Yeme & İçme Bayıla bayıla yediğiniz kuruyemiş hangisi? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaju badem fındık Antep hepsi benim bebeklerim 😋 Peki ya sizin? Bayıla bayıla yediğiniz kuruyemiş hangisi? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Hepsini ayrı severim ama en sevdiğim yer fıstığıdır.. 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fındık, kaju, antep fıstığı, çiğ badem :D hepsi hepsi 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Hepsiiii 😃 Yorumla
Giselle8 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Antep fıstığı, kaju keşke ucuz olsa da yesek ♥️ 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Keşke rahat 1 kilo yerim ❤️ Yorumla
BMVmusti Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Geriye bir şey kalmadı ki saten hepsini saydın 😅 1 2 Yorumla hhangoverr +1 yıl Abi sus çaktırma ya 😃 Yorumla BMVmusti +1 yıl Yine neyin içine sı*tım 😊😊 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. antep fıstığı fındık içi 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok sevip yiyemediğim fındık, badem, ceviz, kaju 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yaş fındık ve ceviz 1 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Cevizi unuttum doğruuu Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 603 cevap paylaştı. Çitos 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevmiyorum
Hepsini ayrı severim ama en sevdiğim yer fıstığıdır..
Fındık, kaju, antep fıstığı, çiğ badem :D hepsi hepsi
Hepsiiii 😃
Antep fıstığı, kaju keşke ucuz olsa da yesek ♥️
Keşke rahat 1 kilo yerim ❤️
Geriye bir şey kalmadı ki saten hepsini saydın 😅
Abi sus çaktırma ya 😃
Yine neyin içine sı*tım 😊😊
antep fıstığı
fındık içi
Beyaz sarı leblebi 🥜 fıstık
Çok sevip yiyemediğim fındık, badem, ceviz, kaju
Yaş fındık ve ceviz