Yeme & İçme Kahvaltı menünüzde ne var? Nillperii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben sanırım Kıl yiyeceğim, yatacak başka yer bulamamış 😃😍 Kahvaltı menünüzde ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Yulaf ve kahve 1 0 Yorumla
tatliçitlembik Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ayy çok tatlılar , domates peynir biber yedim ekmek arası 1 1 Yorumla Nillperii +1 yıl afiyet olsun😃 Yorumla
DELIRECO Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok tatlı maşallah alerjim olmasa eve almayı düşünüyorumdum ❤️ 1 4 Yorumla Nillperii +1 yıl düşünüyorumdum haha :D Yorumla DELIRECO +1 yıl Klavye hatası kendi kendine birşeyler yapıyor 😂 Yorumla Nillperii +1 yıl bundan sonra düşünüyorumdum yazcam sevdim :D Yorumla DELIRECO +1 yıl 😂😂 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Bahsettiğin Kıl sarı olan mı haha çok sevimli😂Ben kahvaltı yapamıyorum sabahları😕 1 4 Yorumla Nillperii +1 yıl evet o deli bu işte 😀kahvaltısız olmaz kızarım çabuk kahvaltıya😠 Yorumla Stewie20 +1 yıl Tamam tamam kızma yapacam şimdi😅 Yorumla Nillperii +1 yıl fotoğraf istiyorum yaptığını görcem😀 Yorumla Stewie20 +1 yıl Ahah atayım😆 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Petibor bisküvi kola daha sonra sütlü simit ve meyvesuyu daha sonra karaker 😌😌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Patates kızartması , zeytin , peynir, tereyağlı bal, çeri domates , yeşil elma ve çay var. 2 0 Yorumla
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benim için tam bir cinnet geçirme karesi 😱 1 2 Yorumla Nillperii +1 yıl neden? Yorumla WaltDisney +1 yıl Evde hayvan beslemeye karşı ve hijyen takıntılı biri olduğum için Yorumla
Kardankadın2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sicaktan bunalmışlar annesi 1 2 Yorumla Nillperii +1 yıl çok sıcak sabahın bu saatinde ama benim tezgahımda ne işleri var her sabah 😃 Yorumla Kardankadın2 +1 yıl Mermer soğuk ya oraya yatmıştır belki Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kedilerdeki bu tezgah sevdası niye acaba 1 1 Yorumla Nillperii +1 yıl onu ben de merak ediyorum Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sağlıklı ne var ise bulup yiyeceğim.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yulaf ve kahve
Ayy çok tatlılar , domates peynir biber yedim ekmek arası
afiyet olsun😃
Çok tatlı maşallah alerjim olmasa eve almayı düşünüyorumdum ❤️
düşünüyorumdum haha :D
Klavye hatası kendi kendine birşeyler yapıyor 😂
bundan sonra düşünüyorumdum yazcam sevdim :D
😂😂
Bahsettiğin Kıl sarı olan mı haha çok sevimli😂
Ben kahvaltı yapamıyorum sabahları😕
evet o deli bu işte 😀kahvaltısız olmaz kızarım çabuk kahvaltıya😠
Tamam tamam kızma yapacam şimdi😅
fotoğraf istiyorum yaptığını görcem😀
Ahah atayım😆
Petibor bisküvi kola daha sonra sütlü simit ve meyvesuyu daha sonra karaker 😌😌
Patates kızartması , zeytin , peynir, tereyağlı bal, çeri domates , yeşil elma ve çay var.
Börek, domates, falan yedik
Bence.
https://voca.ro/19UuTANWoJ6D
Benim için tam bir cinnet geçirme karesi 😱
neden?
Evde hayvan beslemeye karşı ve hijyen takıntılı biri olduğum için
Sicaktan bunalmışlar annesi
çok sıcak sabahın bu saatinde ama benim tezgahımda ne işleri var her sabah 😃
Mermer soğuk ya oraya yatmıştır belki
kedilerdeki bu tezgah sevdası niye acaba
onu ben de merak ediyorum
kediler çok şeker😉😄