Kadife pasta bütün pastalar arasından en güzeli. Keki pandispanya değil kendine özel bir keki var ve rengi mor, kırmızı veya kahverengi olabiliyor. Asla krem şanti gibi basit bir malzeme deydirilmez içinde pastacı kreması var. Meyveli veya çikolatalı olabilir ama favorim çilekli olanlar. Rengarek kekininin güzelliğini örtmemek için dışının sıvanmaması ile kendine özgü bir karakteristik görünüş kazanır. Ayrıca kendisini çok övdüğüm hamaratlığımla bile evde yapmayı başaramadım. Tarifinin zorluğu ile saygımı kazandı. En yakın zamanda denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum ama haberiniz olsun diğer pastalardan biraz daha fiyatlıdır kendisi.
Detayını okurken enerjim zirve yaptı. 😃 valla şu an acayip canım çekti, olsa nefis ve leziz bir şekilde gömülürdü.🤤 her türlü pastayı yerim, çeşit ayırt etmem. Yeter ki pasta olsunn.!😄
Yaş pastayı çok severim özellikle muzlu yaş pasta benim favorim diyebilirim diğer çeşitleri de çok severim ama muzlu olan yaş pastanın tadı bir başka oluyor yaş pasta dışında magnolia da çok hoşuma gidiyor onda da favorim muzlu olan.
Severim ama hiçbiri annemin bana ufakken yaptığı üçgen mozaik pasta gibi olamaz. Çikolatalı içi muzlu dolaptan çıkarılan yaz sıcağına şifa gibi gelen o bir dilim paha biçilemez🌹
hmm ilginçmiş ama bende çiğ köfte sevmiyorum garip garip bakıyor bazı arkdaşlarım bunu öğrenince seni bir nevi anlayabilirim dklmdfg :D dewamke sdklmkdfs :D