) 😂 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Sadece pide kısmı sanırsam. 😂 Yorumla NameDisturbed +1 yıl Tırnaklı olanından djjdj Yorumla
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Dana stroganoff 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Şakacısın. Yorumla WaltDisney +1 yıl Ciddiye alınacak bir şey göremedim ondandır 😅 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sevmiyom 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Pilaki 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Falafel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sebze yemekleri
Falafel hiç yemedim tadı nasıl acaba vegan olarak ta hamburger denemiştim
Bir vegan olarak sanırım taco veya tofulu pilav
Tofu hiç denemedim.
Bende denemiştim acayip güzel
Kesinlikle öyle. :)
1-Kısır
2- Mercimek köfte
3- Humus