Yeme & İçme 1 ay Bayıla bayıla yediğiniz kuruyemiş hangisi? hhangoverr Master Takip Et FacebookTwitter 10 Kaju badem fındık Antep hepsi benim bebeklerim 😋 Peki ya sizin? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Bayıla bayıla yediğiniz kuruyemiş hangisi? 109 Görüşünü yaz
Sükût_uHayâl | Yeme & İçme konusunda 344 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hepsini ayrı severim ama en sevdiğim yer fıstığıdır.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
İrşii | Yeme & İçme konusunda 454 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Fındık, kaju, antep fıstığı, çiğ badem :D hepsi hepsi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi hhangoverr 1 ay Hepsiiii 😃
BMVmusti Xper 5 1 ay Geriye bir şey kalmadı ki saten hepsini saydın 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi hhangoverr 1 ay Abi sus çaktırma ya 😃 BMVmusti 1 ay Yine neyin içine sı*tım 😊😊
thecutewitch | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 1 ay antep fıstığı fındık içi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ǥнσsτ17 | Yeme & İçme konusunda 78 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Çok sevip yiyemediğim fındık, badem, ceviz, kaju Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Giselle8 Xper 4 1 ay Antep fıstığı, kaju keşke ucuz olsa da yesek ♥️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi hhangoverr 1 ay Keşke rahat 1 kilo yerim ❤️
-Afroditimsi | Yeme & İçme konusunda 117 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Yaş fındık ve ceviz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi hhangoverr 1 ay Cevizi unuttum doğruuu
Mapustayım | Yeme & İçme konusunda 387 görüş paylaştı. Guru 1 ay Antep fıstığı >>> Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Barış_LonelyForever | Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. Master 1 ay Sevmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gayetmutlu Xper 4 1 ay Beyaz sarı leblebi 🥜 fıstık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
padisahinkizi | Yeme & İçme konusunda 754 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kaju... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
TheLovex_ | Yeme & İçme konusunda 137 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Badem ve ceviz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Nesrin772 | Yeme & İçme konusunda 68 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Badem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
aynadakiajan | Yeme & İçme konusunda 278 görüş paylaştı. Master 1 ay Çitos Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109Hepsini ayrı severim ama en sevdiğim yer fıstığıdır..
Fındık, kaju, antep fıstığı, çiğ badem :D hepsi hepsi
Hepsiiii 😃
Geriye bir şey kalmadı ki saten hepsini saydın 😅
Abi sus çaktırma ya 😃
Yine neyin içine sı*tım 😊😊
antep fıstığı
fındık içi
Çok sevip yiyemediğim fındık, badem, ceviz, kaju
Antep fıstığı, kaju keşke ucuz olsa da yesek ♥️
Keşke rahat 1 kilo yerim ❤️
Yaş fındık ve ceviz
Cevizi unuttum doğruuu