Yeme & İçme Tutku ile çay içtiniz mi? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor 😀😀Ben içiyorum baya zevkli 😀Eşlik etmek isteyen olursa tutku ile çay içeriz 😀😀 Tutku ile çay içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hemde çok içtim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hayır kahve içiyorum 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Tutku ile sevişiriz Sakince çay içerizOlur mu apla 😝 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl He ablam he Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ciddiyetsiz cevap vereninMavi fincanı kırılsınÇok amin Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet harika oluyor bende severim tutku ve çayı ama çay Lipton ve içinde çay çiçeği veya bergamotlu olursa oo harika olur 🤤😋 1 0 Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum, ama çayın yanında sürekli kek, bisküvi yiyen biri olduğum için yemişimdir diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Çayı ben şekerli içtiğim için yakışmıyor.. Çayı şekersiz içmek. lazım 1 0 Yorumla
Mersona Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben cicibebe ile içiyorum ara sıra çok güzel oluyor. 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bayadır yemiyormuşum şimdi fark ettim artık ne kadar önemsizse :D 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl evet kadın günlerinde içtim tutkuyu ayri bi seviyorum kahveyle de iyi gidiyor 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl az yiyip içmişliğimiz yok. afiyet olsun. :D 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl rica ederim.✨ Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Tutku bana eşlik etsin ben tutkuyla seveyim 😂 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl O da güzel Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Çay mı ısmarlıyon🤣 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @SaklıTutkular ısmarlarız 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Sağol 😅 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tutku bu hayatta en çok sevdiğim şey 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kim sevmez ki tutku yu Yorumla
bigünmutlaka Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tutku eskiden çok lezzetliydi ama eski tadını alamıyorum niyeyse. 1 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Biskremlede güzel gidiyo 1 4 Yorumla Sseerrhhaattttt +1 yıl Ama en güzeli eti yulaflı ❤ Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Denerim bir ara Yorumla Sseerrhhaattttt +1 yıl Dene ama yatırım tavsiyesi değildie Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adana'da tutku ile içilmez 😂 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Nasıl içilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu soru niye senin bu kadar ilgini çekti 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hangi soru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu soruyu farklı birisi sordu sandım ya.. neyse sil yorumları.. 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutku ile çayı çok severim. Hangi avm burası 🤔 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Neo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayırdır tutkuadn sponsorluk mu aldın? 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kim bilir belki Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Afiyet olsun bende çok severim 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet içerim çok güzel tadı oluyor 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet genelde kendimle çay içiyorum 😃 1 9 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hürmetler apla 😝 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @AsabiÖküz 🤣🤣 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Tanıyorum seni dediydim 😝 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @AsabiÖküz evet sendin o 😃 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hiç kullandın mı 😝 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @AsabiÖküz çay mı tutku mu? 🤣 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Tutkuyla plug 🤪 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @AsabiÖküz alakasız görüş yorumu 🙄 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl İşine gelmedi tabi uyuzcuk 😃 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır içmedim tutkuyla çay 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Bazen içerim hakketen güzel oluyor. 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hayır içmedim ama kahve eşliğinde denemiştim 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İçmiştim niye sordun 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Merak şeysi Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl afiyet olsun 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Rica ederim Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ay canim cok cekti 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Gel var çok Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl çay okey de tutku ve türevlerini tükmetiyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İçtim 1 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Demli olsun o zamn 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sen gel olur Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Demin yedim Tutku. 1 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eşlik etmek isterim 0 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Buyurun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi avm o😄 1 8 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sana yakın olan hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mall of İstanbul olsa olurdu Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ahh bee çok uzak 🚬🚬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anadolu yakasi mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anadolu yakasi mi Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet mk😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mortal kombat mk si o 😄😄 mi yazacaktim klavyemden kacti. E metrobus var hizlica gelirim onla Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Gel bekliyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çayla iyi gidiyor 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hemde çok içtim gadası
Hayır kahve içiyorum
Tutku ile sevişiriz
Sakince çay içeriz
Olur mu apla 😝
He ablam he
Ciddiyetsiz cevap verenin
Mavi fincanı kırılsın
Çok amin
Evet harika oluyor bende severim tutku ve çayı ama çay Lipton ve içinde çay çiçeği veya bergamotlu olursa oo harika olur 🤤😋
Hatırlamıyorum, ama çayın yanında sürekli kek, bisküvi yiyen biri olduğum için yemişimdir diye düşünüyorum.
Bu buskuvi ile seviyorum çayı
Çayı ben şekerli içtiğim için yakışmıyor.. Çayı şekersiz içmek. lazım
Ben cicibebe ile içiyorum ara sıra çok güzel oluyor.
Bayadır yemiyormuşum şimdi fark ettim artık ne kadar önemsizse :D
evet kadın günlerinde içtim tutkuyu ayri bi seviyorum kahveyle de iyi gidiyor
az yiyip içmişliğimiz yok. afiyet olsun. :D
Teşekkür ederim 🌸
rica ederim.✨
Tutku bana eşlik etsin ben tutkuyla seveyim 😂
O da güzel
Çay mı ısmarlıyon🤣
@SaklıTutkular ısmarlarız 😂
Sağol 😅
Tutku bu hayatta en çok sevdiğim şey
Kim sevmez ki tutku yu
Tutku eskiden çok lezzetliydi ama eski tadını alamıyorum niyeyse.
Biskremlede güzel gidiyo
Ama en güzeli eti yulaflı ❤
Denerim bir ara
Dene ama yatırım tavsiyesi değildie
😀😀
Adana'da tutku ile içilmez 😂
Nasıl içilir
Bu soru niye senin bu kadar ilgini çekti 😂
Hangi soru
Ben bu soruyu farklı birisi sordu sandım ya.. neyse sil yorumları.. 😂😂
Tutku ile çayı çok severim. Hangi avm burası 🤔
Neo
hayırdır tutkuadn sponsorluk mu aldın?
Kim bilir belki
Afiyet olsun bende çok severim
Teşekkür ederim
Biskremmm tercihim ahaha :D
Evet cok guzel Vala en sevdiğim 🥰
evet içerim çok güzel tadı oluyor
Evet genelde kendimle çay içiyorum 😃
Hürmetler apla 😝
@AsabiÖküz 🤣🤣
Tanıyorum seni dediydim 😝
@AsabiÖküz evet sendin o 😃
Hiç kullandın mı 😝
@AsabiÖküz çay mı tutku mu? 🤣
Tutkuyla plug 🤪
@AsabiÖküz alakasız görüş yorumu 🙄
İşine gelmedi tabi uyuzcuk 😃
Hayır içmedim tutkuyla çay
2 taneden sonra bayıyor
Eti tutku gerçek tutku
Bazen içerim hakketen güzel oluyor.
Kahveyle güzel oluyor.
Hayır içmedim ama kahve eşliğinde denemiştim
İçmiştim niye sordun
Merak şeysi
afiyet olsun
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Ay canim cok cekti
Gel var çok
çay okey de tutku ve türevlerini tükmetiyorum
Hayır
İçtim
Evet
İctik
yemeyi bıraktım
İsmarlarsan neden olmasın
evet içtim çok iyi
Demli olsun o zamn
Sen gel olur
Demin yedim Tutku.
İçtik
Eşlik etmek isterim
Buyurun
Hangi avm o😄
Sana yakın olan hangisi
Mall of İstanbul olsa olurdu
Ahh bee çok uzak 🚬🚬
Anadolu yakasi mk
Anadolu yakasi mi
Evet mk😀
Mortal kombat mk si o 😄😄 mi yazacaktim klavyemden kacti. E metrobus var hizlica gelirim onla
Gel bekliyorum
Çayla iyi gidiyor
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Evet içtim hemde çok
evet.çokgüzel