Yeme & İçme Çileklerim nasıl? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çileklerimden ilk mahsülü biraz önce aldım. 6-7 kök çilekten ilk olan 2 tanesi bunlar. Seneye hedefim daha büyük, arttırmayı düşünüyorum. Sizler çilek ekiyor musunuz? Çileklerim nasıl? Cevapla Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. iyiler 1 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu var yiyenmi? 1 3 Yorumla _betz_ +1 yıl Saksıda bile ne güzel olmuş, ben de böyle yapabilirim bana da örnek oldu teşekkür ederim. Çok güzel gözüküyor sizinkiler de 🙃 Yorumla paslanmazdemir +1 yıl Rica ederim. Valla tadını çok merak ediyorum ama , kardeşim de annem de merak ediyor biz o çileği 3 e bölüp yiyeceğiz hshsgsggs Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyet olsun 😅😅 Yorumla
birminiktavsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Ben de ektim annemin bahçesinin kenarına. Ama benim çileklerimi bişey yiyor çözemedim ne yiyor :( 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl Benim de bir tanesinin kenarını yemişti, kuş olabilir diye düşündüm ben. Fare ya da köstebek de olabilir sizinkini yiyen. Yorumla
filthy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çileklerin güzel. Bazı çilekler tamamen kızarmasa bile tatlı olur. Bunlar onlara benziyor. Ben ekmiyorum ama yakından inceledim ekilen çilekleri. 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Evet tadı ekşi değil, tatlı idi. Ben bekleyemedim, sabırlı olsam belki daha da olgunlaşabilirdi ☺️ Yorumla filthy +1 yıl Ben de beklemezdim 🙂 bu çileklerin aynısından yedim Yorumla
Şapkacıı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel olmuşlar doğal çilek çok güzel. Sanırım böyle ekilen yerde gitgide çoğalıyor bunlar. 1 3 Yorumla _betz_ +1 yıl İnşallah çoğalır, bakalım seneye nasıl olacak. Seneye daha çok bakım yapıp ilgileneceğim nasip olursa. Bakalım nasıl olacak 🤔 Yorumla Şapkacıı +1 yıl Bence güzel olacak :)) Yorumla _betz_ +1 yıl İnşallah 🌻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iyiler
Bu var yiyenmi?
Saksıda bile ne güzel olmuş, ben de böyle yapabilirim bana da örnek oldu teşekkür ederim. Çok güzel gözüküyor sizinkiler de 🙃
Rica ederim.
Valla tadını çok merak ediyorum ama , kardeşim de annem de merak ediyor biz o çileği 3 e bölüp yiyeceğiz hshsgsggs
Afiyet olsun 😅😅
Ben de ektim annemin bahçesinin kenarına. Ama benim çileklerimi bişey yiyor çözemedim ne yiyor :(
Benim de bir tanesinin kenarını yemişti, kuş olabilir diye düşündüm ben. Fare ya da köstebek de olabilir sizinkini yiyen.
Çileklerin güzel. Bazı çilekler tamamen kızarmasa bile tatlı olur. Bunlar onlara benziyor. Ben ekmiyorum ama yakından inceledim ekilen çilekleri.
Evet tadı ekşi değil, tatlı idi. Ben bekleyemedim, sabırlı olsam belki daha da olgunlaşabilirdi ☺️
Ben de beklemezdim 🙂 bu çileklerin aynısından yedim
Çok güzel olmuşlar doğal çilek çok güzel. Sanırım böyle ekilen yerde gitgide çoğalıyor bunlar.
İnşallah çoğalır, bakalım seneye nasıl olacak. Seneye daha çok bakım yapıp ilgileneceğim nasip olursa. Bakalım nasıl olacak 🤔
Bence güzel olacak :))
İnşallah 🌻