Yeme & İçme Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı seversiniz? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Selammmmm 🧚♀️Sütlü tatlılardan vazgeçemediiğim doğrudur 😻🧚♀️ 😍Siteden kiminle tatlı yemek istersin? @emre00 baklavadan vazgeçemiyorduuu 😅😅 Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Tatlı sevmiyorum 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlılar tabi ki. @tuba-sueda seversin 😄❤ 2 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Belki inanmazsın ama damak zevki olarak acı çikolata ve portakal kabuklu tatlılar haricinde sütlü veya şerbetli hiçbir tatlıya ilgim yok @padisahinkizi 😅😅 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Aaa 😂😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Düşünmen yeter ama kusura bakma ben tatlı tüketmiyorum 😅😅❤️❤️ Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sütlüler aparatif benim için. Şerbetliler tatlıdır.😏 3 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Afiyet olsun sana.Ben tabi ki @KürkMantoluHayri ile tatlı yemek isterdim ve dilerdim ki tatlı tatlı sohbetimiz olsun 1 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En çok meyveli tatlıları seviyorum, sonra şerbetli sonra da sütlü. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sütlü tatlıları severim 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sütlü tatlılar bir adım önde benim için 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatlı sevmiyorum ancak sütlü iyi olur. 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim, hepsinin yeri başka. :D 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sütlü tatlı , şerbetli çok ağır geliyor 1 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şerbetli ve Antep fıstıklı tatlılar aşktır ❤️ 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem öyle biri yok galiba. 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Sütlü tatlı çok hoştir 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çok yedik ah şu tatlılar 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sütlü tatlılar 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tatlı sevmiyorum knk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tatlı sevmiyorum
Sütlü tatlılar tabi ki.
@tuba-sueda seversin 😄❤
Belki inanmazsın ama damak zevki olarak acı çikolata ve portakal kabuklu tatlılar haricinde sütlü veya şerbetli hiçbir tatlıya ilgim yok @padisahinkizi 😅😅
Aaa 😂😂
Düşünmen yeter ama kusura bakma ben tatlı tüketmiyorum 😅😅❤️❤️
Sütlüler aparatif benim için. Şerbetliler tatlıdır.😏
Afiyet olsun sana.
Ben tabi ki @KürkMantoluHayri ile tatlı yemek isterdim ve dilerdim ki tatlı tatlı sohbetimiz olsun
En çok meyveli tatlıları seviyorum, sonra şerbetli sonra da sütlü.
Sütlü tatlıları severim
Sütlü tatlılar bir adım önde benim için
Tatlı sevmiyorum ancak sütlü iyi olur.
Şerbetli tatlıları daha çok seviyorum 🤤
ikisi de benim bebeklerim 🤍
Sütlü tatlıları severim.
İkisini de severim, hepsinin yeri başka. :D
Sütlü tatlı , şerbetli çok ağır geliyor
Şerbetli ve Antep fıstıklı tatlılar aşktır ❤️
Bilmem öyle biri yok galiba.
Sütlü tatlı çok hoştir
Çok yedik ah şu tatlılar 🤣🤣🤣