Ilk defa denicemde kücük boy sise aromali bisey.
Ve cok kokar mi?
Ve cok kokar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hacmen yüzde 8 ila 12 arası alkol icerir yani sarhoş eder mi kişinin bünyesine bağlı 100 rakı içip sarhoş olmayan insanlar varken bir bardak bira içip sarhoş olan insanlar var yani bu birazda alkole karşı bünyenin zayıflığı ya da güçlülügu denebilir sakin antibiyotik aspirin gibi ya da başka tarz haplarla alkol içme güzel saraplar vardır sevilen markası gerçekten 2005 ten beri güzel saraplar üretiyor çok icmisligim vardır cabernet sauvignon tadını beğendiğim şaraplar icindedir tekel bufesinde çalıştığım dönemlerde bir çok kav şarap dahil icmisligim vardır meyve aromalılari çok fazla sevemedim fakat içtim koku olarak tabiki kokusu vardır fakat bir akşam yemeğinde icilecekse iki kadeh idealdir şimdiden afiyet olsun
Cevap
4Cevap
Her alkol kafa yapar ama şarap vodka ya da viskiye göre coook daha az kafa yapar bu nasıl soru ya
Ne demek nasil soru bilmiyorum icmedim gayet normal bi soru
Ne alaka simdi 😂 sen bi gerginsin heralde buraya birilerine patlamayami geldin 😂😂
Çok içersen tabiiki yapar, promiline bak 1 promili geçme geçersen yoluna yürüyemezsin.
Bünyeden bünyeye degişir ya ama kafan olsun istiyosan eger q adet kırmızı tuborg ya da exstra al karıştır bir şişede ikisini öyle iç
Çok içersen yapabilir
İlk defa deniyosan fazla içme Max 2 kadeh iç dozu kaçırma yoksa az da olsa kafa yapar bide şarabın cinsine bağlı
Az içersen kafan iyi olmaz ama kokarsın
Bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?