@Ne_yapalım 😅 zaten çayın tadı bize has kültür biliyorsunuz hep birlikte sohbet ile çıkar, sorun yok. Sayın soru sahibi de herkese çay ısmarladı bile 😊
@Ne_yapalım bizim insanımızin gönlü de boldur, zam gelse de o çayı koyar ortaya, soru sahibine bu güzel soru için teşekkür ediyoruz ve herkese iyi akşamlar 😊🙋
Açık olmalı. Demli çayın nesini seviyorlar anlamış değilim :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
16 gü
Demli olsun, açık renk olmasın. Şeker yok. Limon da pek sevmem. Bazen adaçayına kayarım ama klasik çay başka. Bardak ince belli de olmalı. İçim ısınıyor bir de kışın iyi gidiyor. Yazın buzlu içmem. Yani her şeyle uyumlu bir içecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Demli pek sevmem açıkçası, genelde de tercihim kahvedir. Çaya da bir tane tatlandırıcı atıyorum.
Çay karası gönül yarası derler, bilir misiniz? İşte çayın karasında gizlenir sevdalar. Bu yüzden bazen çay içerken sızlar yüreğiniz. Ve her yudumda özlenir yara sahibiniz…!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kahve içiyorum
Açık çay sevmiyorum. Koyusundan ve bir de az şekerli olursa içmelere doymam.🤭
Normal olmalı ne açık ne zift gibi koyu ama kesinlikle şekersiz, yanında şekerli bir şey varsa hiç değmeyin keyfime, her durumda o demlik bitecek...😅
O zaman oraya bi semaver koyduralım🤭1demliği senin.. semaver bize kalsın😊😄
@Ne_yapalım 😅 zaten çayın tadı bize has kültür biliyorsunuz hep birlikte sohbet ile çıkar, sorun yok. Sayın soru sahibi de herkese çay ısmarladı bile 😊
Sohbetin dibine vururuz sorun değilde 😊😄 çaya yüklü zam geldi sayın soru sahibi bu teklifi yaptığına pişman olabilir😄😄 demliğin altını sönük gördümmü çaysıyorum da ben😂😂🤣🤣 bilemedim çok arsızlık etmesekmi 😜misafirliğimizi bilelim.😌
@Ne_yapalım bizim insanımızin gönlü de boldur, zam gelse de o çayı koyar ortaya, soru sahibine bu güzel soru için teşekkür ediyoruz ve herkese iyi akşamlar 😊🙋
👍✌
Rica ediyorum. Feda olsun çaylar size 💜🌸
Teşekkür eder tekrarını bekleriz😌🤭😊
Şekersiz içerim çayı mı.
Ne çok demli, ne çok açık, ikisinin ortası olmalı.
Ve çay taze demlenmiş olmalı..
Bayat çayın tadı buruk olur.
Açık ve meyveli içmeyi seviyorum.
Çay sevmiyorum ama içtiğimde de açık içerim. Demli olunca zehir gibi oluyor. Asla midem almıyor.
Demli ve şekersiz severim.
Şekerli şerbet gibi geliyor, açık çay ise su gibi geliyor
Orta demli ve demini iyi almış olmalı doyamam içmeye
Demli ve bergamotlu severim. 1 demlik içerim tek başıma. Birde fincan değil cam severim
Simsiyah olacak şekilde demli yoksa ona çay demem. Zaten çay öyle olmayınca katiyen içmem.
Açık olmalı.
Demli çayın nesini seviyorlar anlamış değilim :D
Demli olsun, açık renk olmasın. Şeker yok. Limon da pek sevmem. Bazen adaçayına kayarım ama klasik çay başka. Bardak ince belli de olmalı. İçim ısınıyor bir de kışın iyi gidiyor. Yazın buzlu içmem. Yani her şeyle uyumlu bir içecek.
Demli pek sevmem açıkçası, genelde de tercihim kahvedir. Çaya da bir tane tatlandırıcı atıyorum.
Açık ve sekersiz.. bazen 1 şekerli
Açık tavşan kanı olur
Tamam sana açık tavşan kanı
orta sade ince belli de
Açık 2 şekerli severim
Tavşan kanı ve şekersiz...
Demli full ama şekersiz
Çay sevmiyorum ama demli çay içemem, acı.
Açık çay seviyorum
Aay bitki çayları 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Demli iyidir çayın tadını alıyor insan bence
Çayımı aslan kanı severim.
Şekerli
Demli
Çay karası gönül yarası derler, bilir misiniz?
İşte çayın karasında gizlenir sevdalar.
Bu yüzden bazen çay içerken sızlar yüreğiniz.
Ve her yudumda özlenir yara sahibiniz…!
🥲
Bergamotlu demli içerim
Açık
demli
Demli. ❤
Şelersiz severim
Demlii
Sıcak
demli sevilir
Açık seviyorum.
Çay sevmem