Üzülerek belirteyim ki bu bir ülkenin itibarıdır. Ben bunu 10-15 sene evvel yerken şuankinin 2 katı katı boyutunda içerik olarak çok daha zengindi. Eminim ki şunun içinde şu an süt yoktur. Malzemeden içerikten kaliteden kısa kısa bir şey kalmayacak yakında. d
Bu şey şimdi Magnum mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimse kusura bakmasın ama yiyeceğinden tut tekstiline, teknolojisine... dünya üzerinde ne kadar marka varsa aralarından en dürüstü algidadır. Evet fiyat arttı boyutu küçüldü ama o magnumu yerken hala badem tadını, süt tadını çikolata tadını alabiliyorum. Diğerleri gibi hem fiyat arttırıp hem boyutunu küçültüp hemde iğrenç tatlar yedirtmiyorlar bize. Sırf bu yüzden bir zamanlar 2.5 TL olupta pahalı diye almadığım magnuma şimdi 12 lirayı gözümü kırpmadan veriyorum helal olsun. Bence kıymetini bilin
Sorma kardeş gramaj dusurmelerinden bende nefret ediyorum. 5 sene önce markette 4 liraya 80 gr antep fıstıklı çikolata alırken şimdi 12 liraya 60 gr alıyorsun. Fiyatın 3 katı arttığına mi yanayım gramın düştüğüne mi? Doğru düzgün bir ekonomi olsa bugün 7 liraya 80 gr Antep fıstıklı kare çikolata alabilmemiz lazım.
Önceden (hatta çok önceden de bahsetmiyorum, birkaç sene önce) tekli Magnum ile şu 6'lı mini Magnum'lar arasında dağlar kadar fark vardı. Şimdi hiçbir fark yok çünkü tekli ile mini olanlar neredeyse aynı boyda :)) 13 TL'ye dondurma yiyorsun 2 ısırıkta bitiyor.