Yoksa asla diyenlerden misin 😃
Ben pek sevmiyorum 🫤
Aynı yere gidiyor diyenler, damak zevki diye bir şey var ☺️

Bazen evet her yemek karıştırılmaz ki ayrıca karıştırmak dediysem çorba haline getirmek değil
Yani bende karıştırmam ama müsadenle pilav üzeri vs vs de olur ama şimdi🤔
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Vallahi mincan günlerdir yemek yiyemiyorum ama
Çok çok acelem varsa kfpnin üstüne salata da koyup devam etmediğim günler az değil
Yemeklerin bazılarını karıştırarak yemeyi severim ama her yemek olmaz özellikle sulu bir yemeği karıştırmam mesela pilavın üstüne nohut koyacaksan suyunu süzüp koyarım yoksa pilav hamur gibi oluyor yani güzel olmuyor.
İyide karıştırmakla ayrılmaz ikilileri üst üste koymak aynı şey değil 😄 benim mesela kuzenim pirinç pilavıyla cacığı karıştırıp yerdi küçükken 😕 buna ıyyy tamam ama pilav üstü kuru ya da pilav üstü tavuk istisnadır
Asla yiyemem ben, midem bulanır. Hatta kuru fasule ve pilavı iki ayrı kaşıkla yerim, aynı kaşıkla bile yiyemiyorum 😅
Ben hiçbir yemeği kesinlikle karıştırmıyorum. Yemek konusunda maalesef hassasım. O yüzden karıştırıp bulamaç yapıp yeme gibi bir alışkanlığım hiç olmadı :)
Sadece kuru - pilav da uygularım. Meşhur pilav üstü kuru. Onun dışında diğer yemeklerde pek karıştırma taraftarı değilim. Hepsinin lezzetini ayrı ayrı almalıyım.
Evet, severim. Kuru fasulye, pilav ve salata karışımı süper oluyo veya salatalık turşusu da. Bugün de bu karışımı yiyeceğim.
Hahaha ben bulamac gibi yapar yerim de karbonhidrat disindaki seyleri. Fasulyeyle nescafe mercimek corbasiyla yogurt vs djdndnd
Çok tercih etmemekle birlikte uyumluu olanları bi miktar karıştırabiliyorum bazen :)
Pilav üzerine zeytinyağlı fasulye en bayıldığımm mesela🤤
Nohut, tavuk, kuru fasulye, bezelye, köfte, döner pilav zaten karışır makarna ile de köfte falan iyi gidiyor ya da Ton balık 😋😋
Ben asla diyenlerdenim 😁 herseyin bir düzeni vardir benim icin. Ve yeme sekliminde bir düzeni var. Genelde tek tek sirayla yemeyi severim
Severim ya mesela makarnayı Rus salatası gibi yapıp yemeyi çok severim. Kumpir severim ki kumpir aşırı karışık bir yemek
Eskiden severdim şimdi hayır öyle hemen bitiyor hemen bitmesin istiyorum
Evett genelde 3 çeşit yemek koyarım , üzerine yoğurt ekleyip karıştırırım.
Annem ıyyy yine bulamaç yaptın der
Kardeşim onu gerçekten yicek msn der
En sevdıgım yemek tas kebabı. Karıştırarak yemeyi sevmiyorum
Bi kaç şey dışında karıştırmayı pek sevmem. Tadların birbirine girmesi hoşuma gitmez 🤫
Baklava ayran AA bu girmez
O zaman dolma pilav
Karnı yarık pilav
Pilav ve tüm dünya
Valla hep sade seviyorum pilav özellikle şehriyesiz çok daha güzel
Yemekleri karıştırmam aynı tabakda olursa özellikle söylerim yanına olcağını yoģurtda dahil.
En İyi Kız Görüşü