Karnım çok aç bir halde gezerken seni görüyorum bir anda. "İşte!" Diyorum. "Günün yemeği tam karşımda!" 🤤😂 Kıskıvrak yakaladığım seni, yaşadığım yere götürüyor ve seni yahni yapmak için malzemeler doğruyorum: Soğan, biber, domates, patates...
Bundan sonra ise karşımıza iki ihtimal çıkıyor: 1) Bana öyle bir şey söylüyorsun ki ikna oluyor ve seni yemekten vazgeçiyorum. 2) Söylediğin şey zerre ilgimi çekmiyor ve seni yahni yapıyorum.
Vereceğin cevaba göre bu iki ihtimalden hangisini yaşardın, söyleyeyim mi? 😏😂 Gelsin bakalım cevaplar! 👇💛
Ben bir dev olsaydım, akşam yemeğim olmamak için beni nasıl ikna ederdin? Başarılı veya başarısız olduğunu söyleyeyim mi?
Az önce sizin evinizden çıktım. Evinde ki en ve tek değerli bir şeyi alıp, sakladım. Benim için ölmek sorun değil, yiyebilirsin. Hatta benim yahnim güzel olur. Ama sen bir daha o değerli şeye sahip olabilir misin? 😏🦁
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evimde öyle kıymet verdiğim tek bir şey yok. Sana da ham ham! 😉
Derdim ki benim gibi lezzetli yemeklerden daha çok var ama nerede olduğunu bilmiyorsun beni yersen sadece 1 gün karnın doyar ama beni yemezsen sana benim gibilerin bulunduğu büyük bir şehir gösterebilirim böylece hiç aç kalmazsın
Eğer beni yemezsen sana sürekli en güzel, en sevdiğin yemekleri pişiririm. Eğer beni yersen anlık doymuş olursun yemezsen de sürekli sevdiğin şeylerle doymuş olursun.😄🤩
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Ben bir dev olsaydım, akşam yemeğim olmamak için beni nasıl ikna ederdin? Başarılı veya başarısız olduğunu söyleyeyim mi?