Yeme & İçme Kuru fasulyeyi nasıl tercih edersiniz? Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhabalar efenm, :) Benim tercihim pastırmalı kuru fasulyeden yanadır. :D Siz kuru fasulyeyi etli mi, pastırmalı mı, sucuklu mu, sade mi tercih edersiniz? #Düşünürbiri Kuru fasulyeyi nasıl tercih edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Limonkokkkkulummmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol biberli güzel oluyor 🤐 1 1 Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Canım çekti sağol Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. En iyisi etli olandır. 1 1 Yorumla novel +1 yıl Eig için teşekkürler :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Kuru fasulyeyi et olmadan düşünemiyorum, hele bir de kemikli etle pişirilmişse bayılırım..🤭😊 2 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Kaburgaları minik minik parçalayıp içine atacaksın mmmmuazzam Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl 1 tane ekmeği banarım valla. Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sade tercih ederim ama bizim evde genelde parça etli yapılıyor. 1 0 Yorumla
İlknury4141 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiç farketmiyor yanında pilav olsun yeter ☺️ 2 0 Yorumla
busuyukimiçtii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Etli acılı ohh pilavın üstünde mikemmel 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Etsiz cünkü ben vejeteryanm 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. sucuklu ve sadeden yanayım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar