Yeme & İçme Makarnayı neyli seversiniz 🤗? eylulgunesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ve hangi marka?😋 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Makarnayı neyli seversiniz? Makarnayı neyli seversiniz 🤗? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Salçalı 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Barilla iyidir. Soslardan da Alfredo sosu, Bolognaise sos, Arabiata sos severim. Karışık deniz ürünleri de çok yakışıyor. 1 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Bu sosların hepsini de yaparım kendime ❤️🍝🍽️ @eylulgunesss Yorumla eylulgunesss +1 yıl Helal olsun abicim 👏 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Deniz mahsulünü sevmiyorum makarnada sadece. Marka olarak Barilla bulamazsam, Pastavilla tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
aaaaaaao Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl @xnsmdldkss ekonomik ve orijinal tadına yakın olanı. yani tavuklu noddle 1 1 Yorumla Xnsmdldks +1 yıl Olur olur yeriz yeriz Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Görseldeki makarnayı severim tabiki sosu olacak ve yanında yoğurt. 😀 1 0 Yorumla
Dnseta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Pesto sos+tavuklu penne ama çok yiyemiyorum fazla yağlı 1 0 Yorumla
Lalinam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Pek makarna sevmem ama Spagetti domates soslu yine favorimdir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Japon makineli 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Japona kimse kafa koyamaz dünya Japon dan sorulur bütün teknoloji Japon da Yorumla eylulgunesss +1 yıl Japonya ne alaka 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış oldu 😏 Yorumla eylulgunesss +1 yıl 😂 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Boncuk makarna bol mayonez ve yoğurtlu 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. en çok sevdiğim lor peynirli makarna 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 797 cevap paylaştı. Tavuk, mantar, köri sos 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her türlü 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pastavila 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Salçalı
Barilla iyidir. Soslardan da Alfredo sosu, Bolognaise sos, Arabiata sos severim. Karışık deniz ürünleri de çok yakışıyor.
Bu sosların hepsini de yaparım kendime ❤️🍝🍽️ @eylulgunesss
Helal olsun abicim 👏
Deniz mahsulünü sevmiyorum makarnada sadece. Marka olarak Barilla bulamazsam, Pastavilla tercih ediyorum.
@xnsmdldkss ekonomik ve orijinal tadına yakın olanı. yani tavuklu noddle
Olur olur yeriz yeriz
Görseldeki makarnayı severim tabiki sosu olacak ve yanında yoğurt. 😀
Pesto sos+tavuklu penne ama çok yiyemiyorum fazla yağlı
Pek makarna sevmem ama
Spagetti domates soslu yine favorimdir
Makarnanın her türlüsünü severim.😊
Japon makineli
Japona kimse kafa koyamaz dünya Japon dan sorulur bütün teknoloji Japon da
Japonya ne alaka 😂
Yanlış oldu 😏
😂