Yeme & İçme En sevdiğiniz deniz ürünü ne? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben kalamara bayılıyorum. Her balıkçıya gittiğimde bir porsiyon söylüyorum. En sevdiğiniz deniz ürünü ne? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Balık severim gadası 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Hangisini? Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İthal Uskumru Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sushi 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. En sevdiğim deniz ürünleri kalamar, ahtapot, midye ve somon balığı diyebilirim ❤️ 0 0 Yorumla
Gayetmutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Balık ,, kalamarı hiç yemedim 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Balık ama hangisi? Yorumla Gayetmutlu +1 yıl Başta hamsi Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalamar ve karidesi seviyorum 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Vazgeçilmezlerim. Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Somon ve kırmızı havyar. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Somon çok seviyorum ama fiyatları uçtu gitti. Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl ahtapot haftada 3 4 gün yerim 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Abarttın gibi. 😂 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Deniz ürünü sevmiyorum 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Sevmeyeni çok bu arada. Yorumla
atknbrns Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Hamsi ve palamutu biliyorum sadece onlarda güzel. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Hamsi severim ben de. Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Ortaya karışık barbun çinekop mezgit 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karides severim. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Tereyağıyla yapılmış karides tava desem? 😋 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Midye tava bira 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Güzel ikili. 🍻 Yorumla Afrodit34343434 +1 yıl Evet kesinlikle şerefine 🍻 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadece somon 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hamsi ve somon 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Midye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zukkum ye, bize ne? 0 2 Yorumla yalnız_tavşan +1 yıl Knk her onu bunu yiyom diyen bakalım yiyor mu salla gitsin sende bn çinekop yiyom. mesela🤣😁 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Sakin ol dostum, bir şey demedik. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Balık severim gadası
Hangisini?
İthal Uskumru
Sushi
En sevdiğim deniz ürünleri kalamar, ahtapot, midye ve somon balığı diyebilirim ❤️
Balık ,, kalamarı hiç yemedim
Balık ama hangisi?
Başta hamsi
Kalamar ve karidesi seviyorum
Vazgeçilmezlerim.
Somon ve kırmızı havyar.
Somon çok seviyorum ama fiyatları uçtu gitti.
ahtapot haftada 3 4 gün yerim
Abarttın gibi. 😂
Deniz ürünü sevmiyorum
Sevmeyeni çok bu arada.
Hamsi ve palamutu biliyorum sadece onlarda güzel.
Hamsi severim ben de.
Yapmaaaa, canım kalamar çekti.
Torik ve Orkinos eti seviyorum.
Ortaya karışık barbun çinekop mezgit
Kalamar, Karides, Midye
Karides severim.
Tereyağıyla yapılmış karides tava desem? 😋
Midye tava bira
Güzel ikili. 🍻
Evet kesinlikle şerefine 🍻
Sadece somon
Sardalye ve levrek.
Kalamar kesinlikle
hamsi ve somon
Somon , Levrek
Alerjim var yani hiçbiri
Balık iyidir.
Sadece hamsi.
Timsah saç kavurma 😋
Midye
Balık midye ve karides
Zukkum ye, bize ne?
Knk her onu bunu yiyom diyen bakalım yiyor mu salla gitsin sende bn çinekop yiyom. mesela🤣😁
Sakin ol dostum, bir şey demedik.
Karides
Midye