Yeme & İçme En çok sevdiğiniz pide çeşidi hangisi? SimaS Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Pideciler koşun.. Kıymalı pide Kuşbaşılı pide Kaşarlı pide Karışık pide Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok sevdiğiniz pide çeşidi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. sevmiyorum 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Karar veremiyorum çünkü hepsini çok seviyorum sjsjdjs 0 0 Yorumla
Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kavurmalı kaşarlı + ekstra yumurtalı + ekstra tereyağlı, Trabzon usulü :) 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Kıymalı pide severim. Kıymalı, bol domatesli, biberli. 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kaşarlı, sucuklu ve pastırmalı. :D 1 0 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kıymalı ya kesinlikle. Etli ekmeğin veya etli pidenin meşhur olduğu illere aşığım zaten 0 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kuşkaş denilince akan sular durur bende. 😂 0 0 Yorumla
Ahmet4029 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tanesini 30 tl den satmaları dışında sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Kıymalı pide vazgeçilmez bir klasik. 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuşbaşılııııı 😋😋😋😋 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuşbaşı ve kavurma kaşar 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Patatesli yok mu 😃 0 1 Yorumla SimaS +1 yıl Nasıl isdersenn.💫 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kıymalı pide 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sucuklu 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaşarlı sucuklu. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sebzeli çıtır pide 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kıymalı. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kıymalı. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kuşbaşıli pide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sevmiyorum
Karar veremiyorum çünkü hepsini çok seviyorum sjsjdjs
Kavurmalı kaşarlı + ekstra yumurtalı + ekstra tereyağlı, Trabzon usulü :)
Kıymalı pide severim. Kıymalı, bol domatesli, biberli.
Kaşarlı, sucuklu ve pastırmalı. :D
Kıymalı ya kesinlikle. Etli ekmeğin veya etli pidenin meşhur olduğu illere aşığım zaten
Kuşkaş denilince akan sular durur bende. 😂
Tanesini 30 tl den satmaları dışında sıkıntı yok.
Kıymalı pide vazgeçilmez bir klasik.
Kıymalı kuşbaşılı domatesli…
Kuşbaşılııııı 😋😋😋😋
Kuşbaşı ve kavurma kaşar
karışık olsa yerdim 5 10 pide 😃
Patatesli yok mu 😃
Nasıl isdersenn.💫
Kıymalı pide
Karışık🤤
Kıymalı pide ❣
hepsi
Karışık