Her şeyde olduğu gibi yemek yemekte de bir sıra vardır. Önce çorba içilir. Ardından ara sıcağa geçilir. En sonunda ise tatlı yenir. ❤
Fakat... Fakat... Fakat... Bu kurala pek çok kişi uymayabilir. Hatta hepsini aynı anda yiyenler bile olabilir. Önce tatlı, biraz çorba biraz da pilav veya salata. Bunun gibi. 😄
Kendi adıma konuşacak olursam ben biraz sıraya dikkat ediyorum bu konuda. Nizami sırayı bozmadan yiyor, en son keyfimi de tatlıyla yapıyorum varsa. 😍✌️
Peki ya siz? 🤔 Sırayla mı yemeyi tercih edenlerdensiniz yoksa ortaya karışık, istediğinden başlayanlardan mı?🍝
Yemeği sırayla yiyenlerden misiniz yoksa ortaya karışık şekilde mi?
Birlikte yenmesi gereken yemekleri birlikte yerim pilav ve fasulye gibi yanında salata ya da turşu ile üzerine de ayranı yudumlarim.. miss..🤭 Tatlıyı her zaman sonraya saklarım ama..😊
Pek corba sevmem direk ara sıcak ve pilava geçerim yanında salata cacık hiç fark etmez😃 Tatlıyı hem yemekten önce hem sonra yiyebilirim bu sayede iştahım kapanıyor sjhsd
Günlerin aranan ismi! 😂 cidden o kadar lezzeti aynı anda yiyebilmenize aşırı şaşırıyorum. Ben bir şeyin tadı bir şeye karışsın hayatta dayanamam fhfhdj